Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

Sveikos mergaites, jungiuosi i norinciu pasikoreguot nosyte buri wink.gif Jau esu sau nusprendus operuotis, tik dar vyrui nedristu pasipasakot smile.gif Mano nosis kreiva ir galiukas nepatinka...

Kol kas nesu buvusi konsultacijoj jokioj, skaitineju, ziurineju ir pastebejau kad niekas nekalba apie Grozio pasaulis klinika, ar kuri ten operavotes?

Ir dar toks klausimas- ar labai baisu kai isimineja tamponus po operacijos? Esu dariusi pertvaros opetacija pries keleta metu, taciau kvepuoju taip pat prastai kaip iki jos. O tamponu traukima su didziausiu siaubu prisimenu... Tiesa operavausi tada paprastoj ligoninej, gal sakau privacioj kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Aiva83 @ 2014 08 18, 12:47)
Sveikos mergaites, jungiuosi i norinciu pasikoreguot nosyte buri wink.gif Jau esu sau nusprendus operuotis, tik dar vyrui nedristu pasipasakot smile.gif Mano nosis kreiva ir galiukas nepatinka...

Kol kas nesu buvusi konsultacijoj jokioj, skaitineju, ziurineju ir pastebejau kad niekas nekalba apie Grozio pasaulis klinika, ar kuri ten operavotes?

Ir dar toks klausimas- ar labai baisu kai isimineja tamponus po operacijos? Esu dariusi pertvaros opetacija pries keleta metu, taciau kvepuoju taip pat prastai kaip iki jos. O tamponu traukima su didziausiu siaubu prisimenu... Tiesa operavausi tada paprastoj ligoninej, gal sakau privacioj kitaip...

Man pas SV tamponai gal 1cm dydzio ideti buvo, tad visiskai net nepajauciau, kaip juos istrauke. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva83 @ 2014 08 18, 12:47)

Tamponu isemimas nera malonus bet tikrai jokio skausmo.
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2014 08 18, 13:13)
Man pas SV tamponai gal 1cm dydzio ideti buvo, tad visiskai net nepajauciau, kaip juos istrauke.  smile.gif

Gal pripucismi tamponai buvo? Nes mam po pertvaros op i abi snerves sukista buvo gal po metra binto... Tai trauke per kelis kartus, nes iki alpimo jau netoli budavau biggrin.gif Didele baime islikus, tai domiuosi kaip privaciose klinikose...
Atsakyti
QUOTE(Aiva83 @ 2014 08 18, 14:35)
Gal pripucismi tamponai buvo? Nes mam po pertvaros op i abi snerves sukista buvo gal po metra binto... Tai trauke per kelis kartus, nes iki alpimo jau netoli budavau biggrin.gif Didele baime islikus, tai domiuosi kaip privaciose klinikose...

Aš irgi pas SV operavausi, tai tamponų traukimas mane nustebino tuo, kad absoliučiai neskaudėjo. Šiaip dabar privačioj chirurgijoj tikrai jau nieks bintų nekiša metrais. Ir netgi valstybinėj ligoninėj daktarai rekomenduoja įsigyt tuos spec tamponus. Mano teta tvarkėsi pernai pertvarą, tai nusipirko tuos spec. tamponus, kainavo arti 100 Lt, bet sakė nė sykio nepagailėjo, kad nusipirko, nes irgi jokio skausmo nebuvo traukiant.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

per tuos darbus turiu vis maziau laiko uzbegti paskaitineti, ir net fotkintis nustojau, nors buvo vienu metu manija apemus biggrin.gif bet va siandien likau nepatenkinta, mano nosis kaip ir vienoj pusej linksta. Ar cia gali buti tinimas? Nes toj pusej kur ji atrodo islinkus, as visiskai nieko nejauciu palietus, na kaip normali iprasta busena, o va toj kitoj, kuri tiesesne palietus jauciu toki kaip dilgciojimas dar, tarsi dar uztirpus butu, cia pertvaros vieto. Tai ir sakau gal cia tinimas dar nenuejes toj pusej g.gif realiai nesimato, bet nuotraukose kazkaip isryskeja. o sonai tarp akiu zemyn tikrai dar patine siek tiek. O visumoj kaip ir viskas gerai, tik db tas neramina doh.gif tikiuosi jus nuraminsit biggrin.gif Valsve, o galiuka jauti? Nes mano dar uztirpes ir kietas kaip reikalas biggrin.gif o profilis patinka? man tai tavo ir is priekio labai pagrazejus nosyte smile.gif as profiliu bent jau patenkinta smile.gif

