QUOTE(Dorifore @ 2014 07 15, 11:18)
Aš po savaitės einu pas Jankūną konsultacijai

Smagu, lauksim naujienų
QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 15, 12:23)
Merginos, as jau

esu patenkinta, nors viskas dar patine, sutine, istine
tik turiu tokiu klausimuku, kurios jau be itvaru (smile

), ka daryti dabar?

nosis istinus, ar tarp akiu, nosies sonus, galiu tepti traumeel? kuo ja valyti, ar veido krema tepti? nes toks jausmas lupasi ta oda, o jau instiru

ar dar lasinti rinopantena? nes jauciu poreiki...
Super!
O dabar tiesiog džiaukis savo nauja nosyte, ir lauk kol kasdien ji tik gražės
Nosį po įtvaro nuėmimo prižiūrėjau kaip ir iki operacijos - valiau su biodermos miceliniu vandenuku, tepiau kremu mišriai/riebiai odai (kad greičiau inkštirai dingtų), kai įsidrąsinau tai ir švelniai su veido šveitikliu pavaliau, kad sausa oda pasišalintų.
Rhinopanteną naudoju iki dabar. Jei nosis kažkiek užskemša, pasipurškiu quixx soft, o po kokių 15 min įsilašinu po lašiuką rhinopantena į abi puses. Negaliu atsidžiaugti tuo tobulu kvėpavimo jausmu
QUOTE(ValSve @ 2014 07 15, 12:04)
O man neramu, nes vis dar nekvėpuoju pro nosį. Įkvėpt tai įkvepiu pro vieną pusę, bet iškvėpt negaliu. Raminu save tuo, kad man tai ganėtinai stipriai mažino nosį, neveltui ir įtvaras didelis.
Kadangi nosį pakankamai mažino, natūralu, kad kvėpavimo angos susiaurėjo. O kadangi dar visa nosis patinus, tai galbūt Tau ir užspaudė viską. Manau, kad viskas pagerės, kai tinimas nuslūgs
O rhinopanteną man sakė tris kartus per dieną lašinti po lašiuką į kiekvieną pusę, praėjus 15 min ar pusvalandžiui po quixx soft naudojimo. Kaip suprantu, tai ar tas quixx, ar jūros vanduo pravalo nosytę, o tai kas lieką, jau tirpina rhinopantena aliejukas. Kaip ir minėjau kažkada anksčiau, kartais matydavosi nosyje koks šašiukas jau vos besilaikants, tai aš jį atsargiai su pincetu išimdavau
QUOTE(Bathor @ 2014 07 15, 15:18)
Paneles, kurioms jau nueme itvara, tada ir siulus traukia? Jie man labai kutena, erzina

Bet,labai bijau,kad skaudes,kai juos isimines

Siūlus ištraukė kartu su įtvaro nuėmimu. Procedūra nėra maloni, bet kentėt galima

Man kai apskritai viskas, kas aplink akis yra, pakankamai jautri vieta, tai aš verkiau ir kai tamponus išiminėjo, ir kai siūlus traukė. Na, ne tai kad verkiau iš skausmo, bet tiesiog ašaros riedėjo dėl to odos jautrumo
Bet pas mane procedūra nebuvo labai trumpa, nes tų siūlių gal kokios 6-7 buvo. Jie stengiasi kuo mažesnes siūles daryt, kad randai būtų kuo mažesni. Tai dėl to ir tenka po to atkentėt tą siūlų traukimą.
QUOTE(Thalia_ @ 2014 07 15, 17:18)
Mano diena irgi arteja

Labai idomi situacija, kad mano gydytojas irgi toks idomus...as jam vos ne visa paklode - laiska rasau, o jis man tik ''yes'' arba ''no'' haha idomu, ar jis cia toks baisiai uzsiemes, ar mazai kalba...nu nieko, sake, diena pries OP nuo iki pasnekesim. TIKIUOSI.
Gal Tavo klausimai būna labai aiškūs ir konkretūs, kad užtenti tik YES arba NO

Yra gi tokių konkrečių žmonių, kuriems viskas ir taip aišku ir nėr ko čia be reikalo daug aiškint
QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 15, 16:07)
tai is to pacio dar klausimukas- kuo tepti ta vieta, kur siulus istrauke? nes kaip suprantu ten formuosis randelis?
Aš siūlių niekuo netepiau. O juk pagrindinės siūlės tai yra viduje, išorėje tik viena matoma (jeigu atvira operacija). Tai ten jau dabar pas mane vos vos paraudę liko ir tiek. Kad kažkokia siūlė būtų matoma, tai tikrai nėra.