Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Trukt uz vadziu ir vel is pradziu biggrin.gif

Ir as dar nuo saves pridesiu biggrin.gif Eikit nagu lakuot nesipesusios nail.gif

Siaip daugybe atsakymu pirmam temos psl galima atrasti ax.gif Na bet sutiksiu, kad ji reikia truputi atnaujint, bet kadangi pati neapsiimsiu I kitus pirstais nebadau smile.gif
Ir dar, musu albumelis fotki jau seniausiai nebuvo atnaujintas ax.gif Bet velgi, medali merginoms kurios buvo apsiemusios tai daryt 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
laba visoms,

nežinau ką aš prisidirbau biggrin.gif
turėjau gelinius nagus, pati darydavausi, viskas buvo ok. bet viena dieną nusibodo, nusiėmiau gelį, aišku nagai pažeisti. nusilakavau geliniu lakavimu - pora dienų ir atšoko laisvajam nago gale, kitą sykį tepiau po apačia gelį, kad laikytų geriau. bet ir tas atšoko. g.gif čia jau dėl tų pažeistų nagų turbūt?
ką daryti.darytis vėl pilną priauginimą? gal tada laikys..nes nagai kaip poperius.
beje, vandeny rankos kasdien mirksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 18 liepos 2014 - 12:58
QUOTE(username @ 2014 07 18, 10:58)
4u.gif
laba visoms,

turėjau gelinius nagus, pati darydavausi, viskas buvo ok. bet viena dieną nusibodo, nusiėmiau gelį, aišku nagai pažeisti. nusilakavau geliniu lakavimu - pora dienų ir atšoko laisvajam nago gale, kitą sykį tepiau po apačia gelį, kad laikytų geriau. bet ir tas atšoko. g.gif  čia jau dėl tų pažeistų nagų turbūt?
ką daryti.darytis vėl pilną priauginimą? gal tada laikys..nes nagai kaip poperius.
beje, vandeny rankos kasdien mirksta.

Vajej verysad.gif mano nuomone jusu nagams reikia poilsio ax.gif Ir stipriai...
Jusu vietoj, as nusitrumpinciau kiek imanoma ir duociau nagams pora men pailset (kol nago plokstele visiskai nuaugs) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 18, 13:58)
Vajej verysad.gif  mano nuomone jusu nagams reikia poilsio ax.gif  Ir stipriai...
Jusu vietoj, as nusitrumpinciau kiek imanoma ir duociau nagams pora men pailset (kol nago plokstele visiskai nuaugs) 4u.gif

Palikti tokius "popierinius" nagus irgi ne pati geriausia iseitis g.gif Jie luzta giliai ir skaudziai. Gali buti, kad teks pirkti kokia nagu stiprinimo priemone ir ja ilgai ir nuobodziai terliotis. As ne patareja del geriausio is ju, gal bandziusios merginos ka patars.
Kazkada jau vyko diskusijos del nagu stiprikliu, bet neuzsirasiau pavadinimu ir nebeprisimenu.
Atsakyti
QUOTE(username @ 2014 07 18, 12:58)

Aš po gelio perėjau į gelinį lakavimą, nagai buvo kažkiek pažeisti, bet aš viso sluoksnio gelio nenusiėmiau, pasiliko šioks toks, nes visai nuėmus nagai tikrų būtų buvę kaip popierius.. Jei jau nusiėmėt viską ir atšokinė nauji sluoksniai, tai tikrai turit daryti pertrauką ir palepinti nagučius, ar stiprikliais ar aliejų vonelėmis 4u.gif
Dėl mirkimo vandenyje aišku kiekvienai savo, bet aš praktiškai visus darbus darau su nitrilinėmis pirštinėmis, pradžioje nebuvo patogu, bet įpratau ir rankos/nagai man dėl to tik dėkoja ax.gif
Atsakyti
user posted image

Isbandziau pirmaji laka is uzsakytuju💜 spalva nereali. 2 sluoksniu uzteko smile.gif
Atsakyti
Cherry, manau reiktų pasiaurint nagus ax.gif Na ir arčiau odelių lakuot, ir tas piešinys no no smile.gif
Atsakyti
Sutinku del formos ir piesinio:-) bet su odelemis man viskas ok atrodo:-) geriau taip,negu aptepliotos.Spalva super thumbup.gif
Atsakyti
Cherry, spalva tai super 4u.gif

Ir as pritarciau, kad piesinio nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ši- @ 2014 07 18, 16:27)
Cherry, manau reiktų pasiaurint nagus  ax.gif  Na ir arčiau odelių lakuot, ir tas piešinys no no  smile.gif

Ana karta gavau pastaba Del siaurinimo, tai siaurinau kaip reikalasreikalas vakar. Bet as jau nezinau kiek CIA siaurint sad.gif nes ir tail sonuose gerai nuemiau. Gal man si forma netinka g.gif
Atsakyti
Cherry - gražu kaip pradedančiai 4u.gif Nagučius ir aš siaurinčiau, nors kartais foto vaizdą iškraipo (ypač man dažnai taip būna)... Bet spalvytė... wub.gif Man ir piešinukas prie spalvos tinka, tokie saldainiškai šokoladiniai nagučiai drinks_cheers.gif Šaunuolė, lauksim tolesnių darbų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 07 18, 14:54)
Ana karta gavau pastaba Del siaurinimo, tai siaurinau kaip reikalasreikalas vakar. Bet as jau nezinau kiek CIA siaurint sad.gif nes ir tail sonuose gerai nuemiau. Gal man si forma netinka  g.gif

As sutinku , kad netoks fotkinimo kampas gali labai nagus fotkej sugadint... As savo nagu forma gyvenime fotkej nebuvau patenkinta... Na o realiai atrodo viskas OK.
Dar sunkiau yra kai pati nago plokstele platoka doh.gif
Atsakyti