Įkraunama...
Įkraunama...

Rutina

imetu ir as saviske. ana lotan linija nesu patenkinta, ji man nei drekina pakankamai, nei paraudimus mazina, nei dar ka daro.. naktinis kremas labai aliejingas ir sunkiai pasiskirsto ant sausos odos, tepu ji iskart ant toniko ir pirma patrinu gerai tarp pirstu- kitaip dar ir poras kemsa doh.gif. sunaudosiu ir pereisiu pilnai prie korejietisku sraigiu biggrin.gif

ryte
user posted image
2 variantai- arba prausiuosi alpha h balancing cleanser (jei oda labiau pasiriebalavus), arba tiesiog nuvalau Robert's roziu vandeniu. abu produktai damusinejami, nei vieno nekartosiu, nes alpha h nepatinka kremine konsistencija (negaliu naudoti su clarisonicu), o tas roziu vanduo apskritai nieko nedaro, o ir makiazo likuciu neiveikia (ypac tuso)- jam ieskosiu kokio pakaitalo. tada tepu martina gebhardt eye care paakiu krema ir ana lotan liquid gold marine fluid. lupoms renkuosi pagal nuotaika- the body shop svelniai rausva arba burt's bees acai uogu kvapo.

vakare
velgi 2 variantai biggrin.gif- jei bunu pasidazius, pirma nusivalau visa makiaza the body shop camomile cleansing oil, tada prausiu veida su clarisonic ir ana lotan liquid gold facial foaming gel, makiazo likucius (ypac aplink akis) nuvalau bioderma sensibio vandeniu. jei nebunu pasidaziusi- tada tik clarisonic'as su ana lotan prausikliu, o po jo tonizuoju Robert's roziu vandeniu. tas pats martina gebhardt paakiu kremas, ana lotan liquid gold night cream (per praejusius karscius vakarui keiciau ji i rytini fluida, nes sitas gerokai per riebus doh.gif), i kuri kelis kartus per savaite imaisau clarins radiance plus golden glow booster idegio lasiuku. eveline blakstienu serumas ir lupoms pagal nuotaika- arba korres sviestas, arba nivea lip repair piestukas.
user posted image

vakarais dar i trasa eina kaukes-
user posted image
TBS blue corn 3-1, fitokosmetik molines, embryolisse drekinanti, ana lotan aloderm raminanti. naudoju 2-3x per savaite: pirma molio kauke, po to drekinanti arba raminanti. zaliam pakely azijietiskai geliniai padukai paakiams. i kadra nepateko 1-2x savaitej naudojamas bourjois radiance boosting face scrub. jo efekto ilga laika nemaciau, kol neuzsileidau iki tiek, kad veido oda tapo akivaizdziai pilka biggrin.gif po keliu minuciu sveitimo labai nustebau veidrody pamacius tikrai svytincia, sveika ir pailsejusia oda, tad sitam sveitikliui rasau 10.
user posted image

sunkioji artilerija- blogom spuoguotom dienom keiciu visa prieziura i sita. efektas stulbinantis.
kol neturejau sraigiu, vakarais vietoj ana lotan kremo tepdavau elemis fresh skin- odai nera labai malonus, bet visokius spuogus sutraukia per nakti ar dvi. TBS arbatmedzio aliejuko liko keli lasai- kadaise buvo laaabai efektyvus, dabar nebematau jokio rezultato.
mizon sraiges- metu atradimas thumbup.gif snail repairing foam cleanser labai skalsus, nedaug reikia, oda nuplauna nuostabiai svariai, draugauja su clarisonicu. po jo tepu multifunction formula all in one snail repair cream, ant jo- multifunction formula snail repair intensive ampoule. abu kartu padaro oda labai svelnia, puikiai paruosta makiazui, tuo paciu skaistina, mazina demeles, labai greit isgydo spuogus ir paraudimus. laukiu abieju pilnu dydziu, taip pat dar vieno sraiginio kremo, ir ana lotan mesiu per borta biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 08 13, 07:55)
Sveikuose produktuose nėra? g.gif

Tuose parduotuvėse kur buvau neturi, reikės tada dar kelias aplankyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliancy @ 2014 08 13, 15:52)
Tuose parduotuvėse kur buvau neturi, reikės tada dar kelias aplankyti  rolleyes.gif

Aš violey.com pirkau (dar mačiau ecco-verde.com turi), SP turi tik kremą, bet ne losijoną. Nors kremas man labiau patinka, bet vasarai jis per riebus buvo biggrin.gif
Atsakyti
Dominica, domina atsiliepimai apie TBS ramuneliu alieju ir Clarins lasiukus.. matosi efektas? Patinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2014 08 15, 22:03)
Dominica, domina atsiliepimai apie TBS ramuneliu alieju ir  Clarins lasiukus.. matosi efektas? Patinka? smile.gif

