Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(solo2 @ 2014 07 17, 22:33)
kuo jinai netiko bigsmile.gif žadėjau juos sodinti bet kt hibridą pasirinkau

Nu negardi man ji pernai buvo ax.gif Bet kitos gyrė,tai sodinkit .Pati paragausit.Mano skonis, matyt,kažkoks čiudnas biggrin.gif
Švente thumbup.gif Kiek Spasų wub.gif Negaliu nepasicekavyt blush2.gif Kokio pločio jūsų takeliai? Mažu ir man dar išeitų pamažint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 17 liepos 2014 - 22:06
Dar truputis smile.gif
Mazarini
user posted image
de barov juodi
user posted image
samacviet saharni
user posted image
unter
user posted image
blak krim
user posted image
brown berry
user posted image
intuicija
user posted image
blagovest
user posted image
Papildyta:
Švente Kiek Spasų Negaliu nepasicekavyt Kokio pločio jūsų takeliai? Mažu ir man dar išeitų pamažint...

Adija zinokit labai siauras kaskur apie 30cm. Vyras sake,ar mazesni negalejai padaryt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svente22: 17 liepos 2014 - 22:19
[quote=svente22,2014 07 18, 00:17]
Dar truputis smile.gif
Mazarini
user posted image

na ir vaizdai wub.gif
kiek matau pas jus mazarini ir kardinal mazarini tai ne vienas ir tas pats ju net forma skiriasi g.gif
Atsakyti
Tai,as ir pati nežinau, ar tokie patys nes sodinau kur gavau per mainus nes pavadinimai uzrasyti buvo skirtingai Mazarinis,ir Cardinal mazarinis,ir pasodinau abu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 17, 18:28)

bandžiau įsivaizduot šiltnamį- tunelį, ir kaip šliaužiam skint lotuliukas.gif kašikas priekyje ant riedlentės stumiamas, rankos ritmingai į šonus kaišiojamos, vartomės tai ant pilvo, tai ant šono, ant nugaros ir ant kito šono, yris pirmyn- irrrr pakartojam mankštelę lotuliukas.gif

first.gif biggrin.gif Taip skaniai prisijuokiau. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 07 17, 19:39)
Kad lyg ir rusų ,tik pavadinimas tokis.Iš turkiško žodžio kapi serbai padarė kapiją biggrin.gif Vartai lietuviškai.

Oho, bigsmile.gif Nu ir apsišvietusi. bigsmile.gif Kaip kokia VIKIPEDIJA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 07 17, 08:23)
Žiūriu, niekas neatsakė apie sėklų "gamybą", tai parašysiu, nes pernai ir aš to paties klausiau, dėkui Gaudvilei ir Ex

Nebūtinai tą sėklinį pomidorą nokinti iki košės, normaliai sunoksta ir tinka jau sėklai. Šiais metais sėklas imu tiesiog valgydama pomidorą  biggrin.gif
Sėklas dedu į sietelį ir gerai išplaunu po tekančiu vandeniu, patrindama, kad tos luobelės nusitrintų. Paskui 3 paras palaikau užpylus virintu vandeniu stiklinaitėje. Tada vėl perplaunu, sudedu į marlės gabaliuką (ai, į bintą daržiausiai, nes patogiausia) ir pamerkiu 15 min į vos rožinį kalio permanganato tirpalą (dezinfencijai). Išėmus nusausinu, paskeidžiu ant popierinio rankšluosčio ir nešu džiovinti.

DAIMURA, AČIŪ LABAI ploja.gif friends.gif
Radau dar porą būdų, tik vienur rekomenduoja pilti vandenį, kitur nerekomenduoja g.gif
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 17 liepos 2014 - 23:56
[quote=svente22,2014 07 17, 23:17]
Dar truputis smile.gif

Vau bigsmile.gif . Kiek pomidorų thumbup.gif . Kaip gražu 4u.gif
Atsakyti
[quote=vaidastep,2014 07 17, 23:28]
[quote=svente22,2014 07 18, 00:17]
Dar truputis smile.gif
Mazarini
user posted image
na ir vaizdai wub.gif
kiek matau pas jus mazarini ir kardinal mazarini tai ne vienas ir tas pats ju net forma skiriasi g.gif
[/quote]
rolleyes.gif nuostabu...koks derlius thumbup.gif
Aš auginu Kardinal mazarini- forma kaip jaučio širdies.O čia nuotraukoje apvalūs. Vadinasi skirtingi jie tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 17, 17:28)

bandžiau įsivaizduot šiltnamį- tunelį, ir kaip šliaužiam skint lotuliukas.gif kašikas priekyje ant riedlentės stumiamas, rankos ritmingai į šonus kaišiojamos, vartomės tai ant pilvo, tai ant šono, ant nugaros ir ant kito šono, yris pirmyn- irrrr pakartojam mankštelę lotuliukas.gif

oko kokia racionalizacija biggrin.gif .
man pernai, beja, taip ir buvo. risu pomikus siltnamyje nuo lanku nuleidus virves, tai liepos menesi ziuriu kazko kasdien vis zemesnis tas mano siltnamis doh.gif dar kiek ir buciau galejus sliauzti su ta riedlente. tai paskui dieds vidury tako atramas sustate. siltnamis kiek pakilo, bet uztat vietos- kaip troleibuse- man apie tuos pagalius reikejo sukiotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 07 18, 08:33)
oko kokia racionalizacija biggrin.gif .
man pernai,  beja, taip ir buvo.   risu pomikus siltnamyje nuo lanku nuleidus virves, tai liepos menesi ziuriu kazko kasdien vis zemesnis tas mano siltnamis doh.gif dar kiek ir buciau galejus sliauzti su ta riedlente. tai paskui dieds vidury tako atramas sustate. siltnamis kiek pakilo, bet uztat vietos- kaip troleibuse- man apie tuos pagalius reikejo sukiotis doh.gif

Ir kas čia -šliaužioti. jau rašiau nuo ko MB nugarą susuko. Laistė tai gulėdamas. Padedu šlangą, bėga lėtai, o aš guliu, įeiti problema, takelis kokiu 40 cm, o kai sužėlė tai su subine visas kekes laužai. Apačia pragenėta, tai ir laisto gulėdamas. thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors nepervargsta žmogelis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 18 liepos 2014 - 08:24
QUOTE(Ugnužė @ 2014 07 17, 13:10)
Veislės ypatybė arba "permaitinot"  smile.gif . Aš juos šalinu.

Aciu. Kazin ar gerai darau kai kiekviena karta laistydamas idedu ant kibiro stikline medzio pelenu ir puse kibiro zoliu raugo. Laistau kas 4-6 dienas.Pilu panasiai 3litrus pomidorui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2014 07 18, 00:41)
Radau dar porą būdų, tik vienur rekomenduoja pilti vandenį, kitur nerekomenduoja  g.gif 
My Webpage
My Webpage

Čia neparašyta, kad nerekomenduoja, tiesiog rašo kaip reikia daryti, o žmogui pačiam reiktų susivokti, kad sėklas reikia perplauti.
Gi prie kiekvieno patiekalo recepto irgi niekas nerašo, kad prieš maisto gaminimą reikia rankas plauti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 18 liepos 2014 - 09:33