Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas.

QUOTE(kas cia @ 2015 06 13, 16:52)
Jei turite kreditine kortele, tiketina, kad visa seima esat apdrausti. Mes pasiemem kreditine, bus draudimas visam atistogu sezonui, nes atostogausime ir Ventspilyje, ir Turkijoje, po atostogu grazinsime, kad nereiktu mokesciu uz ja moketi.

Tik pasidomekite savo banke jei pvz Turkijoje pakliunat i ligonine ar susimokat savo lesom iskart ir gryzus bankas grazina ar viska apmoka bankas 4u.gif
Pas mus buvo purmasis variantas tai visa laime kad vaikus buvom apdraude papildomai pzu kitaip net neisivaizduoju is kur reiketu tiek pinigo sumoket uz privacia ligonine ir joje praleista visa diena privacioje palatoje.... beje kai viesbuti sakom turim draudima banko kreditines korteles tai tik peciais guzciojo kai atsinesem is kambario popierini pzu draudima iskart greitaja iskviete ir isveze i ligonine. Tai kad sumokejus tiek tukstanciu uz kelione nepagailekit 10-20 eur uz papildoma draudima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2015 06 14, 14:31)
Tik pasidomekite savo banke jei pvz Turkijoje pakliunat i ligonine ar susimokat savo lesom iskart ir gryzus bankas grazina ar viska apmoka bankas  4u.gif
Pas mus buvo purmasis variantas tai visa laime kad vaikus buvom apdraude papildomai pzu kitaip net neisivaizduoju is kur reiketu tiek pinigo sumoket uz privacia ligonine ir joje praleista visa diena privacioje palatoje.... beje kai viesbuti sakom turim draudima banko kreditines korteles tai tik peciais guzciojo kai atsinesem is kambario popierini pzu draudima iskart greitaja iskviete ir isveze i ligonine. Tai kad sumokejus tiek tukstanciu uz kelione nepagailekit 10-20 eur uz papildoma draudima  mirksiukas.gif

Galima patiems, gali jie apmoketi, tereikia susisiekti nurodytais telefonais, turime ir lapa anglu k. is banko, kad esame visi drausti. tikiuosi, kad nieko nenutiks, neduok dieve, kelioneje tokie rupesciai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2015 06 13, 16:52)
Jei turite kreditine kortele, tiketina, kad visa seima esat apdrausti. Mes pasiemem kreditine, bus draudimas visam atistogu sezonui, nes atostogausime ir Ventspilyje, ir Turkijoje, po atostogu grazinsime, kad nereiktu mokesciu uz ja moketi.

cia labai jau lietuviskas variantas
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2015 06 13, 12:04)
Ne tik paso ar korteles reikia butinai, bet butinai ir europos sveikatos kortele pasirupinti reiketu, vaikai neprognizuojami, tai perkaito, tai persalo, tai dar kas nors, o i ligonine be jos nepriims, arba teks moket

drinks_cheers.gif

Aš čia gal pabambėsiu- bet man tai keista, kai žmonės nori sutaupyti ne ten kur reikia.
Net mintis nešauna vykti ilsėtis be vaikų tapatybės kortelių ar pan. Žinau kokios baudos, sumokėjo draugai kažkada (tokie taupantys).
Dėl sveikatos draudimo kortelės- jos padarymas, atsiėmimas užtrukna tikrai vos pusvalanduką (aš užsakau internetu, nuvykstu pasiimti į vietą, niekad jokių eilių nebuvo)- bet turi ir ramu. Buvo variantas- draugės mergaitei alergija radosi "ne į temą" būnant Venspilyje- vyko į pirmosios pagalbos punktą, adrenalino injekciją suleido- iškarto pagerėjo. SutaUPĖ NEI DAUG NEI MAŽAI 25 eur.

Mano patarimas- į kelionę tik su tvarkingais ir pilnu dokumentų paketu. Tiesa turim ir mes tą kreditinę (auksinę), bet vežuosi ir Europines sveikatos korteles. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2015 06 15, 10:12)

Mano patarimas- į kelionę tik su tvarkingais ir pilnu dokumentų paketu.

pritariu Jums 100 procentų, drinks_cheers.gif

aš jau kažkada minėjau, kad mane asmeniškai kai važiuoju su vaikais nuolat Latvijoje stabdo:4u:

Žiūrėsim kaip bus šį kartą blush2.gif g.gif užsisakėm "Laucis" Mednų 10. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galit parekomenduoti nebrangia nakvyne vienai nakciai netoli Jurmalos, Rygos, ar kelyje link Ventspilio? Itariam busim pavarge po zoo sodo ir kitu pramogu Rygoje, reikes sustoti...
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2015 06 15, 11:41)
Sveiki, gal kas galit parekomenduoti nebrangia nakvyne vienai nakciai netoli Jurmalos, Rygos, ar kelyje link Ventspilio? Itariam busim pavarge po zoo sodo ir kitu pramogu Rygoje, reikes sustoti...

mes prieš porą metų čia buvom apsistoję. Kaina gana, žmoniška ir Rygos centras netoli. Kambariai tvarkingi, tik kai kuriuose baldai šiek tiek "pavargę", bet vienai nakčiai mums tiko. Draugė šitam buvo apsistojus, kaip supranti irgi viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2015 06 15, 22:13)
mes prieš porą metų čia buvom apsistoję. Kaina gana, žmoniška ir Rygos centras netoli. Kambariai tvarkingi, tik kai kuriuose baldai šiek tiek "pavargę", bet vienai nakčiai mums tiko. Draugė šitam  buvo apsistojus, kaip supranti irgi viskas OK.

