Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

Aireda, kaip graziai tas krabas su tom kelnem atrodo wub.gif labai thumbup.gif ir tunikos fainos thumbup.gif

o vat to paskutinio megztuko tai as nesuprantu schmoll.gif negrazus jis man nors uzmusk biggrin.gif blush2.gif
dar jeigu reiktu rinktis butinai tai gal sitos spalvos normaliausiai atrodo ax.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Aireda, megztukai labai labai. Staltiesinis megztukas neblogas, bet ar ne siek tiek ilgio truksta? smile.gif
Apyrankems ant rankos (daugiasluoksnes) atskiras komplimentas wub.gif wub.gif jei ne paslaptis, is kur? smile.gif

As tunika turiu violetines spalvos, irgi labai grazi spalva. Tik dar guli, laukia savo valandos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 08 14, 14:57)
Aireda, kaip graziai tas krabas su tom kelnem atrodo  wub.gif labai  thumbup.gif ir tunikos fainos  thumbup.gif

o vat to paskutinio megztuko tai as nesuprantu  schmoll.gif negrazus jis man nors uzmusk  biggrin.gif  blush2.gif
dar jeigu reiktu rinktis butinai tai gal sitos spalvos normaliausiai atrodo  ax.gif  blush2.gif

4u.gif O tau krabas patiko?
Tas paskutinis gal ir negrazus, bet idomus, ilgesnis butu jau ne tas g.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 08 14, 15:00)
Aireda, megztukai labai labai. Staltiesinis megztukas neblogas, bet ar ne siek tiek ilgio truksta? smile.gif
Apyrankems ant rankos (daugiasluoksnes) atskiras komplimentas  wub.gif  wub.gif jei ne paslaptis, is kur? smile.gif

As tunika turiu violetines spalvos, irgi labai grazi spalva. Tik dar guli, laukia savo valandos biggrin.gif

4u.gif Tunika nelaikyk, atrodo jau ateina vesuma, tai lyg ir atejo jau ta valanda biggrin.gif Gali ir praeiti, net nepastebesi doh.gif
Apyrankes daugiasluoksnes is MD, praeitu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 08 14, 14:09)
4u.gif Tunika nelaikyk, atrodo jau ateina vesuma, tai lyg ir atejo jau ta valanda biggrin.gif Gali ir praeiti, net nepastebesi  doh.gif

jaaaau atejo biggrin.gif dekui smile.gif

Kam reikejo? smile.gif
https://www.jcrew.co...s...e&hash=row2
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 08 14, 14:09)
4u.gif Tunika nelaikyk, atrodo jau ateina vesuma, tai lyg ir atejo jau ta valanda biggrin.gif Gali ir praeiti, net nepastebesi  doh.gif

mano krabas atostogauja kartu su Zuika rolleyes.gif pavelavau pasiimti...

vat tunika gundziausi, bet taip ir nenusipirkau, nes nelabai kada ja yra nesiot - tai per karsta, tai jau per salta unsure.gif
bet va zip-shoulders megztuku tai susigundziau biggrin.gif nusipirkau sau smelini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 08 14, 14:57)
Aireda, kaip graziai tas krabas su tom kelnem atrodo  wub.gif labai  thumbup.gif ir tunikos fainos  thumbup.gif

o vat to paskutinio megztuko tai as nesuprantu  schmoll.gif negrazus jis man nors uzmusk  biggrin.gif  blush2.gif

na, enura, Tu rasyk, o as tik taip pasirasysiu " drinks_cheers.gif "

vel mano mintis parasei, nepasakyciau kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 08 14, 15:10)
na, enura, Tu rasyk, o as tik taip pasirasysiu  "  drinks_cheers.gif "

vel mano mintis parasei, nepasakyciau kitaip  biggrin.gif

gerai user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 08 14, 10:11)
Tavo komentarus pamenu  mirksiukas.gif  4u.gif Bet va dar vaizda noreciau pamatyti kam tiko  ax.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 08 14, 10:29)
Tada reikia prasyti mano pirkejos  smile.gif Zinau, kad ji kartais skaito sia temute, tai gal ides mirksiukas.gif

Įtariu, kad savaitgalį teks pranešioti šį gražuolį, nes orai orai...
Bet su nuotraukom tai sunkiai, nes veidrodis pas mus tokioj vietoj, kur natūralios šviesos beveik nėra, o MB turbūt nesuprastų jei paprašyčiau nufotkint.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 08 14, 16:10)
na, enura, Tu rasyk, o as tik taip pasirasysiu  "  drinks_cheers.gif "

vel mano mintis parasei, nepasakyciau kitaip  biggrin.gif

Rasykit kaip yra, tiesiai sviesiai, juk idomu kaip is salies kitoms atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 08 14, 17:59)
Rasykit kaip yra, tiesiai sviesiai, juk idomu kaip is salies kitoms atrodo tongue.gif

Tai as ir rasau visada tiesiai sviesiai, tik si kart enura pirma buvo, ta pati buciau parasiusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 08 14, 11:26)

Apskritai man pastaruoju metu atrodo, kad jcrew XS megztukai labiau panaseja i musu XS. Jeigu modelis laisvas, jau norisi S d. Nekalbu apie konkreciai si megztuka, bet apie tendencija, todel tikrai klaidinantis atrodo kai kurie komentarai del dydziu isparduotuveje, pritariu enurai.

Absoliuciai pritariu.
Stalties megztukas su boyfriend'ais atrodo labai gerai!
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2014 08 14, 19:09)
Stalties megztukas

lotuliukas.gif ziuriu prilipo tas staltieses pavadinimas labai biggrin.gif
Atsakyti