Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

QUOTE(Kivuka @ 2014 07 23, 14:43)
Ar aš blogai supratau, ar meinų katinai - vėmikai?  g.gif Azu katas vėmalioja, Bosas vėmalioja... čia veislės bruožas ar kaip?  g.gif

ni, ni- supratai blogai schmoll.gif schmoll.gif tai Šeimininkai pas meinus "neteisingi"- linkę peršerti ir kitaip perlepinti gyvūnus- o tie vargšeliai- norėdami įtikti ėda iki apsi...mo
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 07 23, 14:43)
čia veislės bruožas ar kaip?  g.gif

laugh.gif veislynai geltu itraukt i veislės aprašymus šitą bruožą biggrin.gif
Atsakyti
Toras vemia plaukais, nes neturim pastos.... o kitos needa...
Vincas vemia, nes nekramto ir ryja viska padriad, ir jis ne Meinas lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, čia ne meinų bruožas, čia individualiai kiekvieno bruožas biggrin.gif Tiesiog taip sutapo, kad Vincas besotis, Bosas besotis, va ir vemia, dėl savo godumo. Plius gal skrandžiai jautresni drinks_cheers.gif

Tiekėju pabus Karoliai, vėliau kai išplėsim šeimyninį silkių verslą, jamsim visus nornčius būti tiekėjais laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 23, 14:59)

Tiekėju pabus Karoliai, vėliau kai išplėsim šeimyninį silkių verslą, jamsim visus nornčius būti tiekėjais laugh.gif

jau matau kaip Karoliai laksto po krantinę ir atiminėja iš meškeriotojų jų laimikį, idant, laiku patiektų direktorei į fabrikėlį.. biggrin.gif
Atsakyti
Man tai Karoliai perdaug poniški, kad dirbtų tokį paprastą darbą cool.gif Jos natūra tiktų tik valdybos pirmininkei, fabriko vadovei arba blogiausiu atveju vyr. buhalterei biggrin.gif
Atsakyti
Vilkra, lakstys ji siūlydama silkę hihihi.gif

Bijau, kad dirbdama buhltere pramiegotų visus pelningus sandorius ir vėluotų su ataskaitom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 23, 15:08)
Vilkra, lakstys ji siūlydama silkę hihihi.gif

Bijau, kad dirbdama buhltere pramiegotų visus pelningus sandorius ir vėluotų su ataskaitom tongue.gif

Bet skolas iš nemokių pirkėjų išieškotų puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, aš trumpam smile.gif

Katytė jau pas mus, gaudau kadrus, pasirodysim wink.gif
Atsakyti
Ruste, smaguma thumbup.gif

Atėjau pasitari blush2.gif Pamplesuskis mane į bankrotą nuvarys svo ėdrumu - šeriu Carny konservais, kaip diena, taip dėžutė doh.gif sausiukų RC baby, Brit care kitten, Josera miinette - neėda schmoll.gif bet, atiminėja iš Runciaus ir Bižų jų Specifikus doh.gif dietinius doh.gif pažiūrėjau specific mažų kačiukų maistelio sudetį blink.gif

Sudėtis: kukurūzų proteinai, žuvų miltai, kiaušiniai, gyvuliniai riebalai, kukurūzai, ryžiai, kviečiai, mielės, cukrus, mineralai, hidrolizuoti viščiuko proteinai, vitaminai, plantago psyllium husk, taurinas, saulėgrąžų aliejus. Antioksidantas: butylhidroksitoluenas (BHT). Sudėtyje nėra sintetinių dažų ar aromatinių medžiagų ir GM (genetiškai modifikuotų) ingredientų.

vos ne whiskas kažkoks... sakau gal palaikyrt alkaną, kad imtų ėst kas duota, betgi jis tooks suskis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 23 liepos 2014 - 14:24
QUOTE(busycat @ 2014 07 23, 14:59)

A tuos, kurie nori būti vartotojais nejamat, a? tongue.gif Aš užsirašau į fabrikėlio produkcijos vartotojus biggrin.gif išskyrus tos, papūdytos, silkės vartotojus unsure.gif
Erendira - aš kažkaip įsivaizdavau, kad kačiukų sausiukai nuo suaugusių iš esmės skiriasi dydžiu, na ir "riebesni" Jei Pampliusis skanauja Bižū ir Runciaus (norėčiau pamatyti, kaip jis atiminėja iš Runciaus sausiukus biggrin.gif ) sausiukus, mano kuklia nuomone, tevalgie biggrin.gif Aišku jeigu skrandukas toleruoja. Jeigu ten trūkumas kokių tai vitaminų, tai šitą galima vitaminine pasta kompensuoti g.gif Juk vistiek konservukų gaus papildomai g.gif
Ruste - thumbup.gif su nekantrumu laukiam nuotraukų biggrin.gif Ką mama sakė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 07 23, 15:19)
Atėjau pasitari  blush2.gif 

pabandyk įpilti į dičkių bliūdus mažiui tinkamo maisto- ir mažiuką pastatyk prie jų- gal jam iš svetimo bliūdo skaniau g.gif
Ne, nu ,RUSTE, būk žmogus-sugundei ir palikai čia atvėpusiom burnomis laukti.. paroooo mažiukę..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 23 liepos 2014 - 14:39