Švediški kriminaliniai Morden i Sandhamn ir Den fördömde (Sebastian Bergman).
Po skandinaviškų sunkiai amerikietiški žiūrisi - po Borgen
legendinis House of Cards nublanko.
BBC apie šnipus The Game.
Kostiuminis Marco Polo
Labai aciu kas sioj temoj rekomendavo Sons of Anarchy visus 7 sezonus per menesi suvalgem
Dar patiko Fargo - jei neklystu dabar filmuojamas antras sezonas tik idomu ka rodys nes ta istorija kaip supratau pasibaige
ir visgi man sunku patiket kad pagal tikrus faktus
Kitas nesenai perziuretas su jaunatviskas daug graziu aktoriu Kingdom, nors pradzia man pasirode nuobodoka bet sezono gale itrauke kaip suprantu tik dabar prasideda tikrasis veiksmas, laukiu sekancio sezono
Serialas sedevras -Demons of da Vinci - puikiai susipina istorija, politika, meiles ir fantastikos temos
Pradejau ziuret bet nebaigiu The Americans, mane visai itrauke bet antraj pusej nuobodokas pasirode
Dar vienas rekomenduotinas Banshee, siek tiek sokiravo atviros sexo scenos, bet seip labai geras

Dar patiko Fargo - jei neklystu dabar filmuojamas antras sezonas tik idomu ka rodys nes ta istorija kaip supratau pasibaige

Kitas nesenai perziuretas su jaunatviskas daug graziu aktoriu Kingdom, nors pradzia man pasirode nuobodoka bet sezono gale itrauke kaip suprantu tik dabar prasideda tikrasis veiksmas, laukiu sekancio sezono

Serialas sedevras -Demons of da Vinci - puikiai susipina istorija, politika, meiles ir fantastikos temos

Pradejau ziuret bet nebaigiu The Americans, mane visai itrauke bet antraj pusej nuobodokas pasirode

Dar vienas rekomenduotinas Banshee, siek tiek sokiravo atviros sexo scenos, bet seip labai geras

Kam kažkada patiko "Breaking Bad", jau gali pradėti žiūrėti "Better Call Saul", iš tos pačios gerosios serijos.
Žiūriu šitą serialinę dramą apie meilužiavimą "Betrayal" http://www.imdb.com/title/tt2751074/ Na ne superinis ir šedevras, bet net labai neblogai rutuliojasi siužetinė linija, tolygiai, daili pagrindinė herojė, ir toks neįpareigojantis, visai patinka.
QUOTE(Rashkyte @ 2014 07 11, 05:47)
Kaip issisukti ivykdzius zmogzudyste

Pradėjau žiūrėt THE SLAP/2015, paskaičiau, kad pagal knygą. Kol kas visai nieko, aktoriai neblogi.
QUOTE(eliss @ 2015 02 17, 20:06)
Pradėjau žiūrėt THE SLAP/2015, paskaičiau, kad pagal knygą. Kol kas visai nieko, aktoriai neblogi.
Atsiliepimuose skaiciau, kad tai gan prasta australu serialo kopija (2011 m.). Bet mane vis tiek vilioja pamatyti, manau kad nemacius originalo neatrodys prastai

Anglijos blizguciu gyvenimas, - naujas serialas The Royals
Pažiūrėjau labai neblogą 4 serijų, Niños robados/2013. Pagal tikrą istoriją, kaip Ispanijoje, Franko valdomu laikotarpiu, buvo atimami iš pagimdžiusių moterų ir pardavinėjami vaikai, apgaudinėdavo, kad numirė ir parduodavo neturintiems vaikų turtuoliams. Buvo tikrai graudinančių momentų. Dar vaidina Adriana Ugarte iš "Laiko gijų"

QUOTE(eliss @ 2015 02 22, 16:56)
Pažiūrėjau labai neblogą 4 serijų, Niños robados/2013.
tikrai vertas dėmesio serialas
tokie baisūs dalykai dėjosi atrodo visiškai neseniai
Мост / Broen / Bron (2011-2013)
skandinavisku detektyvu gerbejoms
skandinavisku detektyvu gerbejoms