Girdejau geru atsiliepimu ir apie mini britu detektyva The Missing, 8 serijos, butinai reiks paziuret laisvesniu laiku
QUOTE(abiga @ 2015 01 11, 17:39)
Rodos cia buvo ziurinciu Broadchurch, tai gal kas nezino, jau prasidejo 2 sezonas, 1 serija buvo tobula
Dėkui
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 11, 15:32)
Bet kokiu atveju, kiek zinau is istorijos, tai manijakai is viso nesukuria seimu ir darbai nebuna tokie rimti, kaip filme.
O Polo santykiai man atrode normalus, tiesiog maziau skyre laiko del savo visu maniju. Bet mylejo labai. O del sunaus - as nesupratau, kodel taip pavaizduota, tarsi jo nera.
O Polo santykiai man atrode normalus, tiesiog maziau skyre laiko del savo visu maniju. Bet mylejo labai. O del sunaus - as nesupratau, kodel taip pavaizduota, tarsi jo nera.
man atrodo specialiai taip
toks scenarijus
man tai nesigavo jo nekest ar nemegt, nors suvokiu kad dare nusikaltimus
gaila kad pasove,
ar cia galas serialo?
QUOTE(Lapė. @ 2015 01 12, 12:07)
man tai nesigavo jo nekest ar nemegt, nors suvokiu kad dare nusikaltimus
gaila kad pasove,
ar cia galas serialo?
gaila kad pasove,
ar cia galas serialo?
Ne siaip sau tas jaunas mentas, kur pabaigoj su ja permiegojo jos klausinejo del savo panasumo i Pola
Manau, kad taip, pabaiga.
O as ryzausi pagaliau pradeti ziureti LOST
kai rode per TV tai nelabai tiko laikas (pamenu labai velai rodydavo), o ir nesinorejo po kelias serijas per savaite ziureti
ipusejau antra sezona
toliau planuoju SONS OF ANARCHY
nes ziuriu tik serialus, kurie jau uzbaigti
tikrai ne man gaudyti po sezona ar po serija kita
ipusejau antra sezona
toliau planuoju SONS OF ANARCHY
tikrai ne man gaudyti po sezona ar po serija kita
Na pasiulykit kazka panasaus i siuos perziuretus:
Mistresses, Scandal, Revenge, betrayl.
Geriau butu serialas uzbaigtas
)
QUOTE(Tiga @ 2015 01 14, 00:54)
Na pasiulykit kazka panasaus i siuos perziuretus:
)
Paskutinį topą The Affair
---
Sparkhouse/2002
Adaptuotas šiems laikams pagal Brontė "Vėtrų kalnas". Patiko, įdomus ir įtaigus.
QUOTE(abiga @ 2015 01 11, 16:39)
Rodos cia buvo ziurinciu Broadchurch, tai gal kas nezino, jau prasidejo 2 sezonas, 1 serija buvo tobula

Per kurį puslapį ziurite ar siunciates si seriala
QUOTE(Juritute @ 2015 01 16, 23:47)
Aš siunčiuosi iš rutracker.org
Fantastiniu filmu megejams: "the 100". Divergent.
Ačiū už rekomendacijas dėl A place to call home - apie šeimos, turinčios įvairių paslapčių, gyvenimą Australijoje po II p.k. Labai susidomėjusi peržiūrėjau, tiesa, kiek nuvylė neaiški pabaiga (jį buvo nuspręsta nutraukti po 2 sezono), bet skaičiau, kad kita televizija nutarė pratęsti serialą dar 2 sezonams, rodys nuo 2015 m. pabaigos.