Tamponu traukimas nebuvo man malonus, bet tikrai neskauda, tiesiog siaip fui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrapa @ 2014 08 18, 18:43)
Sveikos merginos  4u.gif

per tuos darbus turiu vis maziau laiko uzbegti paskaitineti, ir net fotkintis nustojau, nors buvo vienu metu manija apemus biggrin.gif bet va siandien likau nepatenkinta, mano nosis kaip ir vienoj pusej linksta. Ar cia gali buti tinimas? Nes toj pusej kur ji atrodo islinkus, as visiskai nieko nejauciu palietus, na kaip normali iprasta busena, o va toj kitoj, kuri tiesesne palietus jauciu toki kaip dilgciojimas dar, tarsi dar uztirpus butu, cia pertvaros vieto. Tai ir sakau gal cia tinimas dar nenuejes toj pusej  g.gif realiai nesimato, bet nuotraukose kazkaip isryskeja. o sonai tarp akiu zemyn tikrai dar patine siek tiek. O visumoj kaip ir viskas gerai, tik db tas neramina  doh.gif  tikiuosi jus nuraminsit  biggrin.gif  Valsve, o galiuka jauti? Nes mano dar uztirpes ir kietas kaip reikalas  biggrin.gif o profilis patinka? man tai tavo ir is priekio labai pagrazejus nosyte smile.gif as profiliu bent jau patenkinta smile.gif

Tamponu traukimas nebuvo man malonus, bet tikrai neskauda, tiesiog siaip fui  biggrin.gif

Žinok ir mano labiau į vieną pusę linksta, raminu save tuo, kad nevienodas patinimas smile.gif tuo ir tave bandau ramint smile.gif
Galiuką jaučiu nuo pat pirmų dienų, vienur labiau, kitur mažiau, bet pvz prabraukus nagu tai visur jaučiu. Neįsivaizduoju koks jausmas kai nejauti, ar prisilietus visiškai nejauti, kad prisilieti? ar kaip?
Dėl kietumo, tai ir mano kietas dar.
Papildyta:
Pamiršau dar parašyt, kad nelabai kol kas patinka profilis, bet žinoma geriau nei buvo biggrin.gif

Intensyviai ieškausi darbo, tai galvoj tiek minčių įvairių...
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2014 08 17, 18:15)
As taip pat kazkodel linkstu prie Kaikario... Bandysiu pasiskambint konsultacijai, parasykit, kai jau apsilankysit, butu labai idomu  4u.gif O ka planuojat daryt? salint kuprele, mazint galiuka, siaurint ar viska kartu?

man darys pilna viska kuprele ,mazins.Pas Kaikari buvau kaip ir viskas gerai jis gan malonus.Dar pas T Astrauska numaz,jis po op,buvo labai pavarges.Zodziu turiu problema yra du gydytojai negaliu issirinkti tuoj isprotesiuuuuuuuu verysad.gif
Atsakyti
As tai visai nejauciau galiuko, toks ir jausmas nefainas, kad lieti nosi, o nejauti nieko, o atrodo ir db galiukas kartais niezti, bet lieciu pirstu, na bandau pakasyt ir nejauciu, toks nefainas jausmelis. Mano galas buvo nosies kreivas, tai gal ten labai dare ka su juo, nes realiai pasikeites juk yra, db tiesus, tai gal del to ir uztirpes daugiau. Na, bet po truputi gereja situacija, laukiu kol suminkstes biggrin.gif savaitgali valydama kazkur stipriau matyt bakstelejau, vel is vienos puses kraujas pasirode, na ant krapstuko. Nejauku man tokiais momentais. Po beveik 3 sav grisiu i konsultacija, ziuresiu , ka sakys , bus lygiai 2 men po op:) tikekimes abi, kad tie patinimai nevienodai nueina, as db antra diena bandau vis pamasazuot ta kita puse, gal ir ji susileis greiciau smile.gif patepu dar traumeliu kartais, ir rhinopanteino palasinu po darbu vakarais. O tu dar naudoji ka nors? Man nepatinka kad nosis kemsas labai greit, pora val ir man jau reikia traukt snargliukus, ko niekada nebudavo biggrin.gif kvepuoji gal jau siekt tiek geriau, Valsve?

