Jcrew variantas to pacio ilgio buvo kaip Factory sitas, 16,5 inch raso, ant manekenes
Visgi lyginant su mano turimais mini, sitas pats trumpiausias, o mano ugis tik 164, su tavo ugiu bus tikrai manau gana trumpas
Jcrew variantas to pacio ilgio buvo kaip Factory sitas, 16,5 inch raso, ant manekenes
Visgi lyginant su mano turimais mini, sitas pats trumpiausias, o mano ugis tik 164, su tavo ugiu bus tikrai manau gana trumpas
Sakykit, o kaip su vyriškais factory dydžiais? MB šiaip nešioja L, nes dėl plačių pečių su M dydžiu būna problemų dėl ilgio, tike bendro, tiek rankovių, nors per liemenį kaip ir gerai būtų. Tai dabar dilema, kokį imti dydį iš factory M ar L Kalbu apie šį: http://factory.jcrew..._name=hthr-twig
as imciau savo dydi, o del kainu tai galima ir geresne pagaut tikrai, tik ne visos spalvos ir ne visi dydziai dazniausiai buna, jeigu reikia kazko konkretaus tai visaip gali buti
O kaip atrodo tos issileidusios klostes, juk matosi kad jos buvo ir turi ten būti, o dabar nera? Ar net nesimato kad buvo klostuota? Turiu ir aš ta suknele, ir vis mąstau parduot ar ne
galvojau, kad reiks i jogle nešti, kad gražiai islygintu
O kaip atrodo tos issileidusios klostes, juk matosi kad jos buvo ir turi ten būti, o dabar nera? Ar net nesimato kad buvo klostuota? Turiu ir aš ta suknele, ir vis mąstau parduot ar ne galvojau, kad reiks i jogle nešti, kad gražiai islygintu
visai neblogai, virsuje kai jos isiutos tai vistiek kaziek klostuojasi savaime