QUOTE(Dovella @ 2014 12 04, 19:37)
Beje sansuality, ar daug to kremuko tepei? Ar biski uztenka? Nes man db atrodo kad trinsiu visa tubele kad tik nejaust 

Ne,nereikia daug,neskaudės

Dovella,kaip Tu??
Pas mane nieko naujo. Paršiukas
Jau man leido pūsti [nes kaulas nelaužytas]. Aišku,aš lb.švelniai,bet taip gera išsivalyt ten viską ir mėgautis kvėpavimu
Supratau,kad mano pokyčiai nebus labai dideli vis tik
Gal kiek gaila,kad tokį natūralų variantą pasirinkau,nes pinigėlių labai daug sumokėta,bet kitu atvėju..nosytė nepakeis manęs ir būsiu ta pati,tik kiek dailesnė..Tai gal ir gerai
Į veidrodį visai nežiūriu ir visai nesinervuoju..labai keista,kai metų metus skaičiau kaip čia visos panikuoja ir po mm tikrina nosytę kasdien..

QUOTE(SensualitY @ 2014 12 06, 12:36)
Dovella,kaip Tu??
Jau man leido pūsti [nes kaulas nelaužytas]. Aišku,aš lb.švelniai,bet taip gera išsivalyt ten viską ir mėgautis kvėpavimu
Supratau,kad mano pokyčiai nebus labai dideli vis tik
Gal kiek gaila,kad tokį natūralų variantą pasirinkau,nes pinigėlių labai daug sumokėta,bet kitu atvėju..nosytė nepakeis manęs ir būsiu ta pati,tik kiek dailesnė..Tai gal ir gerai
Į veidrodį visai nežiūriu ir visai nesinervuoju..labai keista,kai metų metus skaičiau kaip čia visos panikuoja ir po mm tikrina nosytę kasdien.. 

Labukas! Na Man vakar Viska nueme, siulu traukimas praejosklandziai , o jau taip drebejau.....

Nosyte dar man labai stipriai istinusi, tad labiausiai matau is profilio rezultata, nors is priekio irgi neblogai, tik tas patinimas erzina 🙈 bet is profilio tai jau idealu! Nosyte tiesi, kaip ir prasiau, tad labai patenkinta.
sveikos merginos. Noriu paklausti kaip su nosies putimu, man gyd.sake kad galiu po 2 savaiciu pusti. man pilna rino buvo su kaulu lauzymu. Bet kaip keista kad as perskaiciau kad gyd.rekomendupja po 1men.pusti.kaip jums sake???? ir dar klausimas kaip miegat ? as ant nugaros ir ant sono aisku nosis pagalves neliecia as taip staciau padarau kaiant sono miegu kad nosis ore lieka o kaip jus???? sitie 2klausimai man labai mergaites rupu aciu

Papildyta:
Dovella patinimas laikuosi kazkur 3men. poto keiciasi forma. Zodziu man sake kazkur 3men butina laukti ,nors kai kurie niuansai pasimato po1metu

Papildyta:
QUOTE(Dovella @ 2014 12 07, 18:10)
Dovella patinimas laikuosi kazkur 3men. poto keiciasi forma. Zodziu man sake kazkur 3men butina laukti ,nors kai kurie niuansai pasimato po1metu
Kristina,aš pučiau po 8d,bet man kaulai nelaužyti,kai laužyti gyd man sakė mėnesį reiktų laukti...
O miegu aš jau ant šono..Nosis gal kiek ir liečiasi,bet ne per stipriai

Aš nieko naujo nepasakysiu
Iš šono man labai,labai patinka. Iš priekio ji diiidelė bulvė dar. Man lygiai 2sav.po operacijos
Galiu pasakyt mergaitėm jei kas tik galiuką operuositės,galit net neimt atostogų. Savaitė ir galit eit į žmones

Kristina, ar kalbejaisi su savo gyd.del to idubimo?
As aptikau kazkokia kremzle viduje nosiuko, kur lyg ir neturetu buti....laukiu, kada i konsultacija nueisiu pries" naujaka", tada gal issiaiskinsiu, kas ten per dariniai.
o siaip tai pasigavau kazkoki persalima
"snarglys iki keliu"kaip sakoma...parasiau gyd.tai sako, galima naudoti iprastus vaistus nuo slogos, bet nepusti stipriai. O kaip nepusti, kai istisai"bega", o baksnoti, valineti su servetele skauda
Sensuality, dziaugiuosi uz tave, kad tu patenkinta
o buvyte sumazes su laiku.
man 7 savaites ir nosiukas pamazele atsileidineja, nors ta sloga dabar varo is proto
Dovella, kaip ten tu ?
As aptikau kazkokia kremzle viduje nosiuko, kur lyg ir neturetu buti....laukiu, kada i konsultacija nueisiu pries" naujaka", tada gal issiaiskinsiu, kas ten per dariniai.
o siaip tai pasigavau kazkoki persalima

Sensuality, dziaugiuosi uz tave, kad tu patenkinta

o buvyte sumazes su laiku.

man 7 savaites ir nosiukas pamazele atsileidineja, nors ta sloga dabar varo is proto

Dovella, kaip ten tu ?