Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*Aukse* @ 2014 07 17, 18:39)
mano siandien idetoj nuotraukoj, tolimiausias yra kardinal mazarini. Ziauriai derlingas  wub.gif

va va butinai reikia ant zaizdos uzlipti ir dar ja pamindziot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 07 17, 14:54)
Imeskit Diuni ir Saintlina savo kontaktus.

ačiū labai, bet man visiškai jokių sėklų nereik smile.gif Aš ir iš turimų sunkiai išsirenku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 17:50)
Trūksta jai, mat, natos  doh.gif  Druskinę šiltnamin nusinešk.

Gal dar ir grietinės prigriebt,a?Nea,man pomidoras turi būt be jokių priedų gardus.Aplamai man kažkaip tie avietiniai nelabai.Mazarinis ne mano,Kliuvas neišraiškingas,Fenda nevalgoma,Pink rise irgi nieko gero. Gal man su burna kas negerai g.gif Vakar dar kažkokių Kapija Rozovojie paėmiau kitiems metams,bo Baloto nebuvo,tai kiti penki prie rankos prilipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 17, 17:06)
Vakar dar kažkokių Kapija Rozovojie paėmiau kitiems metams,..tai kiti penki prie rankos prilipo biggrin.gif

liepos mėnesį? Be jokių atsiliepimų, rekomendacijų ir realių foto? blink.gif

O Rozovyj Miod ragavai? Tas išraiškingesnis už Kliuvą. Irgi netinka? Badas tau šią vasarą bus..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 18:13)
liepos mėnesį? 

O Rozovyj Miod ragavai? Tas išraiškingesnis už Kliuvą. Irgi netinka? Badas tau šią vasarą bus..

Aha,žinau, visai išdurnėjau blush2.gif Nu,popigiai buvo,tai ir paėmiau.Visus kitus jau turėjau,tai daugiau ir neėmiau.Ai ,tiesa,dar geltoni drambliai buvo,ale man ta fotkė juodųjų dar ir dabar akyse stovi,tai šitų ir negriebiau biggrin.gif

Nea,neragavau dar,nesudygo man šiemet nei viena.Kitąmet pabandysiu...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 17, 17:20)
Aha,žinau, visai išdurnėjau  blush2.gif Nu,popigiai buvo,tai ir paėmiau.Visus kitus jau turėjau,tai daugiau ir neėmiau.Ai ,tiesa,dar geltoni drambliai buvo,ale man ta fotkė juodųjų dar ir dabar akyse stovi,tai šitų ir negriebiau  biggrin.gif

As siemet jos auginau. Skanus, bet krumas neaukstas ir tik apacioj mezge graziai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 17 liepos 2014 - 17:28
QUOTE(adija5 @ 2014 07 17, 17:20)
Nu,popigiai buvo,tai ir paėmiau.
g.gif
nu nu, ir kur tuos popigiai radom?

bandžiau įsivaizduot šiltnamį- tunelį, ir kaip šliaužiam skint lotuliukas.gif kašikas priekyje ant riedlentės stumiamas, rankos ritmingai į šonus kaišiojamos, vartomės tai ant pilvo, tai ant šono, ant nugaros ir ant kito šono, yris pirmyn- irrrr pakartojam mankštelę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 07 17, 16:50)
va va butinai reikia ant zaizdos uzlipti ir dar ja pamindziot biggrin.gif

Cia,kad nenurasytum ir megintum dar smile.gif O pas tave mazarinis ar kardinal mazarinis? Nes jie skiriasi lyg? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 17, 18:06)
Gal dar ir grietinės prigriebt,a?Nea,man pomidoras turi būt be jokių priedų gardus.Aplamai man kažkaip tie avietiniai nelabai.Mazarinis ne mano,Kliuvas neišraiškingas,Fenda nevalgoma,Pink rise irgi nieko gero. Gal man su burna kas negerai  g.gif Vakar dar kažkokių Kapija Rozovojie paėmiau kitiems metams,bo Baloto nebuvo,tai kiti penki prie rankos prilipo biggrin.gif

drinks_cheers.gif va...šaunuolė...ko čia laukt to pavasario ir nerimti...aš už norų pildymą nedelsiant thumbup.gif

