Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 07 19, 12:44)
O kaip atskirt vyrišką nuo moteriško?  biggrin.gif  Ir pomidorai tikrai dvinamiai?  biggrin.gif

Juokites juokites...o atskirti ner sunku.moteriski vaisiai didesni, paplokstesni ir snapelis toks kaip apibrezta skylute...vel visos zvengs....o berniukai virsunele kaip taskiukas, ir smailesni. tikiuosi supratot.jei ne, kai busiu prie normalaus kompo ikelsiu nuotraukas.nu kaip pas zmones viskas...moterys apvalesniu formu...vyrai net nedetalizuosiu, nes baisu kur mintys ir isvedziojimai nuves...biggrin.gif pacios atidziau apzurekit vienos veisles pomikus ir pamatysit skirtumus ..

o del antros kekes. kad nuo jos reik rinkti irgi esu girdejus, idomu mitas ar ne..nes paaiskinimo negirdejau
p.s.is savo seklu rinktu ir dygimas nepalyginus su parduotuviniais geresnis ir daigeliai vienodi... ir taip noriu idet su tel. nuotraukas ir nemoku..ak. su baime laukiu ruku sezono ir galvoju ar lauke augantys pom.spes viska subrandinti, ar dabar reik drastiskai nurezt didziaja dali ziediniu kekiu, o palikt realiai spesiancius isnokt bent iki rugpjucio vid. ? Nes jei ziuret i augalus, tai zydi velyvieji astrai, kurie zydedavo spalio pabaigoje, ar tik nebus ankstyvas ruduo siemet?
Atsakyti
Vobla, noreciau is taves tu Kliuvo seklyciu kitam sezonui, nedaug, kelias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anrita @ 2014 07 19, 10:05)
Ačiū tongue.gif  Kupetos - tai gerai.  smile.gif

Nieko gero tos kupetos.Galvosopis.Kapstaisi,kapstaisi paskui pusdienį ir vis tiek problema lieka.Kurioj kupetoj šienas gardesnis g.gif ? Va dabar vėl-vyriški ir moteriški pomidorai doh.gif
QUOTE(nijole0619 @ 2014 07 19, 15:26)
Juokites juokites...o atskirti ner sunku.moteriski vaisiai  didesni, paplokstesni ir snapelis toks kaip apibrezta skylute...vel visos zvengs....o berniukai virsunele kaip taskiukas, ir smailesni.  tikiuosi supratot.

Aš nežvengiu,ale fotkių lauksiu,bo nieko nesupratau.Varčiau varčiau tai vienus,tai kitus,jokio skirtumo schmoll.gif . Kur tas snapelis turi būt ir kur ta skylutė? Gal tada pas mani visi О́но g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 19, 15:49)
Nieko gero tos kupetos.Galvosopis.Kapstaisi,kapstaisi paskui pusdienį ir vis tiek problema lieka.Kurioj kupetoj šienas gardesnis  g.gif ? Va dabar vėl-vyriški ir moteriški pomidorai doh.gif

Aš nežvengiu,ale fotkių lauksiu,bo nieko nesupratau.Varčiau varčiau tai vienus,tai kitus,jokio skirtumo  schmoll.gif  . Kur tas snapelis turi būt ir kur ta skylutė? Gal tada pas mani visi О́но  g.gif

O Tu pasižiūrėk į vokišką braškę, labai gerai matosi vaisių skirtumas. Neseniai apžiūrinėjau ir galvoju, kodėl vieni smailesni, kiti apvaliais pilvukais toj pačioj kekeėj. Dar galvojau, kurį pasilikti sėkloms, man šiaip smailūs gražiau atrodė ir didesni g.gif
Atsakyti
Na viskas aišku, kad mergaitės su skylutėmis, o berniukai smailesni irnesakyk.gif hihihi.gif , bet vistiek laukiu fotkiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 19 liepos 2014 - 15:00
Aptarinėjamam kontekste turi. Nu, bet nesuprantat - nereikia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 07 19, 13:13)
Agurkai, arbūzai ir jiems giminingi visiškai nieko bendro neturi su pomidorais. Be komentarų laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2014 07 19, 13:19)
Apie moteriškų vaisių naudojimą sėkloms rašo Kurdiumovas, bet apie arbūzus.
Agurkams irgi taikomas panašus skirstymas.
O vat apie pomidorus "moteris" ir "vyrus" girdėti neteko. Išsilavinimo spragos  g.gif

