Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

o po kiek lašų lašint? jau užsakiau pas vyro sesę lašus, greit atneš smile.gif pas mane ten viduj viskas taip ištinę, tikiuosi tai tik patinimas, o ne nauja "vidinė forma". Nes taip man nuolat truks oro verysad.gif
Papildyta:
Sandrapa, kada mums pasirodysi?
Atsakyti
Mano diena irgi arteja blush2.gif Labai idomi situacija, kad mano gydytojas irgi toks idomus...as jam vos ne visa paklode - laiska rasau, o jis man tik ''yes'' arba ''no'' haha idomu, ar jis cia toks baisiai uzsiemes, ar mazai kalba...nu nieko, sake, diena pries OP nuo iki pasnekesim. TIKIUOSI. lotuliukas.gif
Atsakyti
As esu is tu kuri megsta miegoti isvis veida i pagalve sukisusi tai buvo sunkoka.bet ant sono miegojau ir su itvaru.nuemus itvara gydytojas perspejo kad tik veido nenardinciau i pagalve ar neremciau ranka.bet del miegojimo ant sono nieko nesake. o randeli liepe tepti Dermatix tepalu.Bet ji galima tepti tik praejus 3 /4 savaitems po OP.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2014 07 15, 11:18)
Aš po savaitės einu pas Jankūną konsultacijai  rolleyes.gif

Smagu, lauksim naujienų mirksiukas.gif

QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 15, 12:23)
Merginos, as jau  thumbup.gif  esu patenkinta, nors viskas dar patine, sutine, istine  biggrin.gif 

tik turiu tokiu klausimuku, kurios jau be itvaru (smile  ax.gif  4u.gif ), ka daryti dabar?  biggrin.gif  nosis istinus, ar tarp akiu, nosies sonus, galiu tepti traumeel? kuo ja valyti, ar veido krema tepti? nes toks jausmas lupasi ta oda, o jau instiru  doh.gif ar dar lasinti rinopantena? nes jauciu poreiki...

Super! thumbup.gif

O dabar tiesiog džiaukis savo nauja nosyte, ir lauk kol kasdien ji tik gražės bigsmile.gif
Nosį po įtvaro nuėmimo prižiūrėjau kaip ir iki operacijos - valiau su biodermos miceliniu vandenuku, tepiau kremu mišriai/riebiai odai (kad greičiau inkštirai dingtų), kai įsidrąsinau tai ir švelniai su veido šveitikliu pavaliau, kad sausa oda pasišalintų.

Rhinopanteną naudoju iki dabar. Jei nosis kažkiek užskemša, pasipurškiu quixx soft, o po kokių 15 min įsilašinu po lašiuką rhinopantena į abi puses. Negaliu atsidžiaugti tuo tobulu kvėpavimo jausmu bigsmile.gif

QUOTE(ValSve @ 2014 07 15, 12:04)
O man neramu, nes vis dar nekvėpuoju pro nosį. Įkvėpt tai įkvepiu pro vieną pusę, bet iškvėpt negaliu. Raminu save tuo, kad man tai ganėtinai stipriai mažino nosį, neveltui ir įtvaras didelis.

Kadangi nosį pakankamai mažino, natūralu, kad kvėpavimo angos susiaurėjo. O kadangi dar visa nosis patinus, tai galbūt Tau ir užspaudė viską. Manau, kad viskas pagerės, kai tinimas nuslūgs mirksiukas.gif

O rhinopanteną man sakė tris kartus per dieną lašinti po lašiuką į kiekvieną pusę, praėjus 15 min ar pusvalandžiui po quixx soft naudojimo. Kaip suprantu, tai ar tas quixx, ar jūros vanduo pravalo nosytę, o tai kas lieką, jau tirpina rhinopantena aliejukas. Kaip ir minėjau kažkada anksčiau, kartais matydavosi nosyje koks šašiukas jau vos besilaikants, tai aš jį atsargiai su pincetu išimdavau smile.gif

QUOTE(Bathor @ 2014 07 15, 15:18)
Paneles, kurioms jau nueme itvara, tada ir siulus traukia? Jie man labai kutena, erzina  schmoll.gif Bet,labai bijau,kad skaudes,kai juos isimines  blink.gif

Siūlus ištraukė kartu su įtvaro nuėmimu. Procedūra nėra maloni, bet kentėt galima biggrin.gif Man kai apskritai viskas, kas aplink akis yra, pakankamai jautri vieta, tai aš verkiau ir kai tamponus išiminėjo, ir kai siūlus traukė. Na, ne tai kad verkiau iš skausmo, bet tiesiog ašaros riedėjo dėl to odos jautrumo biggrin.gif
Bet pas mane procedūra nebuvo labai trumpa, nes tų siūlių gal kokios 6-7 buvo. Jie stengiasi kuo mažesnes siūles daryt, kad randai būtų kuo mažesni. Tai dėl to ir tenka po to atkentėt tą siūlų traukimą.

QUOTE(Thalia_ @ 2014 07 15, 17:18)
Mano diena irgi arteja  blush2.gif  Labai idomi situacija, kad mano gydytojas irgi toks idomus...as jam vos ne visa paklode - laiska rasau, o jis man tik ''yes'' arba ''no'' haha idomu, ar jis cia toks baisiai uzsiemes, ar mazai kalba...nu nieko, sake, diena pries OP nuo iki pasnekesim. TIKIUOSI.

Gal Tavo klausimai būna labai aiškūs ir konkretūs, kad užtenti tik YES arba NO smile.gif Yra gi tokių konkrečių žmonių, kuriems viskas ir taip aišku ir nėr ko čia be reikalo daug aiškint biggrin.gif

QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 15, 16:07)
tai is to pacio dar klausimukas- kuo tepti ta vieta, kur siulus istrauke? nes kaip suprantu ten formuosis randelis?

Aš siūlių niekuo netepiau. O juk pagrindinės siūlės tai yra viduje, išorėje tik viena matoma (jeigu atvira operacija). Tai ten jau dabar pas mane vos vos paraudę liko ir tiek. Kad kažkokia siūlė būtų matoma, tai tikrai nėra.
Atsakyti
Ikeliau foto 4u.gif siaip paakiai geltoni, bet pudra maskuoja smile.gif ir dar siek tiek melyni, galiukas mazes dar manau tikrai smile.gif ir ta vieta tarp akiu istinus, nors gerai ir nesimato smile.gif as patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
As irgi persiunciau foto bet dar negavau slaptazodzio:( todel negaliu paziuret merginu ft.
Atsakyti
Kur dingusios merginos 4u.gif jau man snd neramu pasidare. Atrodo vienos puses tinimas nueina greiciau ir vel ta nosis kaip ir linksta i viena puse... Kalbu apie tinima sonuose. Vos vos, bet viena puse darosi jau islenkta, o kita dar baisiai istinus. Smile, ar tau taip nebuvo? Kadangi irgi tiesino nosi, idomu 4u.gif Vakar sau labiau patikau blush2.gif
Atsakyti
Labukas,
aš irgi vis įlendu, pasižiūriu ar nieko naujo ir atsijungiu.
Sandrapa, man rodos Smile'i irgi tinimas nevienodai mažėjo, bet pažiūrėk kokią gražuolę dabar turim wink.gif
O aš ir vėl pasiguosiu ax.gif Iš vakaro labai ilgai negalėjau užmigt, bet šiaip ne taip užmigau. Atsibudau berods po 4 val. nakties, silpna buvo labai, nuėjau į virtuvę. Einant atgal į miegamąjį labai silpna pasidarė ir pradėjau alpt. Nutariau koridoriuj tiesiog ant grindų atsisėst, kad nenugriūčiau pakeliui, keliolika min prasėdėjau... Ryte vėl tas pats nutiko sad.gif Neištvėriau tos baimės, plius dar kad nekvėpuoju iki šiol pro nosį, paskambinau į kliniką. Na kol kas nuramino, pasakė daugiau valgyt ir vandens gert. Na valgau gal tikrai per mažai, dar vienas kg nukrito per šias dienas. greit 45 tebesversiu...
Atsakyti
Sandrapa, taip taip, ir man tas pats buvo. Netgi sakyčiau, kad iki dabar dar viena pusė yra patinus labiau negu kita. O jau beveik du mėnesiai praėjo po op. Taip kad dabar dar kuo mažiau dėmesio kreipk į visokius nelygumus, viskas dar n kartų keisis mirksiukas.gif

ValSve, saugok save. Po operacijos ir antibiotikų organizmas ir šiaip nusilpęs būna. Jei dar ir valgai nepakankamai, iš vis gali negerai būt. O turi būti stipri! laikykis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
smile, ačiū smile.gif žiauriai liūdna namie vienai - sūnelis pas mamą, vyras - komandiruotėj... Gerai, kad bent sugebu pati sau valgyt pasidaryt smile.gif
Atsakyti
Dar klausimelis. Ar yra cia sportuojanciu merginu?
Kada galima tiketis sugrizti i sporta? Galbut po tu paciu dvieju savaiciu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2014 07 16, 22:42)
Dar klausimelis. Ar yra cia sportuojanciu merginu?
Kada galima tiketis sugrizti i sporta? Galbut po tu paciu dvieju savaiciu?  blink.gif

Be šansų schmoll.gif aš taip pat tuo labai domėjausi, tai ne anksčiau kaip po 3-4 savaičių galima grįžt prie sporto (laikas skiriasi priklausomai nuo operacijos sudėtingumo).
Atsakyti