QUOTE(katinelis009 @ 2014 08 14, 18:36)
Esu po operacijos. Akys biski patinusios, tarpas taip pat. Del nosies formos dar galimybes neturejau pamatyt. Iseme tamponus pries val. Lyg ir kviepuoy ejo.O davijaita tai gan puiki kolkas . Ryt jau paleidzia namo

O tu idjai nuotraukas i el pasta? Nes mematai ju.
QUOTE(antica @ 2014 08 14, 22:01)
As jau po operacijos
Mano patirtis: turiu didziule juoda melyne aplink visa viena aki. Kita akis tik vos vos uzkritus. Nieko neskauda. Vandeni laisvai geriu pro siaudeli, geriau net ir is puodelio iprastai. Issiziot galiu laisvai, skaiciau cia, kad merginoms sunku. Po narkozes jauciuosi lygiai taip pat, kaip ir pries narkoze.

jokio salutinio poveikio. Tvaracius is nosies paprasiau, kad isimtu siandien, nes turiu didele baime neprakvepavimo pro nosi. Ir ka sau manot - iseme, kvepuoju pro nosi sau rami dabar

nosyte, kiek tai imanona, tikrai matosi pamazejusi. Aptarnavimas pas SV puikus. Zodziu, kol kas tikrai dziaugiuosi, kad pasiryzau iperacijai. Labai tikiuosi, kad taip pat dziaugsiuos po itvaro nuemimo, ir visa likusi laika
Kaip smagu, merginos, kad abiem viskas taip gerai ir sklandžiai praėjo, kad iškart sugebat kvėpuot, man tai atrodo fantastika, nes patik iki šiol kankinuos

Duok Dieve, kad visoms viskas būtų gerai
Ir dar noriu pasakyt, gal jum taip ir nenutiks, bet kai nuims įtvarus - tik nepanikuokit, nes aš tokiam šoke buvau, apsiverkiau, pasimečiau, išsigandau ir pan... Kaip ir buvau nusiteikus, kad busiu ištinusi, bet ne iki tokio lygio... Jau dabar paštuke galit pamatyt mano foto, ryškus skirtumas tarp 1 sav ir 1 mėn.