Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 09 12, 10:04)
Labas rytas, mielosios  4u.gif

Prisimenu, kai prisijungiau į šią temą ieškodama paguodos žodžių ir norėdama išsikalbėti po žirniuko netekties sad.gif

O šnd ateinu pasidalinti savo džiaugsmu ir paskleisti virusiuką  nestuke.gif  Vakar pamačiau teigiamą NT !!!

Labai labai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pagaliau thumbup.gif

Nerimas jis ir bus, bet stenkis vyti visas mintis ir tiesiog išlaukti tuos 3 mėn. iki tyrimų, ar iki judesiukų... Nerimas dingsta, kai pajauti žirniuką pilve... wub.gif
Atsakyti
Ačiū jums merginos 4u.gif

Jei pradėsiu čia stresuoti ir tryznioti per dažnai čia, tai apraminkit mane, ok? wink.gif
Atsakyti
[quote=PAJŪRIO SMILTIS,2014 09 12, 08:04]
Labas rytas, mielosios 4u.gif

O šnd ateinu pasidalinti savo džiaugsmu ir paskleisti virusiuką nestuke.gif Vakar pamačiau teigiamą NT !!!

Pagaliau thumbup.gif Didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Saugok savo pilvuką. Blogas mintis vyk į šalį, galvok tik apie gerus ir gražius dalykus ir viskas bus ok. Sėkmės ir kitoms, kuo greičiau pagauti savo žirniukus. smile.gif

Atsakyti
Sveikos,
Paskaičiusi Jūsų pasisakymus, matau, kad mus visas kamuoja tos pačios baimės unsure.gif Nieko, išgyvensim, stiprybės visoms 4u.gif

Dėl nuolatinių klausinėjimų apie nėštumą, tai skaudžiau yra savy viską pergyventi. Paklaususiam apie pagausėjimą tiesiai šviesiai pasakau, kas įvyko ir labai smagiai pasijuntu dėl nesusipatoginusio pašnekovo ax.gif Staigiai pakreipiu temą kita linkme ir mėgaujuosi nutildžiusi smalsuolį thumbup.gif
Taip tapo daug lengviau, nes sumažini klausinėjančiųjų ratą ax.gif
Porą kartų nesisaugojom. Nejauku dabar unsure.gif

QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 09 12, 09:04)
O šnd ateinu pasidalinti savo džiaugsmu ir paskleisti virusiuką  nestuke.gif  Vakar pamačiau teigiamą NT !!!

Labai džiaugiuosi! Nuostabi naujiena wub.gif Rūpinkis savimi ir žirniuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikusituka: 12 rugsėjo 2014 - 13:01
Jusu nestumo teatukai su II yra visu musu dziaugsmas. Na o as turiu nutasyt sita cikla. Siandien po myliuko pradejau tepliot
Atsakyti
Sveikos smile.gif Nuo sekancio ciklo mes ir vel pradesim gaudyti gandrus wub.gif

Pajurio smiltis, kaip dziugu del jusu seimos wub.gif Sveikinu labai! Aukit ir stiprekit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

daivutyte, o NT nedarei?? Kaip mmm, neprasidejo dar?
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 09 12, 10:04)

Nuosirdziai sveikinu. Lengvo ir sklandaus nestumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 09 12, 08:50)

Jei pradėsiu čia stresuoti ir tryznioti per dažnai čia, tai apraminkit mane, ok? wink.gif

valioooooo!!!!!!!!!!!!!!pagaliau!!!!!!!!!!!!Pajurio smiltie, tu neisivazduoji kaip as uz jus dziaugiuosi!!!! esu mintimis uz tave ir tavo maza zirniuka! laikykites vienas kito tvirtai! siltai apkabinu! wub.gif wub.gif

ir visoms kitoms mergaitems, laukiancioms linkiu kuo didesnio pozityvumo. juk uz debesu visada sviecia saule, tikrai ateis laikas ir jums! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 09 13, 11:43)
Sveikos smile.gif Nuo sekancio ciklo mes ir vel pradesim gaudyti gandrus wub.gif 

Mes irgi, kaip sakiau labai labai laukiu ir da rlabiau bijau 4u.gif

Smiltele, ir as dar karta tave sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 13, 15:45)
Mes irgi, kaip sakiau labai labai laukiu ir da rlabiau bijau 4u.gif

Smiltele, ir as dar karta tave sveikinu 4u.gif

Mano ciklas turetu rytoj prasideti. Rezultatai bus kito men viduryje - nesulaukiu jau lotuliukas.gif Kada tavo ciklas prasides? Butu smagiau dviese laukti rezultatu smile.gif
Atsakyti
na mano mmm dar neatsivilko. Pagal plana turetu antradieni. Vakar ir tu nervu inkaliau svarainines ir isijungiau seriala Midwives. Dar suzinojau per fb kad pazystama gimdys kovo menesi tai leidau sau labai graziai paasaroti. O siandien ryte islekem i miska pasivazinet dviraciais. smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 09 13, 21:01)
Mano ciklas turetu rytoj prasideti. Rezultatai bus kito men viduryje - nesulaukiu jau lotuliukas.gif Kada tavo ciklas prasides? Butu smagiau dviese laukti rezultatu smile.gif

na mano memes turi atriedeti spalio pirma ir tada jau iskart kibsim i darbelius 4u.gif eisiu dar prg pasidaryti 4u.gif
Atsakyti