Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 11 26, 11:40)
as tai namie sau sportuoju, ir laukiu kalediniu akciju, kad nusipirkti abonimenta pigiau i sporto kluba  4u.gif  o kaip tau sekasi? 4u.gif

Aciu , as atrodo gerai . astma priepolis vakar istiko , vaistu su savim neturiu :/ svorio esu prisauginus siek tiek doh.gif neatmenu kada sportavau paskutini karta doh.gif bet ziauriai sales pasilgau .. Bet negaliu .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 26, 01:44)
Ziuriu nei viena cia nebepasireiskia  g.gif kur dingusios ? smile.gif

tu tai zinai, kur as dabar tupiu, ir kad pas mane viskas l. gerai su sportu biggrin.gif
Tik va gaila, kad ir cia aprimom tos,kurios pavasari ir vasara uzem biggrin.gif

As savo tiksla pradini pasiekus. Dabar nauji tikslai. PAsirodo labai norint nei metu nereikia rezultatams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 11 28, 18:54)
As savo tiksla pradini pasiekus. Dabar nauji tikslai. PAsirodo labai norint nei metu nereikia rezultatams biggrin.gif

Labai smalsu isgirsti apie pasiekimus per toki greita laika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 11 28, 18:54)
tu tai zinai, kur as dabar tupiu, ir kad pas mane viskas l. gerai su sportu biggrin.gif
Tik va gaila, kad ir cia aprimom tos,kurios pavasari ir vasara uzem biggrin.gif

Kokie tie tikslai buvo ir kokie nauji atsirado? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 11 28, 20:08)
Labai smalsu isgirsti apie pasiekimus per toki greita laika  ax.gif

Nidulia, kaip tau sekasi?
Atsakyti
as sportuoju, sportuoju 6 k/sav, turiu tiksla irgi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 11 28, 20:29)

Nidulia, kaip tau sekasi?

Buvau biskiuka apsirgusi, po to darbai, po to "tingiu", tai menesi nusimuilinau, bet vel kibau ir labai dziaugiuosi, nes po treniruotes nereali nuotaika. Bet labai pasijaute, kad menesi nebuvau, nes sunku buvo padaryti tiek pat pakartojimu su tuo paciu svoriu, kuri buvau pasirinkusi iki susirgimo. O ir raumenukus ranku bei preso skaudejo kita diena nors po treniruotes saziningai padariau tempimo pratimus.
Labai noriu presiuko grazaus ir tvirto, nes pati kuda o pavalgius pilvukas pupso, tarsi nuo pat skrandzio iki apacios pasipute.
Pastebejau, kad sunkaus lanko sukimas graziai talija paryskina.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 27, 13:17)
Aciu , as atrodo gerai . astma priepolis vakar istiko , vaistu su savim neturiu :/ svorio esu prisauginus siek tiek  doh.gif neatmenu kada sportavau paskutini karta  doh.gif bet ziauriai sales pasilgau .. Bet negaliu .

Astma kankina? As irgi ja turejau eile metu, atsikraciau paleo mitybos pagalba. Nuemus angliavandeniu pertekliu ir glitima turincius produktus, baigesi mano kancios. As jau 14 menesiu nebenaudoju nei vieno ingaliatoriaus is 3. Tik truputi svorio per daug nukrito, bet dasiauginau:) Atsiprasau uz oftopika, bet labia norisi padeti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 11 29, 22:38)
as sportuoju, sportuoju 6 k/sav, turiu tiksla irgi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Papasakok gi, bais smalsu, gal ir man reikia:D
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 11 28, 21:29)
Kokie tie tikslai buvo ir kokie nauji atsirado? ax.gif

Buvau kuda, bet suglebusi, sulinkusiais peciais, neproporcingai atrodziau. Sikna jau nukarusi, ko jaunystej zalioj nebuvo. Tai vo. Esu dabar liekna, bet sportiska, graziom proporcijom (man paciai). Sikna parieciau, noretas raumenu kiekis jau yra. Bet noriu daugiau wink.gif Mases tokios didesnes.... Bais sunkus reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Kaip faina:) Per kiek cia laiko pasieket tokiu smagiu rezultatu? O pas mane su peciais, sumestais I prieki, ta pati situacija. Po truputi taisosi laikysena, bet dar toil iki idealios. Kokie pratimai geriausiai pariecia subinaite?smile.gif
Atsakyti
Tuoj 10 men. sueis smile.gif Bet ir su maistu reikejo susidraugauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 11 30, 21:31)

Ka valgot?
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 11 30, 22:31)

Kiek kartu I savaite sporto sale? Nu uzpavydejau net, nes ir as noriu ne tik kuda buti:D
Kokie pratimai subinelei? Gal kai koja atgal I virsu svori stumi?
Atsakyti