Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas.

QUOTE(Jelenka @ 2015 06 17, 16:14)
Ačiū. Perskaičiau atsiliepimus apie kavinės maistą - persigalvojau net ten sustoti smile.gif
Gal koks verslus latvis šiemet užveš velomobilių į Venspilį. Kitaip reikės dviračius nuomotis.

jei pavyks issinuomoti, tai reikes dziaugtis, o ne liudeti smile.gif mums per 2 metus nepavyko smile.gif ten ne Palanga doh.gif
Atsakyti
o tai ten nors kokį tokį transportą nuomoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2015 06 17, 16:14)
Ačiū. Perskaičiau atsiliepimus apie kavinės maistą - persigalvojau net ten sustoti smile.gif
Gal koks verslus latvis šiemet užveš velomobilių į Venspilį. Kitaip reikės dviračius nuomotis.

Na į mini ZOO tai žinokit rekomenduoju. Yra gyvūnų (lamos berods) aptvare laisvai vaikšto, iš rankų maistą ima. Vaikams tikrai patiks. Ir meškutės- jei pavyksta per aukštą tvorą permesti skanėstą- ploja ar kitokius draugiškus gestus rodo. Stručiai irgi dėmesį mėgsta.
O dėl maisto- jei važiuosite tuo keliu- tai vos įvažiavus į LT yra "Pakelės namai" . (nuo Latvijos atvykus- jie yra po dešine) Ten būdavo labai skanūs šašlykai, ir šiaip maistas skanus ir porcijos nemažosd ir kainos nekanda.
Nors mes tai vykdami iš Ventspilio, stojame Rygoje. Ten yra puikus didelis zoologijos sodas. Išvaizda ir būklė nesulyginama su Kauno. Rygos zoosode tam tikromis valandomis būna gyvūnų šėrimas. Vien pamačius lemūrų šėrimą- juoksitės dar ilgai.

QUOTE(Isila @ 2015 06 17, 17:27)
o tai ten nors kokį tokį transportą nuomoja?  bigsmile.gif

Nu tik dviračius, puslapis atgal įmečiau info. 4u.gif
Atsakyti
Mano drauge pernai rugpjucio gale buvo Venspilyje ( Lietuvoje jie uzsima velomobiliu nuoma) tai jiems aktualu ivairios pramogos ir nepraslysta pro akis isvaziavus i kitas salis. Taigi ji sako tikrai buvo velomobiliu, mate, kad nuomojo juos kur vaiku parkas yra, taip pat buvo ir prie priejuras kempingo. Na as pati buvau liepos menesi apsistojusi kempinge tai nemaciau, na gal, kad mums jie neaktualus buvo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2015 06 18, 10:32)
Mano drauge pernai rugpjucio gale buvo Venspilyje ( Lietuvoje jie uzsima velomobiliu nuoma) tai jiems aktualu ivairios pramogos ir nepraslysta pro akis isvaziavus i kitas salis. Taigi ji sako tikrai buvo velomobiliu, mate, kad nuomojo juos kur vaiku parkas yra, taip pat buvo ir prie priejuras kempingo. Na as pati buvau liepos menesi apsistojusi kempinge tai nemaciau, na gal, kad mums jie neaktualus buvo... ax.gif

Vaikų parke (jis yra 5 min pėstute nuo Piejūras kempingo) nuomuoja tokius velomobilius- bet jie skirti vaikams, nu dar ir tiktų paaugliams ir jais galima važinėti tik parko teritorijoje, netgi ne visoje, o tik tame pakraštyje. . 10 minučių. Baigiasi laikas- nori dar- vėl susimoki. Nes apskritai tame parke su dviračiais negalima, yra apsauginis, ir jei pamato važiuojant su dviračiu- atlekia ir prašo to nedaryti. Į parką mes atvažiuodavom su dviračiu, įsivarydavom, kol dukra laipiodavo, aš sėdėdavau šalia dviračių ir skaitydavau.

Ai, o Piejūras kempingo teritorijoje irgi yra velomobiliai, ten tie tokie kaip Palangoje, gali ir suaugę važiuoti. bet irgi man rodos tik teritorijoje ir 10 min berods 1 EUR. Mūsų vaikai ten vis kaulydavo su jais pasivėžinti... doh.gif Tai tradicija- atvykus pirmas veiksmas- pasivėžinti ir prieš išvykstant paskutinę dieną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 18 birželio 2015 - 10:06
iš vienos pusės gal ir neblogai važinėjimam ribota vietovė, nes Palangoj ir eit bijai dėl to lakstančio transporto. Iš kitos pusės, tai kodėl daugiau nepasivažinėjus? biggrin.gif
Atsakyti
Ventspily aplamai mažai visokių verslininkų.Ten daugiau viskas skirta gyventojams,o ne specialiai turistams.Užtat man labai patinka,jokių ten prekybų gatvėse(tik ledų būna),nesaugių atrakcionų,triukšmo.Ramu ir gera. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2015 06 18, 21:17)
Ventspily aplamai mažai visokių verslininkų.Ten daugiau viskas skirta gyventojams,o ne specialiai turistams.Užtat man labai patinka,jokių ten prekybų gatvėse(tik ledų būna),nesaugių atrakcionų,triukšmo.Ramu ir gera. wub.gif

Butent drinks_cheers.gif thumbup.gif grazus parkai, svarus pliazai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2015 06 18, 21:21)
Butent drinks_cheers.gif  thumbup.gif grazus parkai, svarus pliazai  thumbup.gif

Kur ziurite oru prognozes vaziuodamos.kokius portalus?
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2015 06 19, 07:07)

man šita labiausiai patinka ir tiksliausia: http://www.foreca.co...entspils?tenday
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2015 06 18, 20:17)

thumbup.gif drinks_cheers.gif mum tai tinka. Bet va vaikinukai nori būt ratuoti. Teks paspirtukus imti, jie lengviau transportuojami.

QUOTE(nmante @ 2015 06 19, 06:07)

visada ir tik www.accuweather.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 19 birželio 2015 - 08:18
QUOTE(nmante @ 2015 06 19, 07:07)

http://www.yr.no/ste...ilnius/Vilnius/
Atsakyti