Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

QUOTE(antica @ 2014 07 16, 21:42)
Dar klausimelis. Ar yra cia sportuojanciu merginu?
Kada galima tiketis sugrizti i sporta? Galbut po tu paciu dvieju savaiciu?  blink.gif

Na as neuzsimineju stipriai sportu.Tai darau savo malonumui. O pradejau nuo lengvu mankstu po 3 savaiciu. Po 4 jau truputi didinau kruvi.
Atsakyti
QUOTE(monikatei @ 2014 07 16, 23:08)
Na as neuzsimineju stipriai sportu.Tai darau savo malonumui. O pradejau nuo lengvu mankstu po 3 savaiciu. Po 4 jau truputi didinau kruvi.

Man leido tik ant stacionaraus dviracio paminti biggrin.gif
P.S. ikeliau nuotraukas i pasta, as jau be itvaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bathor @ 2014 07 17, 16:13)
P.S. ikeliau nuotraukas i pasta, as jau be itvaro  blush2.gif

Man tai ant dviračio griežtai 3 savaites uždraudė... verysad.gif už ką jums toks gėris? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, atrodai super!!! thumbup.gif thumbup.gif profilis tobulas, iš priekio dar matosi kad viskas labai patinę. manau po kokio mėnesio jau džiaugsiesi tobula nosyte iš visų pusių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bathor @ 2014 07 17, 15:13)
P.S. ikeliau nuotraukas i pasta, as jau be itvaro  blush2.gif

istikru tai as net nepaklausiau del sporto blush2.gif tiesiog reikejo kazkur jegas deti. man per sunku ramiai isbuti:) bet ten nebuvo rimtas sportas:)
Atsakyti
Bathor, kaip tau smagu smile.gif Jau pakomentavau ir paštuke smile.gif

Laukiu ir aš rytdienos smile.gif Tik kad aš dar su mėlynėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 17, 17:32)
Bathor, kaip tau smagu smile.gif Jau pakomentavau ir paštuke smile.gif

Laukiu ir aš rytdienos smile.gif Tik kad aš dar su mėlynėm biggrin.gif

Dziugu bent del to,kad greitai Tave isvaduos is itvaro, jausiesi daug maloniau 4u.gif

As kai atejau,vienas chirurgas sako: na ir grazu ziureti lygi lygi nosis ir jokiu melyniu,nieko. Zodziu sau komplimenta pasisake uz gera darba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bathor @ 2014 07 17, 17:53)
Dziugu bent del to,kad greitai Tave isvaduos is itvaro, jausiesi daug maloniau  4u.gif

As kai atejau,vienas chirurgas sako: na ir grazu ziureti lygi lygi nosis ir jokiu melyniu,nieko. Zodziu sau komplimenta pasisake uz gera darba biggrin.gif

Chi chi biggrin.gif

Na tikiuosi tikrai palengvės kai mane išvaduos, nes pas mane įtvaras tai toks galingas biggrin.gif plius kad dar aplklijuota visa pleistrais, tai jausmas nekoks smile.gif šiandien pagaliau pavyko didžiąją dalį krešuliukų iškrapštyt iš nosies galiuko biggrin.gif ne taip ir lengva buvo tai padaryt, vis dėjau tamponėlius su aliejuku pagal instrukciją, bet ten taip viskas sustingę doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
na jau suvažinėjom į Kauną, aš išlaisvinta jau... Pradžioj ištiko šokas, po to ašarų pakalnė, dar šokas, veidrodis, ašaros ir t.t... Iš tikrųjų gal nėra taip baisu, bet tas kosminis patinimas, tai kažkas nerealaus... Iš esmės tai net nežinojau ko tikėtis, nieko negalvojau, bet kai pamačiau - išsigandau. Pirmiausia, kad tai ne aš. Kol kas negaliu pasakyt patenkinta aš ar ne, nes nosis didelė ir ištinusi, o dar galiukas šiek tiek pakrypęs į vieną šoną. Taip tikiuosi, kad tai dėl to patinimo...
Stebiuosi kokios jus visos šaunuolės - visos be panikos, ašarų, be isterijų viską ištvėrėt ir esat patenkintos, o aš...
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 18, 10:58)
Sveikos,
na jau suvažinėjom į Kauną, aš išlaisvinta jau... Pradžioj ištiko šokas, po to ašarų pakalnė, dar šokas, veidrodis, ašaros ir t.t... Iš tikrųjų gal nėra taip baisu, bet tas kosminis patinimas, tai kažkas nerealaus... Iš esmės tai net nežinojau ko tikėtis, nieko negalvojau, bet kai pamačiau - išsigandau. Pirmiausia, kad tai ne aš. Kol kas negaliu pasakyt patenkinta aš ar ne, nes nosis didelė ir ištinusi, o dar galiukas šiek tiek pakrypęs į vieną šoną. Taip tikiuosi, kad tai dėl to patinimo...
Stebiuosi kokios jus visos šaunuolės - visos be panikos, ašarų, be isterijų viską ištvėrėt ir esat patenkintos, o aš...