Aciu 4u.gif
Gal dar kas turit kokiu variantu? g.gif
Ir gal kas zinot nebrangu 1kamb butuka Ventspilyje, gali buti ir 2-3km nuo juros?nuo liepos 20 ar 21d? 5-7 dienom?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 06 16, 11:11)
o jei elektroninis dienynas, ką tada daryt? umn.gif
kokios Ventspily dviračių nuomos kainos?  g.gif

Berods, pernai atsiliepimai buvo, kad sunkokai su dviračių nuoma Ventspilyje... esu mačiusi tik Piejūras kempingas nuomoja. Kasmet tie patys dviračiai- tai įtariu jau pagyvenę.

www.visitventspils.com radau tiek:

http://www.visitvent...i.../?group=19

Dviračių nuoma

Парк приключений (Saules iela 141) - 2.85 EUR (1 ч.) / 7.10 EUR (4 ч.); +371 28611333

ООО "Oranžā velonoma"* (Vasarnīcu iela 56, Ganību iela 2) - 2.20 EUR (1 ч.) / 5.50 EUR (4 ч.) / 7.50 EUR (за день); +371 29577909

ООО „Ariantravel” (Ganību iela 26) - 2.80 EUR (1 ч.) / 6 EUR (4 ч.) / 12 EUR (за день); +371 63620147

* "Oranžā velonoma" предлагает скидку с вентом.
Atsakyti
Pribrendo man du klausimai ruošiantis į kelionę.

Ar vis tik yra Ventspilyje velomobilių nuoma ar nėra? Kolegė, šalia sėdinti, sako, kad jų ten net nematė. Čia lyg tai kažkas rašo, kad teko naudotis. Labai praverstų karvių beieškant su vaikais smile.gif

Antras klausimas. Kažkada girdeėau ir čia minėjo, kad yra kažkokia plento kavinė, Lietuvos pusėje netoli sienos su Latvija. Su gyvūnais ir kitomis pramogomis vaikams. Gal kas pavadinimą parašytų?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2015 06 17, 14:07)
Pribrendo man du klausimai ruošiantis į kelionę.

Ar vis tik yra Ventspilyje velomobilių nuoma ar nėra? Kolegė, šalia sėdinti, sako, kad jų ten net nematė. Čia lyg tai kažkas rašo, kad teko naudotis. Labai praverstų karvių beieškant su vaikais smile.gif

Antras klausimas. Kažkada girdeėau ir čia minėjo, kad yra kažkokia plento kavinė, Lietuvos pusėje netoli sienos su Latvija. Su gyvūnais ir kitomis pramogomis vaikams. Gal kas pavadinimą parašytų?

Ačiū

iki šios vasaros velomobilių nuomai tikrai nebuvo. Tik dviračiai. Šiaip poilsiaujam ten jau N vasarų atgal, tikrai nemačiau nei karto jokio velomobilio ar kažko pan.
Nuomos punkte kempinge mačiau dviratį nuomai su tuo vežimuku mažyliui ant ratų.

Kavinė tikrai yra. Vadina liaudis ją "19 kilometru". Ten yra aleDelano tipo valgykla. Beje kainų ir porcijų santykis ne kliento naudai. Maistas irgi pusėtinas arba prastas. Šalia yra mini zoologijos sodas, kuris kasmet vis plečiasi. Pernai bilietas buvo 5 lt asmeniui, šiemet kai buvom- dar neveikė, bet matėm meškutes , miegojo aukštielnikos, saulute mėgavosi. Žinau, kad po savaitės ir atsidarė.

http://centras.pasvalys.lt/valderas/

http://www.meniu.lt/...-tas-kilometras

Pagooglinkite tiesiog "Raubonys 19 kilometras" ir rasite daugiau foto ir info. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2015 06 17, 16:05)
iki šios vasaros velomobilių nuomai tikrai nebuvo. Tik dviračiai. 
Pagooglinkite tiesiog "Raubonys 19 kilometras"  ir rasite daugiau foto ir info.  mirksiukas.gif

Ačiū. Perskaičiau atsiliepimus apie kavinės maistą - persigalvojau net ten sustoti smile.gif
Gal koks verslus latvis šiemet užveš velomobilių į Venspilį. Kitaip reikės dviračius nuomotis.
Atsakyti