Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Gal kas turite ibd Jasper Casper? Kaip ji lakuojasi? Pasirode grazi splavyte, kuria galima ivairiai su kitom kombinuoti.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 07 13, 23:11)

Uzsisakiau Blue heaven, bet ir si raudona nuostabi, gal kas galite pasakyti, kokia cia spalvyte ir kokios firmos? Nerandu tos foto su aprasymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2014 08 02, 13:18)
Uzsisakiau Blue heaven, bet ir si raudona nuostabi, gal kas galite pasakyti, kokia cia spalvyte ir kokios firmos? Nerandu tos foto su aprasymu  blush2.gif

Gavau kaip tik šiandien Blue Heaven, labai patiko, nors dar nelakavau, bet buteliuke super wub.gif O ta raudona bijau kad Scarlett Obsession, superinė spalva, turiu ją, tai žiauriai patinka wub.gif
Atsakyti
Labai noriu išbandyti Essie gelinius lakus (nors ir brangūs, rupūžės), bet ar aš kvaila, ar nematau gražių spalvų? Pora gražios, bet tokias jau turiu iš kitų firmų, tai nemokėsiu tiek pinigų, vien dėl pabandymo. Ir didžiausia bėda, kad internete dar labai mažai jų swatch'ų. Kuri nors jau išbandžius gal? bigsmile.gif
Atsakyti
man pati gražiausia raudona kol kas HG good gossip, lakuojuosi antrą kartą iš eilės biggrin.gif
user posted image
manp prancūzas...nu nesu patenkinta nuotrauka.bet nebuvo laiko, tai atsiminimui nusifotkinau ir viskas.
user posted image
Atsakyti
Username - kiek sluoksnių HG Good gossip? Toks vaizdas lyg norisi dar vieno sluoksnio. rolleyes.gif Bet man ji irgi mano mylimiausia. Kojas nusilakavau, tai kelias dienas žiūrėjau kaip prieš saulę spindi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 02, 15:21)
Gavau kaip tik šiandien Blue Heaven, labai patiko, nors dar nelakavau, bet buteliuke super  wub.gif  O ta raudona bijau kad Scarlett Obsession, superinė spalva, turiu ją, tai žiauriai patinka  wub.gif

Aciu Norika, jei tai scarlett, tai tikrai jamsiu, nes labai grazi, butent tokios raudonos noriu, nes tokia skaistene ju turiu.

Lilget, gal galite parasyti ar tai scarlett?

QUOTE(username @ 2014 08 02, 15:57)
man pati gražiausia raudona kol kas HG good gossip, lakuojuosi antrą kartą iš eilės biggrin.gif

mano prancūzas...nu nesu patenkinta nuotrauka.bet nebuvo laiko, tai atsiminimui nusifotkinau ir viskas.

Man irgi atrodo grazi Good Gossip, bet si Lilget tai tobula.

Pranzucas tobulas wub.gif
Atsakyti
Username,gražūs abu mirksiukas.gif

Sakiau neberodysiu,bet ai... irnesakyk.gif

user posted image
ibd infinitely curious 3sl. ir orly white tips 3sl.+vandens lipdukai
Tik atleiskit dėl nagų nevienodo ilgio. Auginu,auginu, auginu...gal kada sulyginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ši- @ 2014 08 02, 17:00)
Username,gražūs abu  mirksiukas.gif
Sakiau neberodysiu,bet ai... irnesakyk.gif

Labai grazus ir vasariski!

Dar labai grazi Cosmic Red is ibd. Bet kai matau naturoj, tai noriu tokio kaip toje foto su Blue Heaven.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 02 rugpjūčio 2014 - 17:02
QUOTE(Gusha @ 2014 08 02, 14:18)
Uzsisakiau Blue heaven, bet ir si raudona nuostabi, gal kas galite pasakyti, kokia cia spalvyte ir kokios firmos? Nerandu tos foto su aprasymu  blush2.gif

cia arba ibd scarlett obsession arba harmony gelish queen of hearts
Papildyta:

manp prancūzas...nu nesu patenkinta nuotrauka.bet nebuvo laiko, tai atsiminimui nusifotkinau ir viskas.
]

prancuzo pagrindas atrodo dryzuotas, gal dar sluoksnio reikejo cool.gif
Atsakyti
Merginos, gal aš čia ir nevisai į temą, bet gal kuriai nors reikia gelinių lakų? Turių juodą/baltą spalvas iš IBI firmos, labai gerai dengiasi,nepalieka ruožų,taip pat iš šios firmos turių ir kitų spalvų. Dar turiu China glaze gelinių lakų, nerealiai gerai laiko. Parduodu,nes šiuo metu nedirbu šio darbo, lakai nėra praimti. Jei kam reikia dar galiu parduoti ir visai nepraimtą ibd gelį priauginimui. Jei ką sudominau-į AŽ 4u.gif P.S. aš esu iš Kauno.
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 08 02, 09:43)
as tai nezinau. bet jau is kelintos diskusijos suprantu kad reik imt shellaca smile.gif

Na uzsakiau ir IBD ir Gelish, reiks pardavineti net nepraimta IBD. Gal kam reikia? 30Lt 4u.gif

man pati gražiausia raudona kol kas HG good gossip

Labai grazu 4u.gif Jo ta spalvyte faina, mano manikiurininke (jau beliko pedikiurininke biggrin.gif ) siandien sake kad jai ji labai greit sutirsteja ir neisnaudoja viso buteliuko unsure.gif
QUOTE(-Ši- @ 2014 08 02, 17:00)

Grazus lakavimas, gal tik naguciu ilgi norisi suvienodinti 4u.gif
Atsakyti