Įkraunama...
Įkraunama...

Motiejus

Motiejukas is tiesu nuostabus vardas, bet manau, jog aplinkiniai megsta ji trumpinti-Matas. Gal kas zinot is patirties ar tikrai taip? Matu dabar pilna galybe...
Atsakyti
man gražus vardas, nebūtinai jį trumpinti, be to nei viemo motiejaus nepažįstu
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2009 04 29, 12:21)
man prie Motiejaus norisi molio prideti 4u.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif senai senai mama norejo broliui toki varda duot, tai oi kaip priesinausi.. doh.gif bet vis tiek gavo nei sioki nei toki, Povilas.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 02 birželio 2009 - 22:14
QUOTE(Aziza @ 2009 06 02, 23:14)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif  senai senai mama norejo broliui toki varda duot, tai oi kaip priesinausi..  doh.gif bet vis tiek gavo nei sioki nei toki, Povilas..  doh.gif

O man Povilas labai grazus vardas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 06 03, 06:51)
O man Povilas labai grazus vardas ax.gif

drinks_cheers.gif ir Povilas, ir Motiejus - abu labai gražūs.
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2009 06 02, 23:14)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif  senai senai mama norejo broliui toki varda duot, tai oi kaip priesinausi..  doh.gif bet vis tiek gavo nei sioki nei toki, Povilas..  doh.gif

Motiejus ir Povilas abu vardai thumbup.gif , Motiejus truputi grazesnis man ax.gif tavo mama labai gera skoni turi mirksiukas.gif biggrin.gif.
Atsakyti
Lietuviskas vardas drinks_cheers.gif
Atsakyti
wub.gif nuostabus vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 06 05, 17:44)
Lietuviskas vardas drinks_cheers.gif

Tai kad jis nelietuviskas vardas ax.gif
http://day.lt/vardai/motiejus
Atsakyti
daznai tenka isgirst, kad sis vardas labai grazus biggrin.gif ax.gif ir Matu niekas netrumpina :4u:tik seneliai Ukrainoj Matvyiko vadina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamencita: 22 sausio 2010 - 17:41
galbut Matas geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikroji meile @ 2010 01 22, 22:24)
galbut Matas geriau  4u.gif

Oi ne, tik ne Matas. Savo aplinkoje turim 11 Metų, jau bloga darosi nuo to vardo. Kai tik gimsta berniukas, jau vos ne iki to nusivažiavom, kad nebeklausiam, kokiu vardu pavadino, o klausiam ar ne Matas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti