Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

QUOTE(kristina0212 @ 2014 09 16, 14:43)
Aciu labai merginos.  smile.gif  smile.gif Kol kas spejau pasiziureti tik Valsves foto. Ka galiu pasakyti NUOSTABU, tikrai labai grazu , net atjaunejo mergina, kaip tinka, patinimas sumazejes, lab.grazu. As gmaile nieko nekomentavau, neduok dieve kazka netaip padarysiu  ax.gif tai komentuosiu tik cia.

Ačiū labai smile.gif

QUOTE(kamiliukee @ 2014 09 16, 15:24)
O pas ka Valsve operacija darei?

Pas Vikšraitį ax.gif
Atsakyti
Tingiu daryti citavimus, tiesiog pasidalinsiu savo patirtim.
Rukyti operacijos diena iki operacijos galima 2-3 cigaretes. Po to manau iprastai.
Del tinimu geriau traumel, bet vis tiek dvi su puse savaites vaiksciojau su melynem. Visgi geriau pabandyt, nei nebandyt, nepakenks. Po pilnu triju savaiciu nebebuvo nieko.
i sporta galima grizti kad ir po savaites, tik labai is leto, po menesio jau pilnai.
I pirti po pusantro.

Kartoju savo klausima - gal zinot, kada galima pusti nosi jau? Man jau virs menesio po op.

Turejau slapuka ir buvau siuntus foto pries op, bet pries ji keiciant istryniau savo foto ir slapuko nebeprasysiu, nes po to su tais keitimais nebesugaudysiu ir sklaidysis nuotraukos belekur smile.gif tik pasikartosiu, kad esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2014 09 16, 19:20)
Kartoju savo klausima - gal zinot, kada galima pusti nosi jau? Man jau virs menesio po op.

Turejau slapuka ir buvau siuntus foto pries op, bet pries ji keiciant istryniau savo foto ir slapuko nebeprasysiu, nes po to su tais keitimais nebesugaudysiu ir sklaidysis nuotraukos belekur smile.gif tik pasikartosiu, kad esu labai patenkinta smile.gif

Po trijų-keturių savaičių jau galima pusti smile.gif Pats Gutmanas man sakė biggrin.gif tik nestipriai.

O dėl to, kad patenkinta, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos

Noriu tik pranešt, kad ištryniau savo laiškus su visom foto iš pašto, nes jau pavargau dėl tų vykstančių nesąmonių. Gaunu vis įvairius laiškus su slaptažodžio prašymais. Gailiuosi, kad jį pakeičiau, nes dar bėdų sau prisidariau. Aš nesu kažkokia vadovė ar viršininkė, pašte yra daug skirtingų narių foto, neturiu teisės jų viešint ar rodyt kiekvienam iš eilės.
Taigi PRAŠYMAS - nerašykit man su prašymu duot slapuką, labai prašau. Niekam asmeniškai neatrašinėsiu.

O šiaip norėčiau padėkot toms, kurios palaikė! Toms, kurios apipylė komplimentais! Ir toms, kurios dalinosi savo patirtimi, savo nuotraukomis. Sėkmės visoms laukiančioms ir dar tik planuojančioms operacijas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, kazkaip aptustejo forumas, visos jau pasidere nosiukus, nauju neatsiranda. Galiu palinketi senbuvems ,kad graziai uzgytu nosiukai, kad dziugintu rezultatai smile.gif
Atsakyti
ValsVe, bet šiek tiek nesąžininga, susikūrėm paštą, bendravom, dabar pakeitei slaptažodį ir neduodi senbūvėms g.gif Gal aš irgi noriu išsitrinti savo foto, bet nebegaliu prisijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2014 09 18, 21:50)
ValsVe, bet šiek tiek nesąžininga, susikūrėm paštą, bendravom, dabar pakeitei slaptažodį ir neduodi senbūvėms  g.gif Gal aš irgi noriu išsitrinti savo foto, bet nebegaliu prisijungti  ax.gif

Slaptažodį turi daugiau narių, ne tik viena aš. Atleisk, bet tikrai skaudu, kad kai kurios narės gauna prisijungimą ir tyliai sau sėdi, tik stebi kaip kitos kelia savo foto (pvz aš, smile ir kitos merginos).
Atsakyti
Tada aš iš kurios nors narės norėčiau gauti slaptažodį, kaip ta, kuri prisidėjo, kad tas paštas būtų apskritai sukurtas. Nereikėjo bet kam dalinti nuo pat pradžių. Ar man senas temas iškapstyti, kur pati prašai slaptažodžio, mes tau jį duodam, o dabar įvedi savo taisykles ir sorry?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 19 rugsėjo 2014 - 12:24
QUOTE(Dorifore @ 2014 09 19, 13:21)
Tada aš iš kurios nors narės norėčiau gauti slaptažodį, kaip ta, kuri prisidėjo, kad tas paštas būtų apskritai sukurtas. Nereikėjo bet kam dalinti nuo pat pradžių. Ar man senas temas iškapstyti, kur pati prašai slaptažodžio, mes tau jį duodam, o dabar įvedi savo taisykles ir sorry?

Ta narė, kuri sukūrė paštą - turi slaptažodį naują, jei ką.

O kam senas temas kapstyt kur prašau slapuko? tas ir taip aišku, kad prašiau. Bet aš ne tik gavau ir tyliai sau sėdėjau pasislėpus, aš bendravau tiek čia, tiek pašte, nuoširdžiai dalinausi savo rezultatais kas savaitę po operacijos ir paskui mėnesiui praėjus, ir dviems.

Ką aš blogo padariau pakeitusi slaptažodį kai tuo metu TO norėjau ne tik aš viena??? Juk garsiai visom pasakiau, kad pakeistas. O taisyklės - ar jos kažkokios ypatingos, reikalaujančios kažką neįmanomo?

Aš nesuprantu dėl ko ant manęs pyksti? Ar pati norėtum būt mano vietoj? keli keli savo nuotraukas visais rakursais, nežinai net kas mato tavo foto, o paskui gauni priekaištus, kad kažkas negali pamatyt tavo ar tavo "pakeleivių" foto? ar tikrai taip norėtum? Ir, beje, slapukas nebuvo dalinamas bet kam iš eilės, buvo dalinamas toms, kurios įvykdė reikalavimą - atsiųsti foto. Jos įvykdydavo - atsiųsdavo. Aš nekalta, kad tik vienas toks reikalavimas buvo. Todėl ir pamaniau, kad taip bus labai paprasta visiems įvykdyti tokį reikalavimą. Ar pati norėtum jaustis labiau apsaugota?

Ir ko aš čia teisinuosi...

Slapuką turi:
Rupee (būtent ji sukūrė paštą)
Smile
Puebla
monikatei
kristina0212
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ValSve: 19 rugsėjo 2014 - 13:04
Sveikos merginos smile.gif

Aš čia naujokė ir labai nemažai skaičiau jūsų karštų diskusijų apie nosytės operaciją, kadangi pati planuoju darytis. Daug visko buvo pasakyta blogo (labai dėl to nustebau) apie gydytojus ir rezultatus. Niekada nesitikėjau, kad gali būti tiek nepasitenkinimo po operacijos, galvojau, kad visos skraido padebesiais (gal aš naivoka). Mano nosytė man nepatinka jau nuo 15 metų - visada galvojau, kad esu negraži, bet tik tokio amžiaus pirmą kartą suvokiau kas būtent manyje negražu. Supratau, kad tai pati centrinė veido dalis, dėl kurios proporcijų susibjauroja visas veidelis. Ir galiu pasakyti, kad jau buvau beveik pasiryžus operacijai, kol nepradėjau skaityti šio forumo. Tikrai velniškai išgasdinot. Neperskaičiau visų buvusių temų, bet kiek perskaityt sugebėjau, tai susidariau nuomonę, kad apie 70% operacijų - ne kiek nepavykusios, bet tiesiog nepatenkina lūkesčių. Ir tada pradėjau galvoti - kaip galima sumokėti tarkim 10 000lt ir gauti špygą? Kur garantas, kad aš atsigulusi po skalpeliu neprabusiu sudarkyta? Kas man gali duoti tokį garantą? Kodėl gydytojas negali? Juk jis prekiauja paslaugomis, kurios turi būti kokybiškos, ar ne taip? Juk jeigu aš jam paaiškinu, ko ir kaip noriu, ir jis nėra įsitikinęs, kad gali padaryti būtent taip ar neturėtų tuomet išvis nesiimti tokio darbo? Aš nežinau, galbūt per daug naiviai mąstau, bet man kažkaip keista. Sunku patikėti, kad tiek daug nelaimingų merginų.
Prieš paskaitant šį forumą, buvau išsirinkusi du - R. Bagdoną ir V. Jankūną, bet dabar pradedu galvoti apie V. Kaikarą, nors pas jį kaina keliais tūkst. didesnė. Jaučiuosi pasimetus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 09 19, 13:00)
Ta narė, kuri sukūrė paštą - turi slaptažodį naują, jei ką.

