Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

QUOTE(kristina0212 @ 2014 09 08, 08:52)
[Monikaite pas ka jus daret korekcija? as jau visu is eiles merginu klausineju, kadangi man po  savaiciu operacija o as dar del chirurgo dvejoju, zinau kad tai yra labai negerai ,bet nezinau kaip pasirinkti , kad veliau nepasigailieti blush2.gif  toks galvos skausmas kad net imunitetas nuo nervu nusilpo, baisu

Kristina,o kaip cia taip operacija po 2 savaiciu,o chirurgo dar neisirinkot???Kodel taip skubinat,jei dvejojat?Panasu,kad ir temos nelabai skaitet... Siek tiek placiau savo situacija aprasykit,nes sunku kazka jums ir atsakyti kai taip miglotai rasot.Tik neisizeiskit,as tik tokia nuomone susidariau is jusu paskutiniu post'u.Pati nesu senbuve,todel zinau kaip svarbu informacija ir griztamasis rysys.Todel manau jei aiskiau aprasysite savo situacija ir rupimus klausimus,neliksit ignoruota.As beje irgi ruosiuos operacijai ir atidziai seku temas,stengiuos gaudyt kiekviena patarima,nes gi ne siaip paprasta grozio procedura laukia.Ypac atrodo svarbus psichologinis pasiruosimas.
Atsakyti
Man pvz sioje foto, vyriskis pries OP tikrai zavesnis nei po po ax.gif nors ir su kuprele, lyg ir suteikia kazkokio vyriskumo jam ji. Kaip jums?

1. nuoroda

2. O pvz cia taip ir nesupratau, ka cia keist reikejo g.gif

nuoroda 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 09 rugsėjo 2014 - 07:03
QUOTE(kristina0212 @ 2014 09 08, 08:52)
[Monikaite pas ka jus daret korekcija? as jau visu is eiles merginu klausineju, kadangi man po  savaiciu operacija o as dar del chirurgo dvejoju, zinau kad tai yra labai negerai ,bet nezinau kaip pasirinkti , kad veliau nepasigailieti blush2.gif  toks galvos skausmas kad net imunitetas nuo nervu nusilpo, baisu

As dariausi pas Ryti Norku ir Dovyda Gutmana ir kolkas vis dar esu euforijoj ir labai patenkinta. Ziauri faini gydytojai. Bet kad po sios vasaros visos merginos kurios daresi kiek pamenu liko patenkintos. Igijo pakankamai praktikos turbut visi biggrin.gif O ties kokiu gydytoju apsistojote jei jau turite OP data?

O klausiau merginos del randu, nes jau gydau 2 menesius ji bet dar siek tiek matomas:D aisku netrukdo man bet vistiek norisi greiciau panaikinti.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina0212 @ 2014 09 08, 21:12)
. Manes po dvieju savaic.laukia sis malonumas .

Pas koki gydytoja lauki op? Ar nebijai rizikos? smile.gif as kazkokiam pasimetime .. dar nebuvau ir konsultacijoj .. viskas pas mane greitai ivyksta, bet pats apsisprendimas doh.gif viena valanda esu uztikrinta, kad noriu op ir nusiteikus optimistiskai .. kita valanda jau issigastu doh.gif o tau kaip? nedvejoji? smile.gif

QUOTE(sauleleee_ @ 2014 09 09, 08:00)

2. O pvz cia taip ir nesupratau, ka cia keist reikejo  g.gif

nuoroda 2

cia as irgi nesupratau kas keista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akfa @ 2014 09 07, 13:12)
merginos, o jums yra kas nors po operacijos taip sviesiai tiesiai paklauses, del operacijos? ale: "pasidarei nosies operacija?" nes arba mano pazistami labai santurus arba jie neprisimena, kaip as seniau atrodziau, bet kiek prisimenu, niekas taip ir nebuvo taip atvirai paklauses:D tik, kad pasikeitus atrodau, o pvz. teta klause: ar kazka plaukams pasidariau:D idomus zmones, nes man tai taaaip akivaizdu

O man atvirksciai, drauges pamaciusios tyrineja, zinau, kad nori paklaust, bet matyt nedrista arba joms atrodo, kad tai negrazu. Kiti pazistami, kuriuos seniai maciau, tai tiesiai sviesiai pasake, kad nosyte pasikeitus. Tevai ir gimines irgi suprato. Galbut, jei mano draugas nebutu zinojes, tai ir nebutu pastebejes. Bet siaip tai manau dauguma supranta, tik nesako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puebla @ 2014 09 08, 23:40)
Kristina,o kaip cia taip operacija po 2 savaiciu,o chirurgo dar neisirinkot???Kodel taip skubinat,jei dvejojat?Panasu,kad ir temos nelabai skaitet... Siek tiek placiau savo situacija aprasykit,nes sunku kazka jums ir atsakyti kai taip miglotai rasot.Tik neisizeiskit,as tik tokia nuomone susidariau is jusu paskutiniu post'u.Pati nesu senbuve,todel zinau kaip svarbu informacija ir griztamasis rysys.Todel manau jei aiskiau aprasysite savo situacija ir rupimus klausimus,neliksit ignoruota.As beje irgi ruosiuos operacijai ir atidziai seku temas,stengiuos gaudyt kiekviena patarima,nes gi ne siaip paprasta grozio procedura laukia.Ypac atrodo svarbus psichologinis pasiruosimas.

Mano situacija tokia,mano nosis su maza kuprele, ilgoka. Priekis grazus siauras ,tiesus.Tai kad operacija planuoju nuo 2008metu. taip gavosi kad vis ja bijodavau. buvau konsultacijoje pas visus chirurgus apart Jankuna.Pasitikejimo tokio niekam nejutau.delto delsiau. Po to vaikiukas gime. dabar atejo laikas.Mano drauge dare pas V.K. op.gerai padare. Ir as pas ji kaip ir planavau daryti, bet netiketai pamaciau Baibos rezultata lab. patiko .Nuvaz. i konsult. pas T.A. kazkaip man nelabai jis pasirode, pasiule paplatinti truputi alie lab. siaura tai paplatinus tiks, as visai nenoriu platinti. manau po operacijos ji ir taip linkusi paplateti o jai papildomai paplatinsi tai kokia cia bus. Mano veidas smulkus nemanau kad grazu. Tai ka apsisprendziau pas V.K. .Kas liecia temu perskaityma, galiu pasakyti kad esu perskaicius visas temas nuo 13. Vyras sako gal jau isprotejau visa diena prie kompo smile.gif Laukiu palaikymo.Aciu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(monikatei @ 2014 09 09, 08:05)
As dariausi pas Ryti Norku ir Dovyda Gutmana ir kolkas vis dar esu euforijoj ir labai patenkinta. Ziauri faini gydytojai. Bet kad po sios vasaros visos merginos kurios daresi kiek pamenu liko patenkintos. Igijo pakankamai praktikos turbut visi biggrin.gif  O ties kokiu gydytoju apsistojote jei jau turite OP data?
O klausiau merginos del randu, nes jau gydau 2 menesius ji bet dar siek tiek matomas:D aisku netrukdo man bet vistiek norisi greiciau panaikinti.smile.gif

pas V.K. Kaune
Atsakyti
Sveiki, as taip pat noriu pasikeisti nosi, noriu siaurinti sonus, kelt galiuka ir salinti kuprele, ji nera labai didele, bet matosi, ir kuo toliau tuo labiau smile.gif Buvau jau konsultacijoj pas S V, sake kai apsispresiu paskambinti ir nustatysime data, jau pasakiau vyrui apie savo sumanima, tai kazkaip nustebo, o kaip jus vyrai ir draugai reagavo del jusu tokio sprendimo?
Atsakyti
QUOTE(papugiuke @ 2014 09 12, 22:08)
Sveiki, as taip pat noriu pasikeisti nosi, noriu siaurinti sonus, kelt galiuka ir salinti kuprele, ji nera labai didele, bet matosi, ir kuo toliau tuo labiau smile.gif Buvau jau konsultacijoj pas S V, sake kai apsispresiu paskambinti ir nustatysime data, jau pasakiau vyrui apie savo sumanima, tai kazkaip nustebo, o kaip jus vyrai ir draugai reagavo del jusu tokio sprendimo?

pacioje pradzioje sake kad nesamoniu prisigalvoju. bet paskui pradejo palaikyti nes suprato kad tikrai jauciu kompleksa del to.smile.gif
Atsakyti
Na as jau menuo po operacijos. thumbup.gif
Nei karto del jos nesigailejau, esu patenkinta rezultatu. Graziausia nosyte buvo antraja savaite, po to atsirado kalniukas, lyg kuprele, bet SV sake, kad nera ko noreti, nes buvo slifuotas kaulas, praeis. O ir tikrai jis jau lyg mazesnis. Galiukas atitirpineja, kartais net atrodo, kad ir visai puikiai jau jauciu ji. Tik keista, jog jis aukstyn nepasikelia, juda i sonus, o aukstyn ne. Galbut taip yra del istatytos kremzles.
Tikrai sulaukiu pastebejimu, kad pasikeiciau ir pagyrimu, kad graziau atrodau. Esu labai patenkinta. smile.gif Tikiuosi, kad ir toliau viskas taip puikiai man seksis.
Vienintelis minusas - nuolat kemsasi nosyte. Bet cia labiau del to, kad as jos nepuciu, lyg ir truksta tiesiog issipusti.
Merginos, gal zinot, kada jau galima pusti? Gal as cia per ilgai delsiu?smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu gerus atsiliepimus skaityti, as atsimenu perskaiciaupries 5 m apie Papeckio viena tragiska darba, tai labai dvejojau ar tikrai noriu, bet matyt visi jau patobulejo per tiek laiko sioje srityje. Norisi tiketis bent jau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Turiu viena prasyma del slapuko. Kalbejau su Valsve ji pasake ,kad paklausciau jusu ar nera priestaraujanciu kad ji man duotu slapuka? Man si menesi nusimato operacija, ziauriai pergyvenu norejau perziureti dar karta foto, kad pries oper. suformuluociau ko nori, o ko ne. Taip pat po operac, butu idomi jusu nuomone apie nauja nosyte(jei ja galima bus taip pavadinti, nauja Avatariuka smile.gif smile.gif . Labai prasau sutikimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikatei @ 2014 09 05, 08:01)
o kaip merginos reikalai su randais jums? per kiek laiko jie issinaikina?

Sveikute Monikaite kaip tu laikais kaip tavo nosiukas, as taip bijau.
Atsakyti