Tbs superinis aliejus, pirkau ji vien del to, kad bb kremus daznai naudoju, o tie aliejai sako geriau nuplauna juos. Labai malonus naudot, puikiai istirpdo visa makiaza, nusiplauna gan gerai su vandeniu. Kartais lieka mikro riebalu sluoksniukas ant odos, bet as visad su prausikliu dar prausiuosi, tai ner bedos tame. Dar turiu shu uemura purifying cleansing oil maza buteliuka- tbs labiau patinka, jo maziau reikia tam paciam efektui.
Clarins efektas tikrai yra biggrin.gif nepasakyciau, kad ten butu koks nenaturalus idegis, nera nei jokio ryskaus rudumo ar oranziniu atspalviu- jis labiau "glow booster", nei "self tanner". Veidas buna toks auksinio lengvo idegio atspalvio ir tikrai svytintis, pailsejes. Kas man nepatinka- labai greit atsisveicia tas efektas, lasus naudot reikia bent kas antra diena, kad laikytusi tas glow. As pritingiu biggrin.gif butu idealu, jei uztektu kokio 1-2 kartu per savaite.
Atsakyti
Kokia faina tema! bigsmile.gif
Gita ,drekinantis tonikas tai cia tas zalioj bonkutej ? Kuo skiriasi nuo iprastu?Speju branda's azijietiskas?
Kaip Naruko? Ar tikrai azijietiskos odos pieziuros priemones geresnes?
Kokia nuomone apie Rodial?
Ir siaip kas is dabar turimu priemoniu daro geriausia ispudi?

Ingapoc ,kaip Caudalie vanduo? Geriau nei hidrolatai ar cia net nepanasu?
koks poveikis Darphin jauninancios kaukes?jaunina? biggrin.gif Ka ji daro-drekina ar kaip tik kokia peel off?
kaip Dior paakiu kremas?

Signature ,ka daro skinfood kauke,ar patinka?

Dominica , ar Martina Gebhardt paakiu kremas vertas pagyru?
Atsakyti
Mitsouko, tas Caudalie vandenukas atskira istorija smile.gif, jis tonizuoja, gaivina, as ji rytais pries bb purskiuos..man patinka, jau turbut trecias buteliukas..

Darphin kauke as naudoju po kokios nors valancios kaukes, ir nenuplaunu jos o tik likucius servetele nuimu ir palieku, ji tokia prie drekinanciu maitinanciu sakyciau...skaiciau kosmetistoj kad jei ja naudot pastoviai- kokius 2-3 kartus i savaite tai rezultatas tikrai yra, oda stangresne, skaistesne...
mano oda vasara lb riebi, tai as tokias kaukes drekinancias, jauninancias ir pan. lb retai naudoju, va db jau neuzilgo naudosiu kaip priklauso, kelis kart i sav, tada matysiu rezultata...

o Dior gerai, man patinka, atrodo tirstokas, bet lb gerai pasiskirsto, nereik odos tampyt, greit susigeria, drekina..neturiu jam priekaistu.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 08 24, 12:36)
Gita ,drekinantis tonikas tai cia tas zalioj bonkutej ? Kuo skiriasi nuo iprastu?Speju branda's azijietiskas?
Kaip Naruko? Ar tikrai azijietiskos odos pieziuros priemones geresnes?
Kokia nuomone apie Rodial?
Ir siaip kas is dabar turimu priemoniu daro geriausia ispudi?

tonikas ne azijietiškas, hortus fratris. tik perpiltas į patogesnį buteliuką.
azijietiška man patinka, žinoma, yra ir labai geros ir nevykusios, reikia atsirinkti ir, be abejo, tinkamai naudoti. tačiau negaliu tvirtinti, kad ji geresnė už mums įprastą europietišką ir ect. tačiau ji tikrai kitokia. Naruko - viena iš tų, kurią kartosiu.
Rodial - mano europietiškoji meilė biggrin.gif labai daug kas iš šios firmos siūlomų priemonių man tinka ir patinka.
sunkus klausimas g.gif nes čia tik mažoji dalis grožio resursų biggrin.gif ... o iš pademonstruotųjų, tai mylimukai - Rodial serumas, DermaE peptidinis paakių kremas, Emma Hardie prausimosi balzamas.
Atsakyti
Dominica , ar Martina Gebhardt paakiu kremas vertas pagyru?

ne schmoll.gif arba gal as per daug is jo tikejausi. jis tik drekina, ir viskas biggrin.gif jokio paakiu sviesinimo, nuovargio salinimo ir apskritai 'atsibudau nuostabiais paakiais' nepastebejau per tas kelias savaites naudojimo verysad.gif
Atsakyti

Signature ,ka daro skinfood kauke,ar patinka?

Skinfood kauke turi valyti oda. Valo, bet man nepakankamai. Ja reikia uztepti, palaikyti ir svelniai masazuoti, kol atsiras granules. Man tos granules ne visada atsiranda (turbut truksta praktikos). Oda tampa minkšta, gaivi ir paerėja odos spalva. Riebiai ir labai užterštai odai ji per lengva, manau tinkama mišriai - normaliai odai.
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2014 07 16, 21:41)
kaip žinia, ant visų blog'ų bais populiari tema - my daily routine. taigis, pagalvojau, a kodėl gi ir mums nepasmalsavus, kas/kaip/su kuo/kada/ kodėl  smile.gif

gita, kas ten kur užrašyta sleepwear? g.gif ir tas paakių kremas šalia, kokios firmos? ar geras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 08 26, 11:20)
gita, kas ten kur užrašyta sleepwear?  g.gif ir tas paakių kremas šalia, kokios firmos? ar geras?  g.gif

sleepwear - Bioelements naktinis kremas, o tas šalia iš kairės - Derma MD peptidinis paakių kremukas smile.gif geras (man), vienas iš mylimukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitaaa: 26 rugpjūčio 2014 - 12:41