Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji namai Vokietijoje

QUOTE(Amarete @ 2014 09 02, 12:58)
sveika,
musu vokieciu kalbos mokytoja irgi uz vokiecio istekejusi,tai ji sake,kad jai nereikejo,bet as tiksliai nezinau nes tas buvo pries kelis metus,gal dabar kas jau ir pasikeite 4u.gif

Sveikinu 4u.gif Is zinuciu supratau, kad lankai kalbos kursus. Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kuri zinot kokiu budu ir kada pranesa to politikos testo rezultata
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2014 09 02, 12:19)
Sveikinu  4u.gif  Is zinuciu supratau, kad lankai kalbos kursus. Saunuole  4u.gif

aciu 4u.gif
lankau,nuo balandzio,mazasis kaip gavo darzeli ,tai jau ir as pagaliau galiu del saves kazka daryt,man laaabai patinka tie kursai,ir mokytojos abi fainos ir grupe draugiska is ivairiu tautu super faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarete @ 2014 09 02, 18:45)
aciu 4u.gif
lankau,nuo balandzio,mazasis kaip gavo darzeli ,tai jau ir as pagaliau galiu del saves kazka daryt,man laaabai patinka tie kursai,ir mokytojos abi fainos ir grupe draugiska is ivairiu tautu super faina smile.gif

Saunu. Tavo maziukas jau paruosiamukas, tiesa? Kaip sekasi? Kaip sveikatele pradejus eiti i darzeli?
Papildyta:
QUOTE(@Helena@ @ 2014 09 02, 13:35)
Sveikos, o gal kuri zinot kokiu budu ir kada pranesa to politikos testo rezultata

Man atsiunte pastu. Po kiek laiko? Nebezinau. Gal po menesio.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2014 09 03, 12:18)
Saunu. Tavo maziukas jau paruosiamukas, tiesa? Kaip sekasi? Kaip sveikatele pradejus eiti i darzeli?

aha , bet kai jam sako kad paruosiamukas,sako ne,as toks nesu,nors zino ir supranta kad kitais metais jau i mokykla eis smile.gif
na nieko ,neblogai jam sekasi,labai jam ten patinka,tik bronchitai nereti,o kaip kitaip,jei aukletoja viena visada vedina patalpas,langai visi ir balkono durys amzinai atviros doh.gif
Rytoj man ,A2 egzaminas,prasau laikykit kumscius kas galit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarete @ 2014 09 03, 19:55)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarete: 03 rugsėjo 2014 - 22:09
nu nesamones cia pacitavo ,arba as kazka primakalavau smile.gif
as klausiau ar pas jus darzeliuose irgi taip vedina,kai vaikai grupeje sedi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarete: 03 rugsėjo 2014 - 22:08
QUOTE(Amarete @ 2014 09 03, 22:06)

Pas mus irgi vedina taip
Atsakyti
QUOTE(Kaimo dama @ 2014 08 28, 19:28)
drinks_cheers.gif  nelankiau aš to Orientierungskurs, pati mokėjau už kursus, tai ir tik iki B1 egzo ėjau tris paskutinius mėn., tai nepagalvojau, kad tas testas taip vadinas doh.gif po B1 egzo kolegos iš integracinių kursų lankė dar dvi sav. tą Orientierungskurs, paskui buvo testas.

na tai blogai, kad nelankei, nes jei pati mokejai kaip tik reikia lankyti, gi jei islaikysi ji, ta orientierungs gali puse pinigu uz kursus pasiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eguta @ 2014 09 01, 19:50)
Laba,

Siek tiek pakoreguosiu, nes nelabai tiksli info. Berlyne pasa pasikeisti trunka 2 men. Gali buti, kad atsius po 6 savaiciu, bet mazai tiketina. MMan atsiunte per 8 savaites. Geguzes 29 diena pridaviau dpkumentus, o liepos 27 diena pastininkas atnese pasa.
Ar reikia si testa laikyti nors ir uz vokiecio esu istekejusi? MB sake, kad nereikia jokiu testu, kai esi uz vok istekejusi. teisybe?

as pasa vaikui keiciau pries metus, atsiunte per 3 sav, zadejo kad uz men gausim.

QUOTE(Amarete @ 2014 09 03, 23:06)

vedina ir mokykloj ir darzelyje. cia megsta vedinti smile.gif mano bernas sedi, uz nugaros langas ir ziama vedina. neserga jis pas man, kt vaikai kaip lapai krenta...bet kai mano vaikui buvo kakla perpute, nes neradau kitu priezasciu ejau aiskintis . po to mano vaika kai vedindavo nuo lango toliau nuvesdavo, bet visvien vedina biggrin.gif
Atsakyti
labas,

nu tai durniu laivas tada su tuo vedinimu visur,siaip vedinti reikia kai vaiku nera grupeje ar klaseje,bent jau LT taip budavo,as cia kalbejau su darzelio direktore tai kai pasiskundziau kad amzini skersvejai,sako as pakalbesiu su aukletoja,nu ir pakalbejo smile.gif Kita ryta ateinu vel tas pats,numojau ranka ir tiek,kitos Mamos irgi pyksta, bet kad nieko padaryt negali,yra viena tokia aukletoja katrai amzinai reik vedintis tas patalpas ir tu jai gali sakyt ka nori,ji daro savaip ir viskas..

islaikiau A2 egza ir gavau 1 book.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarete @ 2014 09 06, 17:44)
labas,

islaikiau A2 egza ir gavau 1 book.gif  karsta.gif

sveikinimai drinks_cheers.gif
Atsakyti