Įkraunama...
Įkraunama...

Rutina

kaip žinia, ant visų blog'ų bais populiari tema - my daily routine. taigis, pagalvojau, a kodėl gi ir mums nepasmalsavus, kas/kaip/su kuo/kada/ kodėl smile.gif

temos mintis: pasitelkus vaizdines priemones (pėvėzė foto), pasidalinti savo kasdieniais veido priežiūros ritualais.

maniškiai (šio mėnesio mylimiausi):

rytas - prausimosi putos, drėkinantis tonikas, serumas, veido kremas, paakių kremas, balzamas lūpoms. dienos bėgyje apsipurškiu vėsinančiu/drėkinančiu purškalu - puikus būdas atšviežinti ir atgaivinti įkaitusį veidą rolleyes.gif

user posted image

vakaras - aliejinis valiklis akių makiažui, aliejinis valiklis veidui + masažas, prausimosi putos, drėkinantis tonikas, pylingas/skrabas biggrin.gif (juos kaitaloju), serumas, kaukė (valanti, drėkinati ir pan.), naktinis kremas, paakių kremas, lūpų serumas

user posted image

tai tiek žinių iš mano kasdienės rutinos. būtų smagu, jei pasidalintumėt ir saviške rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitaaa: 16 liepos 2014 - 21:03
Faina tema..
kai bus geras apšvietimas fotografavimui, įkelsiu ir aš saviškę..
o jei be vaizdinių priemonių tai būtų:

ryte- prausiklis, tonikas, paakių kremas, kremas ( šiuo metu kremas su spalva arba BB ), vazelinas lūpoms
vakare- prausiklis, tonikas ( jei diena būnu su makiažu tada vietoj toniko miceralinis vanduo), paakių kremas, serumas arba kremas veidui, vazelinas lūpoms..
kas kelias dienas šveitiklis arba valanti kaukė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 16 liepos 2014 - 20:53
Puiki tema bigsmile.gif Jungiuosi su savo rutina cool.gif

Mano oda yra mišri, vasarą labiau į riebesnę pusę, linkusi į kimšimąsi, bėrimus, raustanti.

Rytas

user posted image

Rytais gana retai prausiu veidą su prausikliu (nebent jaučiu, kad odai to tikrai reikia, bet čia sunkiai paaiškinama, kada aš tą jaučiu biggrin.gif ). Dažniausiai naudoju micelinį vandenį arba toniką. Foto yra trys, nes šiuo metu turiu tris ir naudoju pakaitomis. Madara tonikas yra su alkoholiu, tad ji naudoju tada, kai oda riebesnė, miceliniai Roche Posay ir Eveline gana panašūs. Man visi iki šiol naudoti miceliniai vandenys gana panašūs (naudoju juos tik veidui, akių makiažui - ne), vienų kvapas stipresnis, kitų pakuotė fainesnė, bet funkciją atlieka tikrai panašiai. Tiesa, Eveline pirkau dėl dozatoriaus, kuris pasirodė įdomus ir patogus, bet nė velnio...viskas pro šonus bėga, tad vien dėl to nekartočiau.

Palaukus kelias minutes po valymo su toniku, tepu kremą. Priklausomai nuo to, ką veiksiu dieną naudoju tris pakaitomis. RP Effaclar dienomis, kai ryte sėdu į mašiną, dieną būnu darbe, o vakare vėl sėdu į mašiną. Stebuklų jis man nedaro, kaip kitoms, bet ir nieko blogo: odos nekemša, lengvas, greit susigeria, ant jo gražiai dengiasi pudra. Jei dieną planuoju daugiau laiko praleisti lauke, naudoju Andalou BB kremą (jis be spalvos). Nėra taip, kad man jis lb lb patiktų. Smagu, kad skaniai kvepia, turi neblogą apsaugą, bet gana sunkiai geriasi ir palieka baltą sluoksnį, kurį reikia super gerai įtrinti į odą, gana riebus kremas. Jei visą dieną planuoju būti lauke, naudoju Bioderma kremą su 50 spf. Šis yra su spalva, bet reliai tai nesimato ta spalva ir nieko nemaskuoja. Kremukas smagus, yra išgelbėjęs mane itin karštomis ir saulėtomis dienomis. Pats kremas lengvas, bet oda greitai susiriebaluoja su juo, tad tenka naudotis visokiais lapeliais ir pan.

Na, ir paskutinis žingsnis ryte - lūpų balzamas. Vasarą mano lūpos tampa gana jautrios ir sausos, tad Uoga Uoga balzamas pabučiuok mane, kuris yra itin riebus ir toks stiprus, jei tinka šis žodis balzamui biggrin.gif man labai tinka. Nepatarčiau jo nešiotis rankinėje, nes net ir namie vonioje gyvendamas per karštesnes dienas keičia savo konsistenciją.
Papildyta:
Vakaras

user posted image

Mano vakarinės procedūros prasideda vos grįžus namo. Jei žinau, kad tą dieną niekur nebeisiu arba tik kokio šuniuko pavedžioti, tuomet iškart nusivalau veidą su miceliniu vandenuku (žr. aprašymus rytinėje rutinoje). Net nesvarbu ar buvau tą dieną pasidažius su pudra ar ne. Akių makiažą palieku iki ėjimo miegoti cool.gif

Prieš miegą pirmas žingsnis - akių makiažo valymas. Nuotraukoje nėra (nes pamiršau įdėti), bet tam naudoju abrikosų kauliukų aliejų ir šiltu vandeniu sudrėkintą padelį. Tada prausiu veidą. Šiuo metu tam naudoju arba Balance me balzamą (kai norisi kažko itin švelnaus ir "prabangesnio") arba Aubrey Organics muilą su šaltalankiais (švelnus, švariai nuplauna, nesausina odos, skalsus).

Kartą per savaitę naudoju šveitiklį, šiuo metu Uoga Uoga pasiutę riešutai, kuris nėra nei super šveičiantis, nei super patogus (nes milteliai, kuriuos reikia maišyti su vandeniu ir man tai jau reiškia chaosą vonioje), tačiau mėgstamas. Jis toks kitoks: kvepia riešutais, palieka odą tokią minkštą ir švarią. Taip pat kartą per savaitę ar dažniau (jei pavyksta prisiminti) naudoju kaukę. Turiu jų daug, bet šiuo metu naudoju garsiąją degutinę . Nors jau kuris laikas ją naudoju, bet dar nesuprantu, ar ji man patinka. 5 min oda gražesnė būna, o ryte atsikėlus tokia, kokia ir buvo biggrin.gif Pakuotė patogi. Kaina gera. Jei naudoju kaukę, tą vakarą nieko ant veido nebetepu.

Po prausimosi tepu RP Effaclar norėdama tikėti, kad jis padarys tai, ką žada biggrin.gif Akims naudoju Uoga Uoga akys kaip kokosai . Tai aliejų ir sviestų mišinys, kurio dieną niekaip negalėčiau naudoti, bet nakčiai pats tas. Paliečiu ir blakstienas, kad gautų aliejų gėrio ir augtų ilgos iki dangaus bigsmile.gif

Lūpoms tepu RP balzamą toks vidutinis, pamaitina lūpas, neturi skonio ar kvapo, bet man labiau natūralesni patinka.

Tai tiek mano rutiniškumo
bigsmile.gif
Atsakyti
smaggiuke, tobulas Rutinos aprašymas bigsmile.gif jau šiuo bei tuo iš priemonių susidomėjau ax.gif
Atsakyti
tai tiek žinių iš mano kasdienės rutinos. būtų smagu, jei pasidalintumėt ir saviške rolleyes.gif
[/quote]
Gitaaa, gal galite smulkiau aprasyti kiekviena priemone kaip kad Smagiuke, ir savo odos tipa. Daug nezinomu/nematytu priemoniu Jusu krepsiuke, domina labai ir priemones, ir poveikis smile.gif
P.S. Tema - super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitau jusu ir pasidalinu savo kasdienine veido prieziura:

taigi:

arba molio kauke(darau kasdien beveik, man ji labai kvepia thumbup.gif , veikia kaip valanti),juros dumbliu kremas, vakare Lancome perlu zele prausiklis.

arba tik ramuneliu ledukai veidui.

nemegstu nei kremu, nei prausikliu, nesvarbu ar naturali, ar ajurvedine, tiesiog labai erzina kvapai, vis vyro prasau, kad kvepintusi terasoje, o esu pakeitusi beveik visas jo priemones i bekvapes.
Atsakyti
Na ką, kaip žadėjau- vaizdinės priemonės

rytas..
prausiklis Darphin ( šiaip patinka, želė tipo, vasarai kaip tik, tik tiek, kad matosi bus neskalsus, naudoju gal apie savaitę su trupučiu, o jau matosi kiek išnaudota), tonikas Darphin ( kadangi pirmą kart naudoju tai nlb dar ką galiu pasakyt, bet šiaip patinka, atgaivina odą, nelipnus, kvapas gal kiek įkyrokas- primena degintą cukrų smile.gif ), kremas su spalva..šiaip esu nusipirkus pilną kiekį Guerlain BB, bet dar taip ir stovi supakuotas, noriu išsinaudot sukauptus mėginius..šiuo metu tepusi EL CC, lb patinka, lengvas, vos patonuoja, gražiai 'gula' ..prieš tai bandžiau naująjį Lancome city miracle CC, tai nepatiko visai, net nepabaigiau mėginio, lipnus, tąsus, poros po dviejų panaudojimų užsikimšo, vienžo lb 'sunkus'
paakiam Lancaster firmos kremukas, kaklui/dekolte Astalift kremas
prieš kremą dar kartais purkšteliu vandenuku Caudalie

user posted image

vakaras..
tas pats prausiklis, miceralkė Darphin ( kadangi bet kokiu atveju prausiklį naudoju pastoviai tai miceralinis man reikalingas tik nuvalyt kosmetikos likučiam, tinka, patinka, lipnumo jausmo nepalieka, maloniai kvepia ), paakiam Dioro kremas, veidui per karsčius užtenka vien serumo, šiuo metu Lancaster firmos, kaklui/dekoltė tas pats Astalift
Kas kelios dienos darausi arba molinę Darphin kaukę arba naudoju šveitiklį Menard arba YSL ..po kaukės dažniausiai dar dedu Darphin ale jauninančią smile.gif kamelijų kaukę..
tie maži pypsikai tai paakių kaukė ir valomoji..ta valomoji skirta rytui, molinė, bet kadangi rytais neturiu laiko tai ji pas mane prie vakarinės rutinos..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 19 liepos 2014 - 08:12
Labai smagi tema, patiko merginų nuotraukos ir aprašymai. Keliu ir aš savo paprastą rutiną. Ankščiau mano oda buvo mišri, bet dabar ji normali. Žiema būna šiek tiek į sausumą... Turiu labai jautrią ir raustančią odą, tad sunkiai, bet po truputį atsirinkau kas mano odai tinka ir patinka 4u.gif

Rytas: Veidą prausiu su Acure Organics prausikliu jautriai veido odai. Labai patinka man jis, puikiai nuprausia viską, nedirgina mano odos. Jau į galą, manau kartosiu. Tuomet veidą purškiu toniku. Kadangi šiuo metu turiu du, tai naudoju pakaitomis: Aubrey su šantalankiais (nieko ypatingo apie jį pasakyti negaliu, eilinis tonikas) ir Heritage rožių vanduo. Va šis mano favoritas, jau kokį trečią buteliuką perku. Labai skaniai kvepia, puikiai atgaivina, nedirgina odos wub.gif Tuomet tepu kremą. Jeigu žinau, kad ilgiau būsiu lauke, tai tepu Reviva Labs Sun Protection. Paprastas, lengvas, gerai drėkina, gražiai dengiasi pudra ant jo. Na, bet prieš tai turėtas Kiss My Face patiko labiau. Kai šis baigsis kartosiu Kiss My Face. O jeigu žinau, kad mano diena bus tik namai, ofisas, mašina ir viskas, tai tepu Martina Gebhardt losijoną su alijošiumi. Prieš tai sunaudojau du buteliukus kremo, bet vasarai nusipirkau lengvesnį - losijoną. Labai puikus kremas. Gerai drėkina, maitina, nuramina mano odą thumbup.gif Tuomet tepu NUXE lūpų balzamą. Nelabai man jis patinka, bet naudoju kol netrūko kantrybė ir nenusipirkau naujo biggrin.gif

user posted image

Vakaras: Naudoju tą patį prausikli, tonikus kaip ir ryte. Vakaris mėgstu tepti aliejų, tad ant drėgnos veido odos tepu erškėtrožių aliejų. Jau antrą buteliuką naudoju ir galiu pasakyti, kad idealesnio aliejaus savo odai nesu radusi. Labai gerai pamaitina, lygina, glotnina, nuramina, net smulkios mimikos raukšlelės apmažėjo wub.gif Dar esu nusipirkusi Annemarie Borlind veido energizer'į, tad pakaitomis su aliejumi panaudoju, bet man jis nieko ypatingo, tad kai baigsiu, nekartosiu. Akims naudoju Martina Gebhardt kremą akims - nuostabus! Tuomet tepu NUXE balzamą lūpoms (kaip ir ryte) ir viskas. Veido šveitiklių nenaudoju, nes turiu jautrią raustančią odą, o šveitikliai man ją dar labiau suerzina. Kartą savaitėje naudoju molines kaukes. Šiuo metu turiu Dr. Hauschka mėginuką, bet man ji lygiai tokia pati kaip koks eilinis gasulo molis, tad tikrai nevertas tokių didelių pinigų. Pigiau nusipirkti paprasto molio maišelyje - efektas tas pats smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 19 liepos 2014 - 14:49
Dalinuosi ir aš savąja 4u.gif Veido oda mišri, daugiau į riebumą ypač karštuoju metų laikotarpiu. Oda taip pat ir sakyčiau problematiška, seniau vargindavo giluminiai skausmingi ir dideli spuogai, dabar problema apmažėjus. Priemones veidui daugumą naudoju rekomenduotas dermatologės ax.gif

Rytas. Kiekvieną rytą Bioderma Sebium prausiklis. Kai esu ne namie, vežuosi Norevos Exfoliac, nes patogesnis buteliukas kelionėms. Biodermos Sebium micelinį naudoju po prausimosi kaip toniką, bet ne kiekvieną rytą, nes dermatologės nuomone, man jis nėra būtina naudoti; kai baigsiu kito nebepirksiu. Biodermos paakių kremas, lengvas ir gerai susigeria, nealergizavo, naudoju jau beveik pusmetis, aki baigsiu pirksiu kažką kito. Noreva Exfoliac atkuriamasis veido kremas, pirktas pagal dermatologės rekomendacijas, gerai drėkina, tik karštesnėm dienom norėtųsi kažko matizuojančio labiau, nes po jo blizga veidas labai g.gif Kaukes naudoju rytais, kadangi dabar namie auginu vaikiuką, man rytais geriau išeina pasilepinti kaukytėmis biggrin.gif Uoga uoga kaukytes perku nuolat jau ne pirmą kartą, tai vieną tai kitą, patinka kad reikia laikyt šaldytuve, tai maloniai atgaivina ir vėsina veidą, be to trumpas galiojimas skatina napemiršti ir naudoti, man jos užtenka 5 dienoms. Kai nerandu Uogu salelėj kaukių renkuosi vienkartines, jas bandau įvairias pagal savo odos tipą maždaug 4u.gif
user posted image

Vakaras. Makiažą, jei būnu pasidažiusi, valau Loreal miceliniu, man tikrai neprastesnis nei Biodermos rožinis thumbup.gif Toliau seka Tas pats Biodermos arba Norevos prausiklis (priklauso nuo to ar namuose ar ne esu). Biodermos paakių kremas. Noreva Exfoliac Global kremukas, patinka dėl to, kad gerai susigeria ir tinka mano odos tipui, kaip ir neleidžia kilti mano baisiesiems spuogams. Anksčiua naudojau ir ryte ir vakare, tai kažkiek predėjo sausinti odą, tada nusipirkau atkuriamąjį, kurį naudoju rytais. Dabar pagalvojau, gal juos reikėtų sukeisti vietomis g.gif Oda balzamas spuogeliams, pirktas iš kosmetologės, nepasakyčiau kad labai stebuklingas, bet gal kažkiek greičiau apgydo spuogelius, tepu prieš miegą ir dieną, kai namie būnu, nes jis blizga ant odos biggrin.gif Rudame buteliuke ramunėlių hidrolatas, sakiau naudosiu ant molio kaukių drėkinti kad nesudžiūtų labai g.gif
user posted image
Atsakyti
bu_bu, kur pirkote Martina Gebhardt losijoną su alijošiumi? Noriu išbandyti, bet niekur LT nerandu rolleyes.gif

Atsakyti
Mano kasdienė veido rutina. Šiuo metu rutina yra tokia, bet kartai įsimaišo seumai ar papildomos kaukės. Priklauso nuo poreikių ir nuotaikos. smile.gif

user posted image
Rytas
La Roche Posay Efclar veido prausiklis arba Neobio fresh skin pilingas. Pasirinkimas priklauso nuo to, kokia odosbūklė.
Žiedė Levandų Hidrolatas, paprastai jį purškiu po pilingo nuraminti odą. Naudoju ir dienos metu, jei yra labai karšta.
Korres paakių kremas su erškėtrožėmis.
Dieninis Elly Swiss kremas.
Caudalie lūpų balzamas.

user posted image

Vakaras
Vichy Purete thermale pienelis. Juo nuvalau akių ir veido makiažą.
La Roche Posay Efclar veido prausiklis.
Innisfree poras valantis balzamas arba Skinfood Royal honey mask. Mano oda riebi, su išsiplėtusiomis poromis ir šiaip probleminė, tad poras valančios priemonės yra beveik kasdienybė.
Elly swiss naktinis veido kremas arba Dr. Hauchka veido aliejus. Šiaip Dr.Hauchka aliejų naudoju šaltuoju laikotarpiu, bet po kelionės liko keli lašai mini buteliuke, tad noriu išnaudoti.
Burts bees lūpų balzamas.

Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2014 07 19, 07:56)

Kur perkate Maria Galland priemones?
Ar tas Caudalie vandenukas duoda kokios matomos naudos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signature: 12 rugpjūčio 2014 - 23:11
QUOTE(Brilliancy @ 2014 08 12, 13:31)
bu_bu, kur pirkote Martina Gebhardt losijoną su alijošiumi? Noriu išbandyti, bet niekur LT nerandu  rolleyes.gif

Sveikuose produktuose nėra? g.gif
Atsakyti