QUOTE(Dorifore @ 2014 09 19, 13:21)
Tada aš iš kurios nors narės norėčiau gauti slaptažodį, kaip ta, kuri prisidėjo, kad tas paštas būtų apskritai sukurtas. Nereikėjo bet kam dalinti nuo pat pradžių. Ar man senas temas iškapstyti, kur pati prašai slaptažodžio, mes tau jį duodam, o dabar įvedi savo taisykles ir sorry?
Ta narė, kuri sukūrė paštą - turi slaptažodį naują, jei ką.
O kam senas temas kapstyt kur prašau slapuko? tas ir taip aišku, kad prašiau. Bet aš ne tik gavau ir tyliai sau sėdėjau pasislėpus, aš bendravau tiek čia, tiek pašte, nuoširdžiai dalinausi savo rezultatais kas savaitę po operacijos ir paskui mėnesiui praėjus, ir dviems.
Ką aš blogo padariau pakeitusi slaptažodį kai tuo metu TO norėjau ne tik aš viena??? Juk garsiai visom pasakiau, kad pakeistas. O taisyklės - ar jos kažkokios ypatingos, reikalaujančios kažką neįmanomo?
Aš nesuprantu dėl ko ant manęs pyksti? Ar pati norėtum būt mano vietoj? keli keli savo nuotraukas visais rakursais, nežinai net kas mato tavo foto, o paskui gauni priekaištus, kad kažkas negali pamatyt tavo ar tavo "pakeleivių" foto? ar tikrai taip norėtum? Ir, beje, slapukas nebuvo dalinamas bet kam iš eilės, buvo dalinamas toms, kurios įvykdė reikalavimą - atsiųsti foto. Jos įvykdydavo - atsiųsdavo. Aš nekalta, kad tik vienas toks reikalavimas buvo. Todėl ir pamaniau, kad taip bus labai paprasta visiems įvykdyti tokį reikalavimą. Ar pati norėtum jaustis labiau apsaugota?
Ir ko aš čia teisinuosi...
Slapuką turi:
Rupee (būtent ji sukūrė paštą)
Smile
Puebla
monikatei
kristina0212