Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

QUOTE(Kivuka @ 2014 07 23, 20:24)
O dėl ko pas ją tik trys kojytės?  unsure.gif Gal rašėt kažkada, bet nedaskaičiau  blush2.gif

Kaip supratau ji tokia gimė. Žaizdos nesimato.

Nepaisant savo neįglumo, katės gajumas mane stebina blink.gif

Lipa, kariasi bet kur, užsideda priekines letenas ir tada stabteli, nes galvoja kaip čia reikėtų lipti toliau, paprastai katinas perkelia vieną koją, tada atrą. O šita gi gudročius, užsideda letenas ir pasikabina nagais ir užsitempia. Laipioja man ant kelių, užsilipa ant kompiuterio stalo ir nulipa ant greta stovinčios sofos - jai nėra ribų!
Atsakyti
Kivuka ,atsakysiu aš,neaišku kodėl tos kojikės neteko ,kai visas lizdas pateko į gydyklą,kojytės jau nebuvo,gal koks šuo nukando,ar gimė tokia,bet per sąnariuką,pačios lapcytės nėra,bet jai tai netrukdo
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 07 23, 20:09)
Ojej ,koks rūpestėlis wub.gif

pasirodau siūlus,merginos ,ir katai pasistengė į kadrą papulti,tai po vieną špūlę galima

Aš tikrai imu, ar vieną ar dvi.. 4u.gif Jei yra norinčių dalinamės mirksiukas.gif Nes turiu šiokį tokį užsakymėlį- tokie siūlai būtų pats tas..
bet 4 kg..- daugoka-
Kita vertus tikrai rasiu ką su jais daryti.. Planuojus savo temą SM rankdarbiuose..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 07 23, 21:06)
Kita vertus tikrai rasiu ką su jais daryti.. Planuojus savo temą SM rankdarbiuose..

Auksarankės.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ruste, smagu skaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 23 liepos 2014 - 20:25
Vilkra,kaip susitarsite su Magnuna ,taip ir bus ,man tas pats mirksiukas.gif Pasvėriau -abu sveria 5kg blush2.gif
Atsakyti
Ruste, Tiga nuostabi thumbup.gif wub.gif Be galo nuostabi cray.gif Labai jautru...kai pagalvoji, sveikus katukus sunkiai paima...Manau, kad Tiga bus sielos atgaiva Jusu seimai.
Buciukas katukei nuo manes oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 23 liepos 2014 - 21:04
Ruste - mažutėlė tokia meilutė wub.gif ir vardelis šaunus, tavo stiliuje thumbup.gif Smagu, kad kojytės nebuvimas jai visiškai netrukdo biggrin.gif Iš tiesų vadovaus Ausiui su Oziu biggrin.gif Ievutės rūpestėlis wub.gif
Erode - 4u.gif popink pirštą ir leiskis lepinama mirksiukas.gif
Toro voliotinis thumbup.gif kaip tokio pūkų kamuolio nepaniurkius wub.gif
Vilkra, Zundyte - Kiek matau nuotraukoje, aš iš tokių pat siūlų jau trečius metus pripuolamai neriu užuolaidą ax.gif Pabaigos dar nematyti, bet aš nesinervuoju biggrin.gif Jeigu atspalvis atitiktų, tai norėčiau siūlų, bet gal tiekto - jei tam pačiam mieste gyvenčiau tai viskas būtų paprasta. Vilkra - jeigu turi planų kur siūlus panaudoti - jamk abi rites ir pasirodysi po to su darbeliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 07 23, 22:20)

Vilkra, Zundyte - Kiek matau nuotraukoje, aš iš tokių pat siūlų jau trečius metus pripuolamai neriu užuolaidą  ax.gif  Pabaigos dar nematyti, bet aš nesinervuoju  biggrin.gif Jeigu atspalvis atitiktų, tai norėčiau siūlų, bet gal tiekto - jei tam pačiam mieste gyvenčiau tai viskas būtų paprasta. Vilkra - jeigu turi planų kur siūlus panaudoti - jamk abi rites ir pasirodysi po to su darbeliais  biggrin.gif

tai dalinamės ir taškas- o į Vilnių kelią rasim- gaila Rustė prasilenkė su siūlais- galiu paimti aš- O kaip pasiekti Sostinę pagalvosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilkra - drinks_cheers.gif Gal kas iš Kauno Vilniun kada važiuos, gal iš Vilniaus Kaunan ir susižiūrėsim biggrin.gif O kol kas tuomet tegul pas tave siūlai pagyvena smile.gif
Atsakyti
Rankinukinis katinas - pati lipa ant sofos (negali užšokti, kabinasi nagais), lenda po ranka, ir prašau glostyti biggrin.gif o staiga jauti, kad murkalas miega biggrin.gif štai va šitaip biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2014 07 23, 22:31)
Rankinukinis katinas - pati lipa ant sofos (negali užšokti, kabinasi nagais), lenda po ranka, ir prašau glostyti biggrin.gif o staiga jauti, kad murkalas miega biggrin.gif štai va šitaip biggrin.gif

Dievulėliau.... radau namus... TIKRUS NAMUS.. MHRRRRRR
Atsakyti
Tikras murkalas, net galvą užvertusi iš to malonumo biggrin.gif
Atsakyti