Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(pukepuke @ 2014 08 05, 20:26)

Niekas nezino? rolleyes.gif
Papildyta:
AR galima taip pigiai nupirkti kokybiskus teptukus? http://www.vinted.lt...teptukai-nagams

Nezinau biggrin.gif bet idomu kam taip daryt ? smile.gif

O teptukus as tokius turiu, Kelis naudoju smile.gif Visai nieko. bet vistiek planuoju pirkti kelis Emi teptukus smile.gif

QUOTE(NORIKA @ 2014 08 05, 20:45)
Niu telpa, ne iki riešo bet pusę rankos tikrai sukišu  biggrin.gif Tai tuo pačiu telpa ir nykštys.... smile.gif

Na cool smile.gif Nusipirkau lempa smile.gif

QUOTE(meilikatyte @ 2014 08 05, 23:49)
eby Gelish uz 5-6dolerius galima nusipirkti ibd brangesni, o amazon antraip Gelish brangesni tai ir kyla klausimas del originalumo  biggrin.gif

O jus tikrai , kad uz 5 dolerius jus randane HARMONY GELISH, o ne tiesog padirbtus Gelish ?

QUOTE(Gusha @ 2014 08 06, 00:27)
Ta lempa gili tikrai, as irgi bijojau, kad tik patys nagai tilptu, bet viskas liuks.
Na kartais gili lempa gerai, mano dabar nagai ilgi uzauge, tai liuks, kai sukisi ir nesiremia i sieneles  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 08 05, 20:26)
Niekas nezino? rolleyes.gif
Papildyta:
AR galima taip pigiai nupirkti kokybiskus teptukus? http://www.vinted.lt...teptukai-nagams

Kad atsakymą Jums parašė viena mergaitė.
O teptukai prasti. naudot įmanoma, bet rezultatas nekažką, patvarumas tuo labiau. Pradėt ale makliavot nuo tokių gal ir nieko, nes centus kainuoja, bet šiaip nepatartini. smile.gif
Atsakyti
[quote=pukepuke,2014 08 05, 19:26]
Grazus tvarkingi paskutiniai lakavimai, bet jau kaip nesinori tamsiu spalvu vasara bent man rolleyes.gif Gi ir taip trumpa, ko nepasidziaugti tom visom koralinem biggrin.gif

Nu kai per dieną kokiom penkiom - šešiom panom nulakuoji ta pačia koraline ar mėtine ir taip tris dienas iš eilės, tai kai ateina kokia šešiolikta ir pasirenka rudą spalvą, aš rankomis noriu ploti clap.gif
Atsakyti
Sveikkos mergaitės, lendu ir aš į dienos šviesą smile.gif Taip taip, ilgiems nagams nieko nereikia, prancūzas per platus, bet man visai nieko.... ax.gif
user posted image
Spalvos HG Cream Orange Dream ir ir ir.. atrodo forever beauty
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine90: 06 rugpjūčio 2014 - 05:56
QUOTE(Cherry_ @ 2014 08 06, 01:26)
Nezinau biggrin.gif bet idomu kam taip daryt ? smile.gif

O teptukus as tokius turiu, Kelis naudoju smile.gif Visai nieko. bet vistiek planuoju pirkti kelis Emi teptukus :

Ka daryt?
Aciu:)
Papildyta:
QUOTE(Ameera @ 2014 08 06, 01:54)
Kad atsakymą Jums parašė viena mergaitė.
O teptukai prasti. naudot įmanoma, bet rezultatas nekažką, patvarumas tuo labiau. Pradėt ale makliavot nuo tokių gal ir nieko, nes centus kainuoja, bet šiaip nepatartini. smile.gif

Atsakymo ar reik teptuku prancuzui ir jei taip, kokiu, niekur mematau smile.gif o del teptuku pigiu, aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 06 rugpjūčio 2014 - 06:32
QUOTE(meilikatyte @ 2014 08 05, 22:49)
eby Gelish uz 5-6dolerius galima nusipirkti ibd brangesni, o amazon antraip Gelish brangesni tai ir kyla klausimas del originalumo  biggrin.gif

Na už 5-6 dolerius tikrai nenusipirksit originalo, aš vakar gavau savo HG lakutį, parėjo gana greitai, originalus,o kainavo 44litus smile.gif tai apie 16 dolerių su siuntimu smile.gif neskubant tikrai galima palaukti smile.gif
Atsakyti
Merginos, jūs jau turite patirties, patarkite prašau, ar gali šis rinkinukas būti originalus, o gal kas jau net bandėte?
O pradžiai patartumėte susipirkti atskirai viską ar geriau kokį rinkinuką pagrindinių priemonių geriau įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 08 06, 09:30)
Merginos, jūs jau turite patirties, patarkite prašau, ar gali šis rinkinukas būti originalus, o gal kas jau net bandėte?
O pradžiai patartumėte susipirkti atskirai viską ar geriau kokį rinkinuką pagrindinių priemonių geriau įsigyti?

Per tarpininke 35-38lt gaunasi
Papildyta:

Zinoma kad originalus.
Atsakyti
Vakar turėjau klientes dvynes, kurios abi norėjo prancūziško manikiūro. Įdomi patirtis, jei kartas nuo karto nepakelčiau galvos lakuodama, atrodytų, jog tuos pačius pirštus antrąkart lakuoju. biggrin.gif

Nuotrauka tik iliustracijai. PN 6.3 vienas sluoksnis ir PN balta vienas sluoksnis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida*: 06 rugpjūčio 2014 - 09:23
QUOTE(pukepuke @ 2014 08 06, 07:27)
Ka daryt?
Aciu:)
Papildyta:

Atsakymo ar reik teptuku prancuzui ir jei taip, kokiu, niekur mematau smile.gif o del teptuku pigiu, aisku, aciu 4u.gif

Na ant topo deti ir spalva ir topa smile.gif
O jei dar apie sepetelius. As jau rasiau noriu EMI sepeteliu.
O kokius, renkuosi pagal video. Nera jie pigus, na bet kiek ju tereikia.
As youtubej perziurejau Emi ikurejos Mirosenko video. Nu ji nereali wub.gif Ir paal tai as ziuriu sepetelius . Matote efekta, ir lengva issirinkti smile.gif
https://www.youtube....er/emischoolcom
Ji nereali, auksines rankos !

Tarkim prancuzui rinkciausi si http://emi.vivacolor...icure-no-6.html
https://www.youtube....XQcw7UgqyC_31Fg Nuo 2.30min

Ir siaip galvoju, kodel as taip ilgai rinkausi balta laka pranzui... Reikejo imti Baltus Emi dazus... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 06 rugpjūčio 2014 - 11:41

Aš turiu tokį rinkinį, viskas ten normaliai, ir kainos atžvilgiu pigiau 4u.gif
Atsakyti
pavasarine90, įdomus prancūzas, man visai patinka, tik spalvą keisčiau, na, bet čia skonio reikalas mirksiukas.gif
Vaida, na, šie prancūzai tikrai ne kokie, jokio linkio nėra, tiesiog tiesi balta linija schmoll.gif
Atsakyti