o kur musu Smile dingusi? kaip tau sekasi, nosies reikaliukai kokie? smile.gif

tikiu, kad sunku apsisprest kuris chirurgas pasirinkti, nors as greitai pasirinkau, nemegstu blaskytis, jei sugalvojau tai ir darausi, norejau kuo greiciau smile.gif

pradejau analizuot sutiktu zmoniu visu nosis, ir zinot ka pasakysiu- nemaciau dar ne vienos idealiai simetriskos smile.gif ypac po op man atrodo pas kas antra zmogu nors ir nezymi tai kuprele, tai nukrypimas koks, tai snerviu nelygumai, ar siaip forma nekokia. Mes gal sureiksminam per daug tas nosis, juk i zmogu ziurima visumoj. Na bet as norejau pasidaryt ir lb dziaugiuosi, nebeturiu baimes, kad is sono zmogus stoves ir ziures, ar kad nuotraukoj tragiskai kreiva iseisiu, arba siaip to jausmo, kad ka turiu savyje -tai tik baisia nosi biggrin.gif kaip ir sakiau, pasitikejimas isaugo labai, ko linkiu kiekvienai smile.gif Valsve, profilis dar tikrai pagrazes kai tinimas visas nueis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrapa @ 2014 08 19, 20:54)
O tu dar naudoji ka nors? Man nepatinka kad nosis kemsas labai greit, pora val ir man jau reikia traukt snargliukus, ko niekada nebudavo  biggrin.gif kvepuoji gal jau siekt tiek geriau, Valsve?

pradejau analizuot sutiktu zmoniu visu nosis, ir zinot ka pasakysiu- nemaciau dar ne vienos idealiai simetriskos smile.gif ypac po op man atrodo pas kas antra zmogu nors ir nezymi tai kuprele, tai nukrypimas koks, tai snerviu nelygumai, ar siaip forma nekokia. Mes gal sureiksminam per daug tas nosis, juk i zmogu ziurima visumoj. Na bet as norejau pasidaryt ir lb dziaugiuosi, nebeturiu baimes, kad is sono zmogus stoves ir ziures, ar kad nuotraukoj tragiskai kreiva iseisiu, arba siaip to jausmo, kad ka turiu savyje -tai tik baisia nosi biggrin.gif kaip ir sakiau, pasitikejimas isaugo labai, ko linkiu kiekvienai smile.gif Valsve, profilis dar tikrai pagrazes kai tinimas visas nueis smile.gif

Linkiu, kad kuo greičiau nosies galiukas atitirptų wink.gif

Aš kasdien naudoju jūros vandenį, kai nepamirštu vakare ir rinopanteiną įlašinu, Gutmanas sakė, kad net neoperuotai nosytei rinopanteina tinka, ypač kai sausas oras.
Kvėpuoju geriau, tiksliau - apskritai tas faktas, kad kvėpuoju jau džiugina. Nėra tas kvėpavimas švarus, bet manęs jau tai nenervina smile.gif kai prisimenu tą baimę, tą paniką, kad išvis nekvėpuosiu, tai dabar jau gėlytės smile.gif tikiuosi pilnai atsistatys viskas smile.gif

o dėl tos nosyčių analizės, tai žinok ir aš žiauriai analizuoju kitų nosytes, dar prieš OP tai pradėjau daryt smile.gif bet dabar tai kiekvieno žmogaus nosį apžiūriu :DDD ir pritariu Tau, kad yra laaabai mažai idealių nosyčių. Man, beje, jau irgi atsirado pasitikėjimas savimi ir nebijau kažkur šonu atsistot ar pan. Tiesiog manau tie, kurie nesusidurę su nosies operacijom, net nekreipia dėmesio į mano nosį. O mano tikslas ir buvo toks, kad nosytė nepritrauktų dėmesio. Ji pas mane vis tiek yra didoka, bet svarbiausia, kad ne milžiniška ir padorios formos smile.gif
Atsakyti
Merginos, aptirpimai buna kai nervukus pazeidzia. Man po kojos op nutirpimas nemazam plote laikesi kokius 2 metus, jau galvojau neatsistatys, bet atsistate jautrumas. Taigi, kantrybes wink.gif ir gal tiek net nereikes laukt smile.gif
Atsakyti
Kaip man Gutmanas aiškino, tai aptirpimas yra nuo to, kad OP metu buvo daug pjaunama, atskiriamos kremzlytės/kaulai/oda. Dabar visos kraujagyslės turi suaugti/sugyti. Tuomet ir asistatys jautrumas. Bet kaip Aiva83 sako, tai manau ir nervukai prisideda.
Atsakyti