Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

sveikos smile.gif

o aš prisiduodu jums. atsakymai po konizacijos - cin 3 cis, pašalinta radikaliai. kaip po keturių teigiamų PAP tyrimų tai, sakyčiau, gana žymus pakitimas. bet, svarbiausia, viskas pašalinta, apžiūrėjo - užgiję. dabar kad tik neatsinaujintų. ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 10 13, 17:17)
sveikos smile.gif
o aš prisiduodu jums.  atsakymai po konizacijos - cin 3 cis, pašalinta radikaliai. kaip po keturių teigiamų PAP tyrimų tai, sakyčiau, gana žymus pakitimas. bet, svarbiausia, viskas pašalinta, apžiūrėjo - užgiję. dabar kad tik neatsinaujintų. ir bus gerai smile.gif

thumbup.gif taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 10 13, 18:17)
sveikos smile.gif
o aš prisiduodu jums.  atsakymai po konizacijos - cin 3 cis, pašalinta radikaliai. kaip po keturių teigiamų PAP tyrimų tai, sakyčiau, gana žymus pakitimas. bet, svarbiausia, viskas pašalinta, apžiūrėjo - užgiję. dabar kad tik neatsinaujintų. ir bus gerai smile.gif

čia pataisau, kad po keturių negiamų PAP tyrimų. paprastu tuo tyrimu turbūt niekada nebetikėsiu ir kaži ar iš viso yra prasmė jį darytis..
Atsakyti
Merginos, as jauciuosi kvaisa. Padekit susigaudyti. blush2.gif

Ka reiskia- pasalinta radikaliai? Tai cia ispjauna visus matomus pakitimus ar kaip? g.gif

Klausimas toks todel, nes man tai sake, kad tik dali nupjaus ir ziures ka parodys atsakymai. Tai jei kas negerai, tai vel operuos?
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 10 13, 21:05)

Ka reiskia- pasalinta radikaliai? Tai cia ispjauna visus matomus pakitimus ar kaip? g.gif

Klausimas toks todel, nes man tai sake, kad tik dali nupjaus ir ziures ka parodys atsakymai. Tai jei kas negerai, tai vel operuos?

man kaip paaiškino operavęs gydytojas, tai tas visas audinys, kurį išpjauna, būna toks kaip blyno formos, ir pažeistas audinys jo viduryje, ir jeigu aplink tą vidurį visur yra sveikas audinys, reiškia, kad pašalinta radikaliai, nes toliau eina tik sveikos ląstelės. nžn ar aiškiai čia pasakiau, bet gal suprasit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 10 13, 21:05)

Radikaliai - kai viskas pašalinta iki sveikųjų ląstelių, paprastai tariant, išpjauti visi pakitimai.

O su tuo "tik dalį nupjaus", nesuprantu, juk tam konizacija ir daroma, kad pašalint esamus pakitimus, o ne pasižiūrėjimui kažko g.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 10 13, 18:17)
sveikos smile.gif

ogo doh.gif svarbu kad dabar viskas gerai 4u.gif o PAP paprasti ar skystoj terpej ? kada liepe kartoti tyrima?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 10 13, 21:47)
ogo doh.gif svarbu kad dabar viskas gerai  4u.gif o PAP paprasti ar skystoj terpej ? kada liepe kartoti tyrima?

Paprasti PAP nieko nerode, nei vienas. Skystoj terpej parode ASCUS, kas irgi dar nieko nereiskia. Gydytoja sake, kad apie tokia situacija tik vadoveliuose yra skaiciusi, kad nei vienas PAP visiskai nieko neparodo. O kartot liepe praejus 3 men po operacijos..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 10 13, 21:56)
Paprasti PAP nieko nerode, nei vienas. Skystoj terpej parode ASCUS, kas irgi dar nieko nereiskia. Gydytoja sake, kad apie tokia situacija tik vadoveliuose yra skaiciusi, kad nei vienas PAP visiskai nieko neparodo. O kartot liepe praejus 3 men po operacijos..

kas kiek laiko daretes tuos paprastus pap?
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 10 13, 21:14)
Radikaliai - kai viskas pašalinta iki sveikųjų ląstelių, paprastai tariant, išpjauti visi pakitimai.

O su tuo "tik dalį nupjaus",  nesuprantu, juk tam konizacija ir daroma, kad pašalint  esamus pakitimus, o ne pasižiūrėjimui kažko g.gif

Man buvo pasakyta, kad operuojames tam, kad nustatyti kas per pakitimai. Nes metai laiko man vis kazkoks tyrimas juos parodo. Nieko baisaus nera, bet kiek gi laukti.
Dar sake, kad pjaus kaklelio galiuka, kaip rieve.
Vat ir pasimeciau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 10 13, 22:13)
kas kiek laiko daretes tuos paprastus pap?

Pirma tyrima pasidariau sulaukus 25 metu, geras buvo, kita po metu, geras, cia praeita rudeni buvo. Iki sio rudens dar trys padaryti. Taigi tie keturi per metus, ir visi geri buvo. Net kai skystoj terpej ascus parode, paprastas pap vel idealiai geras. Tada biopsija cin2, konizacijai pavyko po savaites uzsirasyt. O jos rezultatai cin3 cis. Bet, kaip gydytoja sake, taip labai retai buna. Ji pati tik vadoveliuose toki atveji skaite, kad jokie tyrimai nieko nerodo, o galiausiai randa paskutine displazija iki vezio.
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 10 13, 23:23)
Man buvo pasakyta, kad operuojames tam, kad nustatyti kas per pakitimai. Nes metai laiko man vis kazkoks tyrimas juos parodo. Nieko baisaus nera,  bet kiek gi laukti.
Dar sake, kad pjaus kaklelio galiuka, kaip rieve.
Vat ir pasimeciau blush2.gif  doh.gif

Nebent, jeigu minėjot, kad norit vaikučio, tada gal tiesiog eksperimento būdu pjovė ne itin daug, kad būtų galima kuo greičiau pastoti ir išnešioti, tuo atveju, jei su tuo "nedaug" pavyks pašalinti, kas negero buvo. Jeigu ne, tada nesuprantu g.gif
Kada atsakymas turi ateit?
Atsakyti