Buk stipri ir nepanikuok. Apsisarvuok kantrybe juk tu gyjimo stadijoj ir viskas slugs. Turbut ten net nera taip baisu kaip tu reaguoji. Tu tik nesi pratusi prie tokio vaizdo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikatei @ 2014 07 18, 12:36)
Buk stipri ir nepanikuok.  Apsisarvuok kantrybe juk tu gyjimo stadijoj ir viskas slugs. Turbut ten net nera taip baisu kaip tu reaguoji. Tu tik nesi pratusi prie tokio vaizdo.  4u.gif

Tikrai, tiesa ta, kad nesu pratus prie tokio vaizdo... Man stipriai mažino nosį, tai ten kur laužė kaulą, labai stipriai patinę, kaip avataras atrodau biggrin.gif
Tiesą pasakius jau apsiraminau. Vyras pafotkino, palauksiu savaitėlę ir vėl foto darysiu. Bus įdomu palygint. O ir klinikoj patikino, kad jau per šią savaitę tas tinimas turi stipriai sumažėt.

Beje, nesitikėjau, kad taip skaudės nuėminėjant įtvarą - jis buvo pas mane net įsispraudęs, nes kai uždėjo, tai tinimo dar nebuvo, o paskiau ik didėjo. O siūlių man netraukė, pasakė, kad ir taip greitu metu ištirps smile.gif labai bijojau to traukimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 18, 11:43)
Tikrai, tiesa ta, kad nesu pratus prie tokio vaizdo... Man stipriai mažino nosį, tai ten kur laužė kaulą, labai stipriai patinę, kaip avataras atrodau biggrin.gif
Tiesą pasakius jau apsiraminau. Vyras pafotkino, palauksiu savaitėlę ir vėl foto darysiu. Bus įdomu palygint. O ir klinikoj patikino, kad jau per šią savaitę tas tinimas turi stipriai sumažėt.

Beje, nesitikėjau, kad taip skaudės nuėminėjant įtvarą - jis buvo pas mane net įsispraudęs, nes kai uždėjo, tai tinimo dar nebuvo, o paskiau ik didėjo. O siūlių man netraukė, pasakė, kad ir taip greitu metu ištirps smile.gif labai bijojau to traukimo smile.gif

ai tai tau dare su tirpstanciais .pasiseke:) nors nieko baisaus ir traukiant. as gydytojus prigrasinau kas labai bijau siulu traukimo tai buvo labai atsargus:)
o del patinimo tai manau kad nei viena to neisvenge smile.gif manau laikui begant ir tu busi euforijoj kad pasidariai OP. smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(monikatei @ 2014 07 18, 11:47)
ai tai tau dare su tirpstanciais .pasiseke:) nors nieko baisaus ir traukiant. as gydytojus prigrasinau kas labai bijau siulu traukimo tai buvo labai atsargus:)
o del patinimo tai manau kad nei viena to neisvenge smile.gif manau laikui begant ir tu busi euforijoj kad pasidariai OP. smile.gif thumbup.gif

Ir aisku lauksim foto:)
Atsakyti
Aš galvojau, kad visiem siūna su tirpstančiais biggrin.gif nors maniau jų galiukus vis tiek traukia smile.gif
Dėl tinimo, tai žinok kai parašei, kad ten foto įtvaro nuėmimo dieną, tai sakyčiau jokio patinimo nebuvo smile.gif
Dėl savo foto - tai net nežinau ar noriu kelt, nes žinau, kad dar baisiai viskas atrodo. Ir jei ir pakomentuosit, kad neblogai/gražu ir pan, tai atrodo bus netiesa biggrin.gif o aš tik nervuosiuosi smile.gif
Šiaip kol kas nesigailiu dėl OP, nes nosis tikrai bus mažesnė ir be kuprelės. Man ją dar gydytojas gerokai pravalė, tai iškart palengvėjo, jau šiaip ne taip kvėpuoju smile.gif Tai tikiuosi su kvėpavimu irgi problemų nebus.
Atsakyti