Ne visai tobulas, bet kartais žiūrėtinas "Sequestered" apie prisiekusiuosius, kurie spaudžiami ir veikiami įvairių aplinkybių, kad priimtų reikalingą verdiktą. Dar žiūriu "Bosch", vien dėl pagrindini aktoriaus, kuris labai imponuoja. Neblogas detektyvinis serialas, tik vienintelis minusas - labai ištempta siužetinė linija, tad reikia kantrybės tam, gali ir užknisti. Bet užtat "Scandal" ir "Black list" pagyvina, protarpiais.
Lilies/2007
Britų filmas apie šeimą, netrūko ir juoko, man labai patiko.
A young doctors notebook/2012
Labai gera juodo humoro komedija, drama.
Britų filmas apie šeimą, netrūko ir juoko, man labai patiko.
A young doctors notebook/2012
Labai gera juodo humoro komedija, drama.
Gal žinot, gal kur nors jau yra įkeltas DAUNTONO ABATIJOS 5 sezonas lietuvių k.?
Būčiau labai dėkinga
Būčiau labai dėkinga

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 11, 15:32)
Bet kokiu atveju, kiek zinau is istorijos, tai manijakai is viso nesukuria seimu ir darbai nebuna tokie rimti, kaip filme.
O Polo santykiai man atrode normalus, tiesiog maziau skyre laiko del savo visu maniju. Bet mylejo labai. O del sunaus - as nesupratau, kodel taip pavaizduota, tarsi jo nera.
O Polo santykiai man atrode normalus, tiesiog maziau skyre laiko del savo visu maniju. Bet mylejo labai. O del sunaus - as nesupratau, kodel taip pavaizduota, tarsi jo nera.
Man patiko paminėtas The Fall

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 03 12, 09:25)
Man patiko paminėtas The Fall
žiūrėsiu antrąjį sezoną. Visame paveikslėlyje (man) labai nedera pati pora, jie visai tarpusavyje nedera, kaip iš skirtingų lentynų. Žmona tokia lyg motinos tipo, drūta tokia, labiau tiktų kažkur kitur, bet ne žmoną vaidinti, ta ryški sekso scena kažkokia atstumianti.
Jis jai kai sūnus, kurį pagimdė būdama nepilnametė.

Man taip pat patiko ir antras sezonas...iki 6 serijos.

Good Witch rekomenduoju,naujas ramus serialas apie moters gyvenimą mažame mieste,kuri turi holistinių ''galių'' ar nuojautą,nenuobodus,su linksmom vietom. užkabino
will take viewers on a new magical journey with Cassie Nightingale and her daughter Grace. When Dr. Sam Radford moves in next door to Grey House with his son, they are charmed by the magical mother-daughter duo.

will take viewers on a new magical journey with Cassie Nightingale and her daughter Grace. When Dr. Sam Radford moves in next door to Grey House with his son, they are charmed by the magical mother-daughter duo.
QUOTE(abiga @ 2015 03 01, 15:42)
Jums turetu patikt Chicago PD ir Chicago Fire, pati neziuriu, nes kaip tik tokiu nemegstu

Pažiūrėjau "Chicago Fire" - laaabai patiko

QUOTE(saulyte525 @ 2015 03 16, 22:40)
Pažiūrėjau "Chicago Fire" - laaabai patiko
, dėkui už rekomendavimą
gal ką noirs dar galite panašaus rekomenduoti, badas dabar, 

o Chicago PD ziurejot? nes Chicago fire nutike kriminaliniai dalykai toliau narpliojami Chicago PD

dar galite paziureti Third watch (1999), yra 6 sezonai. Jis, tiesa, senesnis, bet man labai patiko, gana neblogai sukurtas

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 03 10, 10:46)
"Black list" pagyvina, protarpiais.

O sita galima irgi paziureti http://www.imdb.com/...82/?ref_=rvi_tt
Aciu, Liūnė Sutema
žiūrėsiu tada su ugniagesiais "Third watch

QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 03 17, 16:43)
dar galite paziureti Third watch (1999), yra 6 sezonai. Jis, tiesa, senesnis, bet man labai patiko, gana neblogai sukurtas
aprepia GMP, ugniagesiu/ gelbetoju ir policijos darba 

QUOTE(Galilea @ 2015 02 12, 12:34)
Pradejau ziuret bet nebaigiu The Americans, mane visai itrauke bet antraj pusej nuobodokas pasirode

O man jis iš tiesų vienas iš stipriausių dabar rodomų. Tiesa, jį sunku žiūrėt (mums, na, ar bent jau man, ypač dėl istorinės situacijos/dabartinių politinių aktualijų), bet tikrai stiprus. Ir galbūt jums atrodo nuodobokas, nes nėra daug veiksmo scenų (ko galbūt galima būtų tikėtis iš serialo apie šnipus), bet jis iš tokių, kuriuose svarbiausi asmeniniai santykiai.
Taip pat minėtasis The Fall tikrai vertas dėmesio. Nors irgi iš sunkiau besižiūrinčių. Galą antro sezono tokį atvirą paliko, tad įdomu, ar tęs toliau. Net nežinau, ar norėčiau. Tas pats su Broadchurch. Kaip ir yra erdvės plėstis, bet ar reikia.
Ir dar greitu laiku Orphan Black grįžta (balandžio 12, rodos).