Su tais nestumais kai yra cin labai rizikinga is tikruju. Negali zinot kuria linkme pakryps.
Man pries nestuma irgi tik cin1 buvo, po nestumo jau cin3/cis, o galejo ir dar blogiau pasidaryt.
Gydytoja onkologe man sake, kad daugeliu atveju nestumas tik paspartina progresa ir jos praktikoj buvo kad su nedideliais pokyciais pastojo ir 38 sav jau i vezi isivyste, tai vaika cezario budu isiime ir iskart salino net gimda.
QUOTE(willytee @ 2014 11 14, 20:39)
As ir linkusi operuotis, bet gydytoja sako puse metu palauk, pastok tuo laiku, jei noriu dar vaiku. Tai zodziu siandien isvis is veziu issimusiau , ir tikrai bijau kad nepablogtu , ypac kad zpv tas bjaurus yra.... Jauciu reik kazkur bandyt dar nueit...
O kad poto vaiku negaletum turet tai tikrai negali but, man ir patikino kad tikrai ir po operacijos galesiu susilaukt. Geriau savo sveikata pirmiau pasirupint, nes as po diagnozes pirmiausia galvojau, kaip nepagalvojau pasirupint pries nestuma , kaip baisu butu jei negaleciau pati uzaugint savo stebukleliu.
QUOTE(Lerikyte @ 2014 11 15, 11:47)
man Cin1 atsirado būnant turbūt 21 metų. Iškart rekomendacijos gimdyt ir t.t. Nu kur jau man studentei gimdyt,kai dar ir vyro neturiu, ant tėvų sprando sėdžiu.. Kadangi per tuos metus vyro tinkamo tam gimdymui taip ir neatsirado, priauginau savo ,,draugą'' iki Cin3, tada operavaus. Tai tas augimas truko apie penkis metus ir tai jau skaitosi pakankamai greitai. Ir ką, juk negalėjau bėgti ant pirmo pasitaikiusio,kuris mane teiksis padaryti nėščią, kai pati realiai dar vaikas buvau...
nestumas tikrai nereiske, kad tau butu pagereje

, gerai kad ir nesokai ant pirmo pasitaikiusio

. Vienoms per 5 metus pablogeja, kitoms per pusmeti, negali zinot.
Papildyta:
QUOTE(*NoTa* @ 2014 11 14, 20:58)
Ir tyrimus man sakė pasidaryti po metų beveik, už savo lėšas. Taip suprantu nebeesu rizikos grupėje. Bet vėlgi, turbūt tiek nelauksiu, eisiu greičiau.
Su tais tyrimais as ir nesuprantu ar buna kada nors nemokamu (nors ir kaip sakai esi rizikos grupej) isskyrus tuos kas 3 metus valstybes finansuojamus, nes man kad ir buvo pokyciu, bet vistiek visi onkocitologiniai tepineliai velesnius visus kartus kainavo.