Papildyta.
Ir apie pomidorus rašo, skirstymas panašus į arbūzų.

Aciu, labai gera nuoroda ir del dirvos uzrugstejimo ir del maro atsiradimo priezasties...man dabar zymiai aiskiau ir kaip tik aiskina
a apie ,,mot.ir vyr.,, vaisius. Siuo metu is siltnamio suvalgyti Sibirskin Rannij, o lauke pats ju, ir Bujan nokimas. Tiesiog, pomidoru dieta...biggrin.gif ryte, vakare, ir per piet.megaujuos...
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 19, 15:57)
O Tu pasižiūrėk į vokišką braškę, labai gerai matosi vaisių skirtumas. Neseniai apžiūrinėjau ir galvoju, kodėl vieni smailesni, kiti apvaliais pilvukais toj pačioj kekeėj. Dar galvojau, kurį pasilikti sėkloms, man šiaip smailūs gražiau atrodė ir didesni g.gif

Pas mani visos apvalios ir suplotos ,jokių smailių nėr schmoll.gif Nu ir ką?O jei pomidorai apvalūs ir visiškai tolygiai vienodi?Arba visi kaip vienas pailgi?Ir visi su snapukais,kaip tada?Aū,kupetos,ratavokit biggrin.gif Bo prisirinksiu sėklų iš neteisingo pomidoro ir šaudys tuščiais žiedais anie man kitąmet. O gal todėl žiedus ir barsto blink.gif ? Iš vyriškų prikrapštyti.
Atsakyti
Kaip suparatu, pavadinimas yra netikslus, turi būti Juodosios Rusės, nes visi vaisiai iki vieno subrendę yra tokie:
user posted image
Vaisiai, kurie dar be požymių, tai dar jauni, kaip telyčios tongue.gif , užaugs, bus visis į "mamą" J.Rusę.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 07 19, 13:20)
Yra ir moteriškas, yra ir vyriškas pomidoras.

Ex,nu pasidalink patirtim,a ax.gif Kaip atskirt,jei visi vienodai apvalūs?Gal pas mani visi diedai sėklai nokinami doh.gif Jau galva ištino tų skirtumų ieškant...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 19, 16:09)
Pas mani visos apvalios ir suplotos ,jokių smailių nėr  schmoll.gif Nu ir ką?O jei pomidorai apvalūs ir visiškai tolygiai vienodi?Arba visi kaip vienas pailgi?Ir visi su snapukais,kaip tada?Aū,kupetos,ratavokit  biggrin.gif Bo prisirinksiu sėklų iš neteisingo pomidoro ir šaudys tuščiais žiedais anie man kitąmet. O gal todėl žiedus ir barsto  blink.gif ? Iš vyriškų prikrapštyti.

Abejoju, kad dėl to g.gif
Perskaičiau tą straipsnį. Įdomiai, augina pomidorą su keliom kekėm, todėl ir užauga kilograminiai vaisiai, tai ne mes, kai leidžiam iki begalybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 19, 17:00)
Abejoju, kad dėl to g.gif

Įdomiai, augina pomidorą su keliom kekėm, todėl ir užauga kilograminiai vaisiai, tai ne mes, kai leidžiam iki begalybės g.gif

O kodėl ne?Paprašyčiau išsamiau pagrįsti tokią abejonę ax.gif

Man kilograminiai nepatinka. Išsimozoji visą marmūzę,kol atsikandi unsure.gif .
Atsakyti