Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(enura @ 2014 08 24, 12:39)
O as noriu paklausti del sio sijono - ar kas nesiojot su pedkelnem ji? nelipa/nelimpa?  g.gif nes per visa vasara taip ir nepranesiojau jo  doh.gif o dabar jau tuoj bus salta  unsure.gif

jei kalbam apie auksciau aptarta sijona, tai as nesiojau ji su pedkelnem, atrodo, kad nelimpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 08 24, 11:50)
jei kalbam apie auksciau aptarta sijona, tai as nesiojau ji su pedkelnem, atrodo, kad nelimpa  smile.gif

aha apie ta pati drinks_cheers.gif Aciu, Dideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 22, 20:34)
Man rodos po visu nuolaidu gavosi apie $30 jis man (ne daugiau $35 tikrai).

Aciu 4u.gif

QUOTE(ingapoc @ 2014 08 23, 11:04)
Merginos,
reik patarimo - jei nesioju kaprius Winnie pant city fit 4 dydzio , klubai kazkas 94-96 cm, ar nebus per mazas sis sijonas, 2o dydzio?

user posted image

As su 96 cm turiu toki Pettit 6 ir mazesnio jau nenoreciau, tai manau reiktu 4 dydzio jums. Nebent pas jus liemuo labai plonas ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kuri turite ką pasakyti apie šį pončo? smile.gif Kaip kokybė, ar šiltas?
user posted image
user posted image
Aš paprastai nešioju S-M dydį viršutinės dalies, kaip manote M nebus man labai jau platus?

Atsakyti
Gal kas turit Merino wool baseball sweater in trellis floral, kokie atsiliepimai būtų

user posted image
Atsakyti
kaip su dzinsiniu Factory dzinsiniu sortu dydzais, kokius imt su 97 cm? aciu patarusioms 4u.gif
Atsakyti
Gavau sia silkine suknele, emiau 2 dydi, aisku nelyginta ji, bet pirmas ispudis geras, patiko smile.gif
https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp
user posted image
Atsakyti
Driu, is tolo atrodo graziai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite, tęsiant temą apie sijonus smile.gif kokio dydžio reikia su 95 cm per klubus šio modelio ?
http://factory.jcrew...name=pinot-noir

Ar jis labai mini ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2014 08 27, 17:26)
Merginos, patarkite, tęsiant temą apie sijonus smile.gif kokio dydžio reikia su 95 cm per klubus šio modelio ?
http://factory.jcrew...name=pinot-noir

Ar jis labai mini ?  g.gif

gal 4 g.gif

o ar labai mini bus dar ir nuo ugio priklauso mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(driu @ 2014 08 27, 14:56)
Gavau sia silkine suknele, emiau 2 dydi, aisku nelyginta ji, bet pirmas ispudis geras, patiko  smile.gif

Dailiai ziurisi, ir tas aukstesnis juosmens kirpimas stipriai akiu negadina biggrin.gif tiksliau ju nebuvimas biggrin.gif

Spalva wub.gif Man labai patinka.

Jei reiktu ivardinti minusa - tai man nepatinka/netinka tokios rankoves tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 27 rugpjūčio 2014 - 19:15
[quote=Dideja,2014 08 27, 20:14]
gal 4 g.gif

o ar labai mini bus dar ir nuo ugio priklauso mirksiukas.gif
Papildyta:

tas ūgis tai nemažas 177 cm.. g.gif gal kas turit, auuu merginos ?
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 08 27, 13:56)
Gavau sia silkine suknele, emiau 2 dydi, aisku nelyginta ji, bet pirmas ispudis geras, patiko  smile.gif

Labai labai labai wub.gif viskas- ir spalva, ir modelis, ir kaip ant tavęs atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 27 rugpjūčio 2014 - 20:25