O kam senas temas kapstyt kur prašau slapuko? tas ir taip aišku, kad prašiau. Bet aš ne tik gavau ir tyliai sau sėdėjau pasislėpus, aš bendravau tiek čia, tiek pašte, nuoširdžiai dalinausi savo rezultatais kas savaitę po operacijos ir paskui mėnesiui praėjus, ir dviems.

Ką aš blogo padariau pakeitusi slaptažodį kai tuo metu TO norėjau ne tik aš viena??? Juk garsiai visom pasakiau, kad pakeistas. O taisyklės - ar jos kažkokios ypatingos, reikalaujančios kažką neįmanomo? 

Aš nesuprantu dėl ko ant manęs pyksti? Ar pati norėtum būt mano vietoj? keli keli savo nuotraukas visais rakursais, nežinai net kas mato tavo foto, o paskui gauni priekaištus, kad kažkas negali pamatyt tavo ar tavo "pakeleivių" foto? ar tikrai taip norėtum? Ir, beje, slapukas nebuvo dalinamas bet kam iš eilės, buvo dalinamas toms, kurios įvykdė reikalavimą - atsiųsti foto. Jos įvykdydavo - atsiųsdavo. Aš nekalta, kad tik vienas toks reikalavimas buvo. Todėl ir pamaniau, kad taip bus labai paprasta visiems įvykdyti tokį reikalavimą. Ar pati norėtum jaustis labiau apsaugota?

Ir ko aš čia teisinuosi...

Slapuką turi:
Rupee (būtent ji sukūrė paštą)
Smile
Puebla
monikatei
kristina0212

As palaikau ValSve.Ji tikrai daug dalinasi ir daug prisidejo prie tvarkos paste.As pati gavau slaptazodi,nes atsiunciau savo foto ir dalyvauju forume.Man operacija po 2 savaiciu.Kai tik galesiu, pasidalinsiu rezultatais.Reiketu suprasti ir gerbti teise apsaugoti savo asmeninius duomenis.As vertinu senbuviu pasitikejima,kad suteike man slapuka ir stengiuosi laikytis taisykliu,nes suprantu kam jos reikalingos.Kulturingas ir pagarbus bendravimas forume galetu buti dar viena taisykle prie aktyvumo ir asmenines nuotraukos,suteikiant slapuka.Cia mano pasiulymas ir asmenine nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puebla: 20 rugsėjo 2014 - 00:28
Pritariu! Negalima taip užsipulti žmogaus. Aš puikiai suprantu ValSvę ir galiu įsivaizduoti kiek naujokių žinučių kas savaitę su prašymais ji sulaukia. Atrodo žmonės skaityti nemoka sąlygų.. doh.gif Galima rašyti kitoms narėms ir prašyti slapuko.Aš tuo ruožtu išsitryniau irgi dabar savo nuotraukas. OP kitų metų pradžioje,tad nereikalauju nei slapuko daugiau nei dar kažko.Bent kol kas 4u.gif O ir pašte lankiaus tiesą sakant gal tris kartus..
Atsakyti