As tai visai nejauciau galiuko, toks ir jausmas nefainas, kad lieti nosi, o nejauti nieko, o atrodo ir db galiukas kartais niezti, bet lieciu pirstu, na bandau pakasyt ir nejauciu, toks nefainas jausmelis. Mano galas buvo nosies kreivas, tai gal ten labai dare ka su juo, nes realiai pasikeites juk yra, db tiesus, tai gal del to ir uztirpes daugiau. Na, bet po truputi gereja situacija, laukiu kol suminkstes

savaitgali valydama kazkur stipriau matyt bakstelejau, vel is vienos puses kraujas pasirode, na ant krapstuko. Nejauku man tokiais momentais. Po beveik 3 sav grisiu i konsultacija, ziuresiu , ka sakys , bus lygiai 2 men po op:) tikekimes abi, kad tie patinimai nevienodai nueina, as db antra diena bandau vis pamasazuot ta kita puse, gal ir ji susileis greiciau

patepu dar traumeliu kartais, ir rhinopanteino palasinu po darbu vakarais. O tu dar naudoji ka nors? Man nepatinka kad nosis kemsas labai greit, pora val ir man jau reikia traukt snargliukus, ko niekada nebudavo

kvepuoji gal jau siekt tiek geriau, Valsve?
o kur musu Smile dingusi? kaip tau sekasi, nosies reikaliukai kokie?
tikiu, kad sunku apsisprest kuris chirurgas pasirinkti, nors as greitai pasirinkau, nemegstu blaskytis, jei sugalvojau tai ir darausi, norejau kuo greiciau
pradejau analizuot sutiktu zmoniu visu nosis, ir zinot ka pasakysiu- nemaciau dar ne vienos idealiai simetriskos

ypac po op man atrodo pas kas antra zmogu nors ir nezymi tai kuprele, tai nukrypimas koks, tai snerviu nelygumai, ar siaip forma nekokia. Mes gal sureiksminam per daug tas nosis, juk i zmogu ziurima visumoj. Na bet as norejau pasidaryt ir lb dziaugiuosi, nebeturiu baimes, kad is sono zmogus stoves ir ziures, ar kad nuotraukoj tragiskai kreiva iseisiu, arba siaip to jausmo, kad ka turiu savyje -tai tik baisia nosi

kaip ir sakiau, pasitikejimas isaugo labai, ko linkiu kiekvienai

Valsve, profilis dar tikrai pagrazes kai tinimas visas nueis