Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

Labas mergaites, na man ketvirtA diena siandien... Kraujavo nakti is vienos puses tai kai atsikeliau daug kresuliu buvo... Prasivaliau bet ta puse jau nebelabai prakviepuoju... Atrodo kraujas vis dar bega truputi tik nezinau, gal cia nuo juros druskos tiesiog valosi... 🙈🙈🙈 ar buvo kam taip ir ar normalu kad sia nakt buvo daugiau kraujo nei anksciau? blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Dovella.nesijaudink,juk tik ketvirta diena,viskas gija. 4u.gif Nors man nekraujuoja visai g.gif Bet gydytojas sakė kuo mažiau ten knibinėt visko,nes kiekvienas išvalytas krešuliukas palieka žaizdelę,ir viskas ilgiau gis. Sakė purkšt vandenuką, ir patept aliejuku,krešuliukai patys iškris. Labai nerakinėk 4u.gif Mano pleistrai patys atsiklijuoja,tai užklijavau ant viršaus didesnį,savo,trečiadienį jau sakė galėsiu pati pleistrus nusiimti wub.gif O ketvirtadienį arba penktadienį trauks siūlus,ir manau tada bus galima jau visai į žmones eiti.Einu ir dabar,bet atrodau tai nekažką lotuliukas.gif Svarbu pačiam nusiteikti kad kitaip nebus ir viskas.. 4u.gif Kantrybės ir sėkmės.

Viskas priklauso nuo nusiteikimo..Man darė tris OP iškart.O aš ir pati "namo" grįžt sugebėjau.parvairuoti 300km..Tad visoms linkiu kuo daugiau optimizmo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SensualitY: 30 lapkričio 2014 - 15:02
Sensuality, kaip suprantu pas tave tik galiukas tvarkytas? Nes as su gipsu per visa nosi ir kakta, dar su tokiom akim juodom ir istinusiom tai tik zmoniu galeciau eit gasdinti 😂🙈 man Gipsa ir siules isims penktadieni, tai jau laukiu nesulaukiu, tikiuosi iki tol tinimas bent praeis kiek, nes pati saves veidrody neatpazistu. O seip viskas bus ok, aciu, stengsiuos maziau tuos kresuliukus krapstyt. Man gydytojas buvo atejes ta pacia diena, vakare ir kita ryta pravalyt tai as ir pati taip dariau 🙈 gal kazka uzkabinau, tai dabar stengsiuosi neliesti labai ax.gif doh.gif
Atsakyti
Dovella,taip,perdarytas galiukas visiškai ir pertvara taisyta.. 4u.gif Žinau,kad Jum daug daug sunkiau..Būtent todėl ir nutariau pasilikti savo milimetro kuprelę.. Kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Sveikute.kaip tavo sveikatele?.tu minejai kad nosies galiukas uzkeltas pas tave gal galetum ikelti i pastuka pasiziuret. As tai pergyveni kad nenusileis.man 1 men po op.kazkaip bijau nuotaikos kaip nera. verysad.gif
Atsakyti
Sveika,Kristina. Kol kas nuotraukų nedėsiu,nes man net siūlai neištraukti [ryt važiuoju],o ir nosis atrodo tragiškai smile.gif Pati nosytė siaura,o galiukas užima pusę veido,nes mano veidukas labai smulkus,tai kol kas atrodau kaip klounas su raudona nosim 4u.gif Bet žinojau kad taip bus ir nepergyvenu.. Labai juokiuos iš savęs,kad nereiks kaukės per Naujuosius metus šiemet lotuliukas.gif doh.gif thumbup.gif Įkelsiu nuotraukas po mėnesiuko tikrai 4u.gif Kalėdų antrą dieną man bus lygiai mėnuo,tai tuomet pasižadu įkelti ir galėsi palyginti. Bet nebijok,galiukas leidžiasi pats paskutinis ir tai gali trukti 1,5-2 metus. Pamiršk veidrodžius ir koncentruokis į kitus dalykus. Viskas bus gerai! P.s. kol kas naktį nė kiek neprakvėpuoju, o dieną, kai prasivalau gerai,tai viena šnerve 5proc,kita 15proc.. Bet esu tikra,kad po kažkiek laiko susitvarkys,nes kai loristė praplovus viską buvo tai traukiau orą gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
kaip gyvuojate?
Dovella, kaip sekasi sveikti?
Puikus patarimas, sensuality thumbup.gif reikia maziau jaudintis del smulkmenu.
As ta ir stengiuosi daryti. Laikas uzsiimti kasdiene veikla ar kuo idomesniu, vietoj ieskojimo trukumu nosyteje, kuri dar n kartu keisis.
Kantrybes ir vidines ramybes visoms. 4u.gif
Atsakyti
labas mergaites, man viskas gerai, melynes nyksta greit ir patinimo jau kaip ir nelabai yra,tad dziaugiuosi. labai bijau siulu traukimo,kuris bus penktadieni,o ir gipsa turetu nuimt tai nekantauju pamatyti savo nauja nosyte.
bigsmile.gif thumbup.gif
sensuality, man israse anesteziologini krema kuri turesiu teptis 2 h pries einant siulus traukt. tai parasyk ar lb skauda ax.gif rolleyes.gif

