Įkraunama...
Įkraunama...

Motiejus

man negrazus,bet seip viskas normaliai
Atsakyti
Šią vasarą, kai atostogavom su dukriuku prie jūros, tai susipažinom su mažu berniuku, 1 metukų ir poros mėnesių, kurio vardas Motiejus. Man labai graži vardo reikšmė. O tas berniukas, kai jį pamačiau wub.gif , tai pirmiausia pagalvojau, kad jei mes su MB būtume susilaukę ne mergaitės, o berniuko, tai jis būtų buvęs būtent toks. Nuo to laiko ir šis vardas pasidarė man mielas wub.gif .
Daugiau Motiejukų nepažįstu, bet manau, kad šis vardas, kaip ir daugelis senovinių
vardų, dabar atgimsta iš naujo ax.gif
Atsakyti
Man gražu thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
auginu aš tokį vieną Motiejų, dešimtmetį, be daugiau nepažystu. Vaikinas nei molio Moiejus nei ką, labai didžiuojasi savo vardu, ir tai kad buvo toks veikėjas, Žemaitijos šviesuolis Motiejus Valančius, jam yra akstinas tik pasitempti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tengene: 14 kovo 2008 - 12:19
grazus ir tikrai nenuvalkiotas vardas thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
ir man labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
grazu!
Atsakyti
mano sunelio vardas motiejus wub.gif daugiau tai nezinau nei vieno. man kuo toliau tuo labiau tas vardas grazesnis darosi. smile.gif
Atsakyti
Senovinis, bet labai siuolaikiski ir vyriskai skambantis vardas thumbup.gif thumbup.gif Zinoma, jis ne kiekvienam mirksiukas.gif Toki varda savo kudikiui isrinks tik issilavine zmones 4u.gif
Atsakyti
Labai labai grazus ir mielas vardas ax.gif
Atsakyti