Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus 4-ta tema

The Slap (2015) - tikrai puikus mini serialas, 8 swerijos, pradejau ziureti nieko nesitikedama, bet labai patiko. Puikiai atskleisti veikeju santykiai ir problemos, kai suauges trenkia vaikui, sudetingumas.


Neblogas ir HBO serialas Togetherness (2015), kurie broliai Duplass. Serialas apie mazdaug 40 m zmoniu kasdienines problemas. Be jokio ypatingo veiksmo, taciau ta savo kasdienybe ir atpazistamumu itraukia. Irgi greitai susiziurejo, 1 sezone tik 8 serijos. Patiko Amandos Peet vaidyba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2015 04 07, 15:24)
The Slap (2015) - tikrai puikus mini serialas, 8 swerijos, pradejau ziureti nieko nesitikedama, bet labai patiko. Puikiai atskleisti veikeju santykiai ir problemos, kai suauges trenkia vaikui,  sudetingumas.


ir man patiko, geras psichologinis filmas.

Per tv peržiūrėjau Terre de lumière/2008 . Man visai patiko, neblogi vaizdai, nors matės daug dirbtinumo vaidyboj, bet šiaip neblogas, alia detektyvas, neatspėjau kas nusikaltėlis buvo.

Dabar žiūriu Bronte ekranizaciją The Tenant of Wildfell Hall/1996 , kam patinka kostiumuotos dramos, pažiūrėkit smile.gif
Atsakyti
"Bates Motel" - trileris, detektyvas su siaubo mini elementais, visai neblogas ir žiūrėtinas, neblogi reitingai. Jau baiginėju antrąjį sezoną, tai dar neįkyrėjo. Patinka tai, kad gan išmaniai sudėtos intrigos ir kabliukai, todėl laikas neprailgsta.

Ir dar labai noriu parekomenduoti superinį serialą psichologinių detektyvų gerbėjoms, tai britų gėris "Luther", pagrindinis aktorius išties įspūdingas vyras, puikiai vaidina, tiesiog malonu žiūrėti. Labai geras serialas, daug kam turėtų patikti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 10, 08:33)

Ir dar labai noriu parekomenduoti superinį serialą psichologinių detektyvų gerbėjoms, tai britų gėris "Luther"

pritariu thumbup.gif ziurejau tiek, kiek yra. Is pradziu toks keistokas, bet tikrai idomus thumbup.gif

O as paziurejau BBC drama 4 daliu mini seriala What remains 4u.gif visai idomiai susiziurejo ir stebejausi, kad britu gyvenimas toks niurus unsure.gif

Ir baigiu ziureti World without end thumbup.gif apie XIII a. Anglija thumbup.gif turetu patikti, kas megsta istorines dramas, nors serialas labiau populistinis nei istorinis 4u.gif

ieskau serialu apie kara 4u.gif gal ka rekomenduotumet? g.gif iki siol pats geriausias buvo Pacific thumbup.gif 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
as tai laukiu naujo sezono "true detective" serialo:)
Atsakyti
Ačiū už "What remains", labai gerai suėjo thumbup.gif Iš savo pusės noriu parekomenduoti superinį juodojo humoro komedijų serialą su skirtingų istorijų rinkiniu, kiekviena serija vis kitokia, bet vis tie patys aktoriai - "Inside No. 9". Nerealus, tikras saldainiukas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 13, 15:10)
Ačiū už "What remains", labai gerai suėjo thumbup.gif  Iš savo pusės noriu parekomenduoti superinį juodojo humoro komedijų serialą su skirtingų istorijų rinkiniu, kiekviena serija vis kitokia, bet vis tie patys aktoriai - "Inside No. 9". Nerealus, tikras saldainiukas.

su komedijomis man sunku smile.gif mane sunku prajuokint laugh.gif
gal tada jums patiktu irgi britu (berods) Run
Atsakyti
Čia visai kitokio tipo, reikia pamatyti, kad suprastum kame razina. Man taip pat nelaba patinka grynai komedijiniai serialai, nebent tai juodojo humoro su siaubo elementais. Arba kažkas nebanalaus ir ne lėkšto, turi kabinti.
Atsakyti
merginos paarkite koki linksma seriala nuotaiknga, kazkaip noriu asiziureti per filmai in ir noretusi Jusu patarimu...dideliai aciu
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 04 13, 15:39)
su komedijomis man sunku smile.gif mane sunku prajuokint laugh.gif
gal tada jums patiktu irgi britu (berods) Run


Superinis, ačiū! wub.gif

Dabar žiūriu čia minėtą "The Slap", irgi geras, įtraukiantis.
Atsakyti
Ar kas žiūrėjo The Village? Įdomus turėtų būt
Atsakyti
Aš žiūrėjau ir labai patiko.

Dabar patinka draminis, kriminalinis "The Following". Labai įtraukiantis ir daug veiksmo, įtampos, na toks gyvas serialas, ko labai trūksta kituose, kur viskas vangiai ir mąsliai, žiovulys kankina, nors ir su gerais reitingais.
Atsakyti