savaite jau beveik kankinuosi su tais ``siaudeliais``nosy ir gipsu,kad jau negaliu sulaukti kol viska istrauks lotuliukas.gif
Atsakyti
Sensualyti viska supratau,as taip pat foto nedejau kompleksavau, tad puikiai tave suprantu lauksiu po men. Kazkaip dabar pasiziuriu tinimas praeina po truputi tad gerai. Vienos snerves ta kuri kreiva tai nejauciu, o ta kuri grazi tai jauciu taip tikiuosi kad susivienodins, nors anksciau ziauriai asimetriskas turejau bet kai ju nesimatydavo tai net ir nezinodavau to)).zodziu reikia laukti as pasiziurejau DR.Duron darbus ir pakartotinas kai darydavo tai pamaciau kokiu rezultatu buna po pirmines op. baisu bliamba kad tik mums taip nebutu .Man gyd sake ,kad minkstieji audiniai t.y. kremzles oda gyja apie 3men. o kaulas apie 1metus. tai gal po 3 men mazdaug matysim rezultata, as taip manau tikrai nereikai laukti kokiu 2metu kad galut.rezult.pamatyti..

P.S. as iskart po op kai namie buvau gyd.liepe valyti nosi su marle suvilgyta kazkokiu skysciu, man nekaip neiseidavo kadangi pusti negalima o is nosies vistiek eina skysciai kurie uzkemsa nosi, tai nezinodama kaip kos istraukti viena diena paemiai kudikiams skirta gumine maza pompyte ir svelnaiai prie nosies snerviu ne gyliau, istraukiai skyscius tuos)))))po to pagalvoja kad gal kokio siulo neistraukti neticia, paklausiau savo seses seseles,ir gyd.seseles sake kad neistrauksiu. bet budas tai superinis. smile.gif
Atsakyti
Dovella,aha ir aš turėjau kremuko,viskas gerai,ištraukė,paskauda,bet tik keletą sekundžių 4u.gif Tikrai nebijok tongue.gif Nekantrauju išgirsti Tavo pirmuosius įspūdžius!!! 4u.gif

Kristina,taip,daugmaž rezultatą pamatysi po pusės metų,bet iki dviejų metų viskas keičiasi..Buvo čia mergaičių kuriom tik po metų,pusantrų nosis į nosį tapo panaši.. 4u.gif Džiaugiuosi,kad Tau jau geriau 4u.gif

O šiaip prasivaliau stipriai šiandien visus kampus,negailėjau,tai jau ir kvėpuoju pro abi thumbup.gif Tik jau odos būklė..katastrofa..riebaluota..galėčiau Šimtalapį iškept doh.gif

Kantrybės visoms.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SensualitY: 04 gruodžio 2014 - 15:05
[Sensualyti o tu kaip ta gyd.is Prancuzijos suradai Duron? Gal is vienos forumietes ji pas ji daresi ,atrodo graziai padare bet velesniu foto ji nekele i pastuka. Galvoju gal pas ji antrine teikes daryti, dauk kam atrodo juokinga kad as po menesio stresuoju, bet as taip suprantu kad nosis istinus didele gali buti viskas suprantama reikia laukti kol patinimas nues.Bet kaip pas mane kad viena snerve net nekreiva ,o idubus tai kaip ji atsistatys atgal juk neissigaubs))))))).Sausio pradzioje bus 9sav.tada eisiu pas gyd.ziuresiu ka pasakys. Visoms gero gijimo.Kai namie su vaiku sedi tai visur veidrodziai nervuoja. smile.gif
Atsakyti
Kristina, Mano Daktaras irgi specializuojasi I nosies antrines operacijas, jei ka gali pasidometi. Nors ka cia as sneku kai dar savo nosytes nepamaciau 🙈😝
Atsakyti