Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Ruste - nuotrauka tiesiog be žodžių wub.gif stebuklinga katytė stebuklingose rankose wub.gif
Atsakyti
Paiknisau ir aš turiu siūlų, galiu atiduoti. Bet mano ne linas, čia Alytaus tekstilės prichvatizuotas. Nes nerdavau servetėles. Tos dvi tamsesnės kažkur apie 1,5 kg , tai medvilnė su linu. Tie balti kamuoliukai - iš sintetinio pluošto, labai blogai krakmolinosi, tai ir liko nesumegzti . Gal susinaudotų kokiems smulkiems darbeliams. Kamuoliukai maži, nes lengviau būdavo rankinuke paslėpti nešantis pro sargus

user posted image

Mano dukra gyvena Kaune, tai nuvežtų kada nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 23 liepos 2014 - 22:12
kokia mielybė Rustės ypatingoji Tiga! wub.gif wub.gif wub.gif
Grikis ir jo manikiūras taip pat nerealūs biggrin.gif 4u.gif

dantus dar rodėt, pamenu bigsmile.gif
mažasis žvėris Čilė irgi turi šį bei tą biggrin.gif
būūūūūūūū cool.gif
user posted image
Atsakyti
Ruste,jau ta paskutinė nuotrauka wub.gif wub.gif ,kokia palaima wub.gif wub.gif
Kaip naktis prraėjo,nieko nenudaužė?

Vilkra ,dėl siūlų susitarsim per až,dabar lekiu į darbą mirksiukas.gif

Žiūriu ,pas daug ką čia tų siūlų kampai prikišti,aš tai tik per remontą pamačiau ,kad tokie pas mane yra doh.gif ,visgi geras dalykas tas remontas,gal man nenaudingi daiktai taps kažkam naudingi thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 24 liepos 2014 - 05:29
Čilė velnys thumbup.gif Taip nuniurkyciau ir nubuciuociau wub.gif
Atsakyti
Čilės kokia juokinga grimasa biggrin.gif

Tiga wub.gif wub.gif wub.gif labai dziugu kad jai taip pasiseke wub.gif

Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Žvėrinčius Čilytė wub.gif Išraiška tokia, tarsi "biškį nušgandau bet nepašiduošiuuuuuuuuuuuuuu" biggrin.gif
Na ir laukiame Rustės reportažo kaip mažylei Tigai naktelė praėjo biggrin.gif bet manau kad viskas gerai buvo ypač sprendžiant iš paskutinės nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Pakopijavau naujus namus skubos tvarka, o tai jau tuoj šituos suplepėsim biggrin.gif Šykart normalios aušys gavosi antraštėje ax.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

aaaaa, kokia miela Tiga wub.gif wub.gif wub.gif

Oi, kiek siūlų ax.gif Vidam, mėgčiau tų lininių-medvilninių blush2.gif tik reiktų sugalvot kaip 4u.gif

O pas mus, žinokit, kažkokios laimingos erkės gyvena. Žodž, vis rytą praleidom poliklinikoj, vaikei mano irgi krimstelėjo laimėta erkė doh.gif verysad.gif na, svarbu laiku pagait tą ligą, nes aš tai jokių pasekmių jos nejaučiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 07 24, 10:08)
Oi, kiek siūlų  ax.gif  Vidam, mėgčiau tų lininių-medvilninių  blush2.gif  tik reiktų sugalvot kaip  4u.gif

o ką čia galvoti, parašyk adresą į AŽ ir atsiųsiu mirksiukas.gif jei sugebėjau į Norvegiją nusiųsti paduškę, tai čia vienas juokas.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti