Puiki tema

Jungiuosi su savo rutina
Mano oda yra mišri, vasarą labiau į riebesnę pusę, linkusi į kimšimąsi, bėrimus, raustanti.
Rytas 
Rytais gana retai prausiu veidą su prausikliu (nebent jaučiu, kad odai to tikrai reikia, bet čia sunkiai paaiškinama, kada aš tą jaučiu

). Dažniausiai naudoju micelinį vandenį arba toniką. Foto yra trys, nes šiuo metu turiu tris ir naudoju pakaitomis.
Madara tonikas yra su alkoholiu, tad ji naudoju tada, kai oda riebesnė, miceliniai
Roche Posay ir
Eveline gana panašūs. Man visi iki šiol naudoti miceliniai vandenys gana panašūs (naudoju juos tik veidui, akių makiažui - ne), vienų kvapas stipresnis, kitų pakuotė fainesnė, bet funkciją atlieka tikrai panašiai. Tiesa,
Eveline pirkau dėl dozatoriaus, kuris pasirodė įdomus ir patogus, bet nė velnio...viskas pro šonus bėga, tad vien dėl to nekartočiau.
Palaukus kelias minutes po valymo su toniku, tepu kremą. Priklausomai nuo to, ką veiksiu dieną naudoju tris pakaitomis.
RP Effaclar dienomis, kai ryte sėdu į mašiną, dieną būnu darbe, o vakare vėl sėdu į mašiną. Stebuklų jis man nedaro, kaip kitoms, bet ir nieko blogo: odos nekemša, lengvas, greit susigeria, ant jo gražiai dengiasi pudra. Jei dieną planuoju daugiau laiko praleisti lauke, naudoju
Andalou BB kremą (jis be spalvos). Nėra taip, kad man jis lb lb patiktų. Smagu, kad skaniai kvepia, turi neblogą apsaugą, bet gana sunkiai geriasi ir palieka baltą sluoksnį, kurį reikia super gerai įtrinti į odą, gana riebus kremas. Jei visą dieną planuoju būti lauke, naudoju
Bioderma kremą su 50 spf. Šis yra su spalva, bet reliai tai nesimato ta spalva ir nieko nemaskuoja. Kremukas smagus, yra išgelbėjęs mane itin karštomis ir saulėtomis dienomis. Pats kremas lengvas, bet oda greitai susiriebaluoja su juo, tad tenka naudotis visokiais lapeliais ir pan.
Na, ir paskutinis žingsnis ryte - lūpų balzamas. Vasarą mano lūpos tampa gana jautrios ir sausos, tad
Uoga Uoga balzamas pabučiuok mane, kuris yra itin riebus ir toks stiprus, jei tinka šis žodis balzamui

man labai tinka. Nepatarčiau jo nešiotis rankinėje, nes net ir namie vonioje gyvendamas per karštesnes dienas keičia savo konsistenciją.
Papildyta:Vakaras
Mano vakarinės procedūros prasideda vos grįžus namo. Jei žinau, kad tą dieną niekur nebeisiu arba tik kokio šuniuko pavedžioti, tuomet iškart nusivalau veidą su miceliniu vandenuku (žr. aprašymus rytinėje rutinoje). Net nesvarbu ar buvau tą dieną pasidažius su pudra ar ne. Akių makiažą palieku iki ėjimo miegoti
Prieš miegą pirmas žingsnis - akių makiažo valymas. Nuotraukoje nėra (nes pamiršau įdėti), bet tam naudoju abrikosų kauliukų aliejų ir šiltu vandeniu sudrėkintą padelį. Tada prausiu veidą. Šiuo metu tam naudoju arba
Balance me balzamą (kai norisi kažko itin švelnaus ir "prabangesnio") arba
Aubrey Organics muilą su šaltalankiais (švelnus, švariai nuplauna, nesausina odos, skalsus).
Kartą per savaitę naudoju šveitiklį, šiuo metu
Uoga Uoga pasiutę riešutai, kuris nėra nei super šveičiantis, nei super patogus (nes milteliai, kuriuos reikia maišyti su vandeniu ir man tai jau reiškia chaosą vonioje), tačiau mėgstamas. Jis toks kitoks: kvepia riešutais, palieka odą tokią minkštą ir švarią. Taip pat kartą per savaitę ar dažniau (jei pavyksta prisiminti) naudoju kaukę. Turiu jų daug, bet šiuo metu naudoju
garsiąją degutinę . Nors jau kuris laikas ją naudoju, bet dar nesuprantu, ar ji man patinka. 5 min oda gražesnė būna, o ryte atsikėlus tokia, kokia ir buvo

Pakuotė patogi. Kaina gera. Jei naudoju kaukę, tą vakarą nieko ant veido nebetepu.
Po prausimosi tepu
RP Effaclar norėdama tikėti, kad jis padarys tai, ką žada

Akims naudoju
Uoga Uoga akys kaip kokosai . Tai aliejų ir sviestų mišinys, kurio dieną niekaip negalėčiau naudoti, bet nakčiai pats tas. Paliečiu ir blakstienas, kad gautų aliejų gėrio ir augtų ilgos iki dangaus
Lūpoms tepu
RP balzamą toks vidutinis, pamaitina lūpas, neturi skonio ar kvapo, bet man labiau natūralesni patinka.
Tai tiek mano rutiniškumo
Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau...