Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Ilka* @ 2014 08 13, 22:24)
Dar labai gražus daiktas - jewelery tray. Įsimylėjau  wub.gif gavau ir kito rašto, irgi fainas, bet šitas tobulas.

Kaip as jo norejau, bet parduotuve neatsiunte sad.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 08 13, 21:27)
grazus  wub.gif jcrew "brangenybems" susideti  wub.gif  o jis keramikinis? nebaisu buvo kad sudus kol atkeliaus?

Tikrai nebaisu smile.gif Taip supakuotas atkeliavo, kad neįsivaizduoju iš kur jį reiktų mesti, kad sudužtų.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 08 13, 21:25)

Ar yra pirkusiu  Factory lietpalti kai labai pigiai buvo?  pasirodykit kuri  4u.gif

as rasiau, bet parasysiu dar biggrin.gif laaabai aukstai pasiutas jo juosmuo su dirzu; pirkeja, kurios ugis 162 cm, rase, kad buvo "jau ant ribos".
isivaizduok, kaip atrodziau su juo as tongue.gif dirzas po pazastimis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 08 14, 09:07)
as rasiau, bet parasysiu dar  biggrin.gif laaabai aukstai pasiutas  jo juosmuo su dirzu; pirkeja, kurios ugis 162 cm, rase, kad buvo "jau ant ribos".
isivaizduok, kaip atrodziau su juo as tongue.gif dirzas po pazastimis  tongue.gif

Tavo komentarus pamenu mirksiukas.gif 4u.gif Bet va dar vaizda noreciau pamatyti kam tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 08 14, 10:11)
Tavo komentarus pamenu  mirksiukas.gif  4u.gif Bet va dar vaizda noreciau pamatyti kam tiko  ax.gif

Tada reikia prasyti mano pirkejos smile.gif Zinau, kad ji kartais skaito sia temute, tai gal ides mirksiukas.gif

Bet Tau gi vistiek liemuo per aukstai butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 08 14, 09:29)
Tada reikia prasyti mano pirkejos  smile.gif Zinau, kad ji kartais skaito sia temute, tai gal ides mirksiukas.gif

Bet Tau gi vistiek liemuo per aukstai butu  smile.gif

nu vat ir noriu pamatyt, kad butu ramu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 08 13, 11:15)
verysad.gif - Nu ačiū ir už tiek  4u.gif  biggrin.gif
Reiks traukt Crew lietpalčius, ryškius vilnonius tipius ir paltus  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Panasu, kad tikrai jau reikia lietpalcius traukti doh.gif Ir ilgarankovius megztukus.

Sio megztuko su krabu, atrodo, niekas dar nekomentavo ax.gif Cia XS d., rankoves aptemptos, o 100 proc. linas nesitempia. Spalva kaip neapdirbto lietuvisko lino (nuotraukoje jis sviesesnis atrodo), laisvas modelis, gerai krenta medziaga.
Apskritai man pastaruoju metu atrodo, kad jcrew XS megztukai labiau panaseja i musu XS. Jeigu modelis laisvas, jau norisi S d. Nekalbu apie konkreciai si megztuka, bet apie tendencija, todel tikrai klaidinantis atrodo kai kurie komentarai del dydziu isparduotuveje, pritariu enurai.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 08 14, 13:26)
Panasu, kad tikrai jau reikia lietpalcius traukti doh.gif Ir ilgarankovius megztukus.

Sio megztuko su krabu, atrodo, niekas dar nekomentavo ax.gif Cia XS d., rankoves aptemptos, o 100 proc. linas nesitempia. Spalva kaip neapdirbto lietuvisko lino (nuotraukoje jis sviesesnis atrodo), laisvas modelis, gerai krenta medziaga.
Apskritai man pastaruoju metu atrodo, kad jcrew XS megztukai labiau panaseja i musu XS. Jeigu modelis laisvas, jau norisi S d. Nekalbu apie konkreciai si megztuka, bet apie tendencija, todel tikrai klaidinantis atrodo kai kurie komentarai del dydziu isparduotuveje, pritariu enurai.

Aireda, labai gražu ir tau tinka smile.gif Kelis kartus buvai įsimetus jį krepšin, bet kadangi pirkau tą rožinį su didele gėle, nusprendžiau, kad šiai vasarai lininių megztukų pakaks biggrin.gif

Kokios čia kelnės pas tave? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 08 14, 12:40)
Aireda, labai gražu ir tau tinka  smile.gif Kelis kartus buvai įsimetus jį krepšin, bet kadangi pirkau tą rožinį su didele gėle,  nusprendžiau, kad šiai vasarai lininių megztukų pakaks  biggrin.gif

Kokios čia kelnės pas tave?  blush2.gif

Sveika, perfecta smile.gif Isivaizduoju, kad tas su gele ispudingai atrodo. As susigundziau situo butent del to, kad lininis ax.gif

Kelnes sios prie tokio megztinio labai tinka, toks atsiputes ivaizdis gaunasi, bet jos noname, net neprisimenu kur pirkau, jau seniai cool.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas nors galit pamatuoti koks ilgis ir koks plotis šio megztuko XS dydžio?
user posted image
Atsakyti
Dar siek tiek spalvu 4u.gif

Labai patiko merino tunika (XS d.), uz tokia kaina labai smagus rubas, o ir spalvos - akiu atgaiva rolleyes.gif Zalsvai geltona ryskesne realiai, labai tinka prie zydru dzinsu mano manymu.
Ir dar noreciau reabilituoti paskutini megztuka, kaip ne keista, bet stalteses man neprimena toks rastas g.gif biggrin.gif Aisku, tai ne koks tvarkingas tippi, bet prie boyfriend dzinsu, man jis visai patinka butent del jo keisto modelio ax.gif
Paskutinio megztinio ismatavimai: XS d. plotis tarp pazastu - 42 cm., ilgis per viduri - 57 cm.
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 14 rugpjūčio 2014 - 13:50