Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(andorinha @ 2014 07 24, 22:27)
QUOTE(Gusha @ 2014 07 24, 20:35)

Kaip pirmam sykiui, tai tikrai geras prancuzas.

4u.gif Matau savo klaidas-taisysiuosi biggrin.gif

Labai dziaugiuosi, kad su bondu nagai laiko gerai rolleyes.gif , reiskia tame ir buvo problema.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2014 07 24, 21:35)
Radau toki puslapiuka, cia sako, kad reikia gelinio teptuko 6 nr.

Na ir dar pasidariau pirma prancuza  smile.gif  Nu tikrai trukumu nemazai, bet kaip pirmas gal puse velnio  biggrin.gif

pagrindas miksas is keliu ibd spalvu 3 sl., balta ibd Whipped cream 2 sl. ir stampukai.

user posted image

Su pirmu prancuzu thumbup.gif 4u.gif mano nagai dabar netinkami jam sad.gif o taip noreciau smile.gif

O man ruzavi nagai atsilupo jau sekancia diena ! as is vis nesuorantu kaip . Bet nuejo kaip plevele ohmy.gif Na as klaida padariau, nepasiausiauu nago , na bet vistiek .
Atsakyti
Orly white tips, HG my blue love (ar kaip ji ten doh.gif ) ir blizguciai.
Minti pasiskolinau ir vienos forumietes ax.gif 4u.gif ir su blizguciais eksperimentavau, todel skirtingi ir duoda netvarkos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Zyzna,tie du nagai su blizgučiais,tai vaizdą gadina biggrin.gif bet nulakuota thumbup.gif forma thumbup.gif
P.S. graži foto 4u.gif Neturiu fotoaparato,tai su tel fotkinu.Įkėlus į PC spalvas iškraipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ši- @ 2014 07 25, 11:44)
Zyzna,tie du nagai su blizgučiais,tai vaizdą gadina  biggrin.gif  bet nulakuota  thumbup.gif  forma  thumbup.gif
P.S. graži foto  4u.gif  Neturiu fotoaparato,tai su tel fotkinu.Įkėlus į PC spalvas iškraipo   doh.gif

labai blizgutis negrazus blush2.gif bet atrodo Jurginos minti pavogiau, labai graziai atrodė. vis ieskau IBD all that glitters, bet niekas man parduot nenori jo , gal kuri turit nereikalinga? unsure.gif o fotografavo 4metis mano sūnelis, su picasa varda uzrasau ir apkarpau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 25 liepos 2014 - 11:53
Turiu toki idomu klausima biggrin.gif Noriu isbandyti spalvas, kombinacijas ant tipsu. Ar reikia naudoti pagrinda, ar is karto spalva ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 07 25, 12:18)
Su pirmu prancuzu  thumbup.gif  4u.gif  mano nagai dabar netinkami jam sad.gif o taip noreciau smile.gif

O man ruzavi nagai atsilupo  jau sekancia diena ! as is vis nesuorantu kaip . Bet nuejo kaip plevele ohmy.gif Na as klaida padariau, nepasiausiauu nago , na bet vistiek .

Aciu biggrin.gif Man irgi atsilupdavo kaip plevele, bet as be bondo pirmus lakavimus lakavau, tai del to, nes dabar viskas liuks, po savaites ne trupucio nei vienas nagas neatsilupo, tik patys galiukai apsitryne, bet kai kasdien nagais klava beldziu darbe, tai nekeista ax.gif

QUOTE(zyzna @ 2014 07 25, 12:35)
Orly white tips, HG my blue love (ar kaip ji ten  doh.gif ) ir blizguciai.
Minti pasiskolinau ir vienos forumietes  ax.gif  4u.gif ir su blizguciais eksperimentavau, todel skirtingi ir duoda netvarkos  rolleyes.gif

Labai graziai nulakuota, lygiai, tvarkingai, super!
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 07 25, 12:00)
Turiu toki idomu klausima biggrin.gif Noriu isbandyti spalvas, kombinacijas ant tipsu. Ar reikia naudoti pagrinda, ar is karto spalva ?  4u.gif

as tai nededu, tik pasiausiu, nuvalau ir iskart spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 07 25, 13:00)
Turiu toki idomu klausima biggrin.gif Noriu isbandyti spalvas, kombinacijas ant tipsu. Ar reikia naudoti pagrinda, ar is karto spalva ?  4u.gif

nuriebalinu ir tepu spalvą...
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 07 25, 12:00)

Aš dedu tik spalvą..... ax.gif

Labai gražus prancūzas, pavydžiu kad sau mokate jį pasidaryti drinks_cheers.gif biggrin.gif
Ir zyzna gražus lakavimas, tik pritarsiu, blizgučiai nesižiūri ir biški gadina visą reikalą.... Bet nulakuota lbi tvarkingai, gražiai.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 25 liepos 2014 - 16:14
Dildinu nagus ir galvoju... Sakete reikia nagus siaurinti. I ka turite o meni ?
Gal as ne taip tai suprantu ? As supratau , kad jie per platus ar platejantis. Ar taip supratau ? O dabar ziuriu i nagus ir gal tureta omeni, kad reikia kampus siaurinti ir padildinti ?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 07 25, 17:11)
Labai gražus prancūzas, pavydžiu kad sau mokate jį pasidaryti  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Jei cia apie mano, tai labai malionu 4u.gif As irgi bijojau, nes galvojau, kad nepavyks, bet kazkas pavyko, gyvai ir visai neblogai ziurisi ir tiesa sakant, galvojau, kad bus daug sunkiau. Tad pirmyn, Norika, bandykit, tikrai nera taip sunku, kaip atrodo, tik reikia rasti jums patogiausia technika, nes jei tik pavydesit, tikrai neismoksit biggrin.gif
Atsakyti