Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

O kaip jums po konizacijos kai baigiasi kraujavimas kokios buvo isskyros? man jauciu pienlige prisikabino, doh.gif pries operacija ji budavo pastovi mano palydove ir dabar jauciu kad sugryzo, nors perstejimo ir niezejimo nejauciu. dar ir pilvo apacia maudzia bet cia gal pries mm, nors net nezinau kada dabar tureciau susirgt,nes daugiau kaip menesi kraujavau ir nezinau ar buvo ar nebuvo per ta laikotarpi mm atejusios ar ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 10 14, 20:37)
O po kurio laiko pradeda kristi sasas? Suprantu, kad tai individualu, bet....

Man didelis šašas iškrito maždaug po mėnesio. Krešuliukų buvo ir iki tol, bet taip juntamai ir vizualiai buvo po tokio laiko.
Atsakyti
Labas rytas,

o aš nebežinau ką ir galvot. vėl pasirodė tas kraujavimas doh.gif
Atsakyti
Nota, atsakymai jau yra?
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 10 17, 10:20)
Nota, atsakymai jau yra?

Nera atsakymo. Visomss iki tol darytoms moterims atsakymas atejo,o ties manim baigesi. Dar savaite laukimo.....

Pratese savaitei biuleteni. Nekraujavau,isskyros kazkokios geltonos. Buvau ne pas savo gydytoja,tai sake,kad saso ne daug liko. Si ryt pradejau kraujuoti. Speju menesines.Tinka pagal laika,plius/minus,skausma,savijauta.

Dar gydytojos zodziai paziurejus i paskutinius tyrimu rezultatus buvo- JUK CIA NIEKO BAISAUS NEBUVO. Tai ir nezinau..........
Atsakyti
Mergaites, man ryt pap turi atlikt, o as kvaisele nusiprausiau po dusu db ir apsiploviau ir tik dabar pagalvojau, tai kaip suprantu tyrimas nuplauke ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 20, 19:50)
Mergaites, man ryt pap turi atlikt, o as kvaisele nusiprausiau po dusu db ir apsiploviau ir tik dabar pagalvojau, tai kaip suprantu tyrimas nuplauke ar kaip? g.gif

Tai kad tyrimą ima iš gimdos kaklelio, o ne nuo išorinių lytinių organų. Nebent, jūs kaip nors ypatingai kitaip prausiatės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 10 20, 20:06)
Tai kad tyrimą ima iš gimdos kaklelio, o ne nuo išorinių lytinių organų. Nebent, jūs kaip nors ypatingai kitaip prausiatės rolleyes.gif

Na ne, bet radau parasyta, jog parai iki tyrimo parasyta neplauti maksties g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 20, 20:27)
Na ne, bet radau parasyta, jog parai iki tyrimo parasyta neplauti maksties g.gif

Jums pirmą kartą ims šį tyrimą? Manau, kad apsidraudžia tokiu prierašu, jog neplauti.. matyt, praktikoje, tyrimuose rasta įvairių priedų, kaip muilas, dušo žele ar kokie kremai.. dėl visa ko. Jeigu paprasčiausiai apsiprausėt, kažin ar turės tai įtakos tyrimo rezultatams schmoll.gif Bet, dėl savo ramybės, galit paskambint į savo gydytojo kabinetą iki vizito, ir pasiteiraut ar tikrai tai kliūtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylez: 20 spalio 2014 - 19:41
QUOTE(Zylez @ 2014 10 20, 20:40)
Jums pirmą kartą ims šį tyrimą? Manau, kad apsidraudžia tokiu prierašu, jog neplauti.. matyt, praktikoje, tyrimuose rasta įvairių priedų, kaip muilas, dušo žele ar kokie kremai.. dėl visa ko. Jeigu paprasčiausiai apsiprausėt, kažin ar turės tai įtakos tyrimo rezultatams schmoll.gif  Bet, dėl savo ramybės, galit paskambint į savo gydytojo kabinetą iki vizito, ir pasiteiraut ar tikrai tai kliūtis mirksiukas.gif

Supratau, dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
prieš metus, t.y rugsėjo gale man darė konizaciją, vėliau sakė reiks darytis tyrimus kas tris mėnesius, bet pamiršau kurį laiką 4u.gif dariaus tyrimus Kovą ir dabar Spalį, pamiršau paklaust ginės kada vėl tirtis. Man buvo nustatyti berods dideli pakitimai. Nepamenu Hsil ar kaip ten vadinasi, tik žinau, kad kitaip dar vadina 0 vėžio stadija. Gal kas žinot po 3 ar po 6 mėn tirtis, dabar jau noriu neapleist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 20, 20:46)
Supratau, dekoju uz atsakyma 4u.gif

Jauniute, ar dare tyrima?

QUOTE(juste0527 @ 2014 10 21, 22:12)
Sveikos,
prieš metus, t.y rugsėjo gale man darė konizaciją, vėliau sakė reiks darytis tyrimus kas tris mėnesius, bet pamiršau kurį laiką  4u.gif dariaus tyrimus Kovą ir dabar Spalį, pamiršau paklaust ginės kada vėl tirtis. Man buvo nustatyti berods dideli pakitimai. Nepamenu Hsil ar kaip ten vadinasi, tik žinau, kad kitaip dar vadina 0 vėžio stadija. Gal kas žinot po 3 ar po 6 mėn tirtis, dabar jau noriu neapleist  ax.gif

Uzsiregistruokite pas gydytoja ir ji pagal senesnius apsilankymus ar tyrimu rezultatus matys koks turi buti tyrimu daznumas.
Atsakyti