Įkraunama...
Įkraunama...

Motiejus

Nezinau kodel net man asocijuojasi su tokiu kaimieciu tokiu Vingiu Jono tipo doh.gif
Atsakyti
pazistu viena motieju, 15 metu, vardas tikrai grazus, visi vadina motiejuku wub.gif
Atsakyti
Nei vieno Motiejaus nepazhystu. Tik Valanciu ir molio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 08 11, 19:52)
Nezinau kodel net man asocijuojasi su tokiu kaimieciu tokiu Vingiu Jono tipo  doh.gif

Man atrodo tu truputi per stipriai isreiskei savo nuomone. Nemanau kad tau patiktu jei ant tavo dukreles vardo parasytu ka nors panasaus. Savo nuomone galima isreiksti ir truputi mandagiau, atsizvelgiant i kitu zmoniu jausmus, juk cia kalbame apie savo vaiku vardus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svedaite: 15 rugpjūčio 2007 - 09:18
Nei vieno blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2007 08 13, 08:27)
Nei vieno Motiejaus nepazhystu. Tik Valanciu ir molio  ax.gif

ir man panasios asociacijos kyla...
Atsakyti
Gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai gražus vardas.Pažįstu vieną-10 klasėj-kultūringas jaunuolis.Neapsiriksi dėl vardo ir kaip gražiai Motiejukas skamba..
Atsakyti
Oj nea... rolleyes.gif
Atsakyti
na jau ne. kaimietiskas ir dar nemalonias casociacijas kelia schmoll.gif
Atsakyti
ATIDZIAU skaitykit tema:
savo suneliui norejau grazaus, lietuvisko, nepopuliaraus vardo, turbut, kaip ir dauguma mamyciu...
bet jau pora zmoniu uzsimine, kad zino vaikus su tokiu vardu....

kokio amziaus MOTIEJUS pazstate?

net nemalonu skaityti..........
Jei taip pavadinau savo suneli, tai vadinasi jis man ypatingas

o uz grazius zodzius aciuks.gif
Atsakyti
Atmeskit visas asociacijas ir įsiklausykit į patį vardą g.gif tikrai gražus, vyriškas ir išskirtinis thumbup.gif Bet va vis išlenda kažkam noras aplipdyt kažkokiom etiketėm - naftalinas, kaimas, molis... doh.gif
Motiejus (02.24, 05.14) – hebrajų (sen. žydų): „dievo dovana“, atitikmuo kitose kalbose - Matheus.
Senoviniai vardai dabar atgimsta ir įgyja naują atspalvį ir žavesį. Be to yra gera atsvara dabartiniams naujadarams ax.gif
Atsakyti