QUOTE(adija5 @ 2014 07 17, 18:20)
Aha,žinau, visai išdurnėjau  blush2.gif Nu,popigiai buvo,tai ir paėmiau.Visus kitus jau turėjau,tai daugiau ir neėmiau.Ai ,tiesa,dar geltoni drambliai buvo,ale man ta fotkė juodųjų dar ir dabar akyse stovi,tai šitų ir negriebiau  biggrin.gif

g.gif žinai , man visgi buvo ir yra oranžiniai skaniausi vaisiai , ir juodi dar...visokių spalvų yra skanių , bet kažkodėl man oranžinė spalva gal skaniausia biggrin.gif zalatoj drakon , bolzano...

Man geltoni drambliai gražiai dera , geriau nei juodi...juodi man kažkaip nelabai auga g.gif ir labai jau panašūs į brandweinus...įdomu tik koks skonis bus to geltojo dramblio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 17 liepos 2014 - 17:37
QUOTE(tany @ 2014 07 17, 18:26)
As siemet jos auginau. Skanus, bet krumas neaukstas ir tik apacioj mezge graziai

Kurie neaukšti blink.gif ?Kapija?Taigi rašo ant pokučio,kad 190-210 cm g.gif .
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 17, 18:28)
nu nu, ir kur tuos popigiai radom?

Turiu čia tokį tašką biggrin.gif Veža iš Sėklelės,pasirodo,tik užsimeta kokį pusantro lito.Man jau už savikainą parduoda.Kaip savai biggrin.gif O vakar aplamai jau išsipardavinėjo likučius,tai kaip neimt po 3 litus?
QUOTE(diuni @ 2014 07 17, 18:30)
Man geltoni drambliai gražiai dera , geriau nei juodi...
įdomu tik koks skonis bus to geltojo dramblio rolleyes.gif

O užpakaliai jų kokie?Normalūs ar suplyšę?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 17, 18:55)
Kurie neaukšti  blink.gif ?Kapija?Taigi rašo ant pokučio,kad 190-210 cm  g.gif

Turiu čia tokį tašką  biggrin.gif Veža iš Sėklelės,pasirodo,tik užsimeta kokį pusantro lito.Man jau už savikainą parduoda.Kaip savai  biggrin.gif O vakar aplamai jau išsipardavinėjo likučius,tai kaip neimt po 3 litus?

O užpakaliai jų kokie?Normalūs ar suplyšę?

g.gif kieno užpakaliai-dramblio g.gif dar visi žali...nemačiau tų užpakalių...o kokioj vietoj jų užpakalis- kur žiedas nukritęs g.gif , pažiūrėsiu šeštadienį bigsmile.gif
Papildyta:
Kapija o kas čia per žodis...kas tas yr g.gif
Papildyta:
Tomato blue ridge mountainVery old standard heirloom from the Appalachian Mountains. Heavy yield of 1½lb fruit which are pink and globe shaped. An excellent sweet taste. Cordon. 75-85 days from transplanting.
g.gif man dar tokie bus įdomūs...o gal kas auginat , kaip auga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 17 liepos 2014 - 18:12
QUOTE(*Aukse* @ 2014 07 17, 17:29)
Cia,kad nenurasytum ir megintum dar  smile.gif  O pas tave mazarinis ar kardinal mazarinis? Nes jie skiriasi lyg?  g.gif

va sito jau seniau klausiau, bet atsakymo nebuvo, pas mane mazarinis, bent ant lapelio sitaip buvo uzrasyta, kai atsiunte, sakai skiriasi? Gal kas abu augino, koks skirtumas tarp ju, jei jau skiriasi
Atsakyti