QUOTE(flight @ 2015 01 21, 13:55)
O ką manote apie visokius L karnitinus, riebalų deigntojus ir pan?
Kazkada cia diskutavom apie tai, neverta pirkti, stebuklo nebus

QUOTE(South @ 2015 01 21, 12:54)
Mano ugis 163, bet tai niekaip neisivaizduoju saves su tiek kg

QUOTE(South @ 2015 01 21, 13:31)
Viskas gerai, tik svarbu, kada ka valgote. Dar prideciau grudines kilmes produktu ir vaisiu. Taip pat reiktu ir geruju riebalu organizmui. Svarbiausia, kad angliavandenius valgytumet pirmoje dienos puseje, o baltymus antroje. Vaisius taip pat geriau ryte.
Papildyta:
Su tais ryziais tai ribotai, nes tai angliavandeniai, metant svori nereiktu jais piknaudziauti ir nevalgyti kartu su mesa. Koses irgi angliavandeniai, geriausiai ryte, vaisiai taip pat, riesutai gerieji riebalai, bet taip pat kaloringi.
Papildyta:
Su tais ryziais tai ribotai, nes tai angliavandeniai, metant svori nereiktu jais piknaudziauti ir nevalgyti kartu su mesa. Koses irgi angliavandeniai, geriausiai ryte, vaisiai taip pat, riesutai gerieji riebalai, bet taip pat kaloringi.
O kodel ryziai su mesa negerai? Mano dietoje butent ir yra ryziai su mesa ir darzovemis

Aj, dabar tik isiskaiciau, kad metant svori negerai

Papildyta:
QUOTE(Silence 81 @ 2015 01 21, 12:56)
Pasiskaičiavau,tai anglių man didint reik daugiau nei dvigubai,
,pilvas garantuotas,nes tik ten ir eina 

Skaiciau, kad jeigu organizmas negauna pakankamai angliavandeniu, tai tuomet energija naudoja is baltymu raumenyse ir taip naikina raumenis. Norint raumenu - reikia pakrauti organizma angliavandeniais. Bet tai cia tik mano teorines zinios

QUOTE(velnio_nešta @ 2015 01 21, 14:11)
Mano ugis 163, bet tai niekaip neisivaizduoju saves su tiek kg
O kodel ryziai su mesa negerai? Mano dietoje butent ir yra ryziai su mesa ir darzovemis

O as labai negerai jauciausi sverdama 50kg., labai matesi tas matesi ant manes

Mesa reikia valgyti su darzovemis, ne su ryziais ir bulvem

Papildyta:
QUOTE(velnio_nešta @ 2015 01 21, 14:14)
Skaiciau, kad jeigu organizmas negauna pakankamai angliavandeniu, tai tuomet energija naudoja is baltymu raumenyse ir taip naikina raumenis. Norint raumenu - reikia pakrauti organizma angliavandeniais. Bet tai cia tik mano teorines zinios 

Reikia angliavandeniu tikrai

QUOTE(South @ 2015 01 21, 14:15)
O as labai negerai jauciausi sverdama 50kg., labai matesi tas matesi ant manes
, isburkus visa buvau, is dzinsu kumpiai krisdavo
, o kad viso to atsisakyciau, teko pasidziovinti iki 45kg., bet liko ir slaunys mesingos, ir uzkapaliukas dailesnis pasidare
.
, tiesiog netinka sitas derinys, o ir kaloriju bomba tada buna
.

O su kuo tuomet valgyti ryzius? Kiek skaiciau mitybos programu tu, kurie nori raumenu, tai visur yra ryziai su mesa...

QUOTE(velnio_nešta @ 2015 01 21, 14:18)
O su kuo tuomet valgyti ryzius? Kiek skaiciau mitybos programu tu, kurie nori raumenu, tai visur yra ryziai su mesa... 

Mano vyras valgo, bet jis augina mase

Aš turėjau mitybos planą ryškumui,tai taip pat per pietus buvo parašyta mėsa su ryžiais
.O dabar reiktų masės,tai ir išsigandau,kiek reikia suvartoti anglių

QUOTE(South @ 2015 01 21, 14:23)
Mano vyras valgo, bet jis augina mase
, as anksciau irgi taip valgydavau
. Ryziu kose valgyti
. Raumenims reikia baltymu
.

Baltymu suvalgau pakankamai. Jeigu ryziu nevalgyciau, tai gal angliu kiekis man nesusidarytu? As kolkas esu ant grieztos dietos - negaliu vaisiu, valgau tik avizinius dribsnius ryte, diena mesa su ryziais ir zalios spalvos darzovemis, vakare - graikiskas jogurtas. Vnz, zalias miskas, kad ir kiek beskaityciau apie sportuojanciuju valgymo ypatumus

Nu ir riebalas ant pilvo tirpsta su tokia mityba

Truputi vaizdines medziagos imesiu
Nuotrauka daryta pries pradedant eiti i sporto kluba (tada galvojau, kad visai normaliai atrodau, kol nepaziurejau i fotkes
); vidurine foto - pries pradedant laikytis grieztos dietos; ir pati pirma foto - daryta sia savaite
Siokie tokie pasikeitimai yra
Is priekio nedesiu - vistik viesa erdve ir nelabai noriu rodytis su papinyku ir strijomis nusetu pilvu

Nuotrauka daryta pries pradedant eiti i sporto kluba (tada galvojau, kad visai normaliai atrodau, kol nepaziurejau i fotkes

QUOTE(velnio_nešta @ 2015 01 21, 15:55)
Pasikeitimai išties matosi

Na, man sverti 58 kg būtų super, aš šiai dienai sveriu daugiau

QUOTE(velnio_nešta @ 2015 01 21, 15:24)
Baltymu suvalgau pakankamai. Jeigu ryziu nevalgyciau, tai gal angliu kiekis man nesusidarytu? As kolkas esu ant grieztos dietos - negaliu vaisiu, valgau tik avizinius dribsnius ryte, diena mesa su ryziais ir zalios spalvos darzovemis, vakare - graikiskas jogurtas. Vnz, zalias miskas, kad ir kiek beskaityciau apie sportuojanciuju valgymo ypatumus
Idomiai vistik 

As kadangi mases nauginau, raumenukus tik isryskinti norejau, o ne auginti, tai anglius ribojau, bet as duona labai megstu, tai jos neatsisakiau, kartais makaronus valgydavau, bet ryziu atsisakiau.