Įkraunama...
Įkraunama...

Rutina

QUOTE(klementyna @ 2014 11 01, 14:28/)

ar tinka mad hippie misriai/riebiai odai? labai daug geru atsiliepimu apie ji girdejau, noreciau irgi isbandyti

Mano oda yra tarp mišrios ir riebios. Radiatoriams šiltėjant ji tampa sausesnė, bet prigimtis vis viena riebi biggrin.gif Man jis puikiai tinka. Nekemša porų. Aš tų pačių teigiamų atsiliepimų vedina nusipirkau ir tikrai nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2014 11 01, 22:02)
Mano oda yra tarp mišrios ir riebios. Radiatoriams šiltėjant ji tampa sausesnė, bet prigimtis vis viena riebi  biggrin.gif Man jis puikiai tinka. Nekemša porų. Aš tų pačių teigiamų atsiliepimų vedina nusipirkau ir tikrai nesigailiu.

reikia ir man jo tada biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi prisiruošiau pafotografuoti savo naudojamus produktus, bet kaip tyčia, diena tokia apsiniaukusi, o aifonui tada nelabai kokios nuotraukos gaunasi...
Na bet anyway, štai mano rutina:
Rytas:
PC Hydralight One Step Cleanser ►Olay Antiwrinkle tonkas ► PC 2% BHA gelis ► Elizabeth Arden Overnight Success serumas arba Olay 3point serumas ► PC maitinančią kaukę naudoju paakiams, kaklui kaip kremą(PC rekomenduoja ją kaip labai gerą treatmentą akims) ► Olay Regenerist Flawless Skin kremas kaklui ►La Roche Possay effaclar duo kremas
user posted image

Vakaras:
Daug panašumų...
Olay drėgnos servetėlės jautriai odai, kurios kaip tyčia baigėsi, bet jas naudoju nuolat ► PC Hydralight One Step Cleanser ►Olay Antiwrinkle tonkas ► PC 2% BHA gelis ► Elizabeth Arden Ceramide Capsules serumas ► PC kaukė akims vietoj kremo ► kaklui kaip ir iš ryto-Olay arba PC ►kartais PC retinolis, bet tada nenaudoju BHA ► La Roche Possay effaclar duo kremas
user posted image

Porą kartų per savaitę:
Mac šveitiklis arba tiesiog kava sumaišyta su PC prausikliu.
Neutrogena Visibly Clear molio kaukė su saliciliu - man agresyvoka, anksčiau turėjau Nuxe valančia molio kaukę, žymiai geriau, na bet dabar šią sunaudosiu. Erzina šaldantis efektas.
Carita Progressif anti-rides micro peeling- nulupama "atjauninanti" kaukė
Matis Reponse Vitalite - drėkinanti kaukė su Vit C
user posted image
Papildyta:
P.s.Pamirštas Carmex balzamas, nepasakyčiau, kad patinka, vis dar nerandu "to vienintelio" lūpų balzamo
Atsakyti
Mitsouko, labai gražios foto wub.gif Prašau papasakoti, kaip patinka ir kokią funkciją atlieka Elizabeth Arden kapsulės ir Matis vit C kaukė? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Ceramide kapsulėse esantis serumas iš pradžių primena aliejų, bet labai gerai susigeria ir jokio riebumo nepalieka.Man laaabai patinka, kad vienos kapsulės pilnai užtenka veidui ir kaklui.Beautypedijoje labai geri atsiliepimai apie šitas kapsules, tas man svarbu, nes visada žiūriu, kad sudėtis būtų gera. Jei ir toliau pavyks surasti su nuolaida, būtinai pirksiu.
Matis kaukė visai nieko, gelinė, mano oda daugiau į riebumą, tai didelio drėkinimo nereikia. Dedu ją po molio kaukės. Bet užbaigusi, bandysiu kažką naujo.
Nelabai patiko,kad netyčia užtepus šiek tiek ant paakių odos,pradėjo graužti.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 12 07, 20:03)

Ceramide kapsulėse esantis serumas iš pradžių primena aliejų, bet labai gerai susigeria ir jokio riebumo nepalieka.Man laaabai patinka, kad vienos kapsulės pilnai užtenka veidui ir kaklui.Beautypedijoje labai geri atsiliepimai apie šitas kapsules, tas man svarbu, nes visada žiūriu, kad sudėtis būtų gera. Jei ir toliau pavyks surasti su nuolaida, būtinai pirksiu.

Aš Arden Ceramide kapsules turiu paakiams. Patinka. Tik gal nelabai patinka jų užsitepimo būdas (nagi vistiek riebokas daiktas, tai reikia popierinę servetėlę būtinai po ranka turėt), na bet čia ne esmė. O įsigeria išties gerai.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 12 07, 14:26)

graži rutina 4u.gif kaip PC Hydralight One Step Cleanser? Kiek matau jis riebiai-normaliai-mišriai? Nesausina ne tokių riebių zonų? kaip nuvalo makiažą? kaip supratau, juo valot, nes jokių kitų priemonių nėra. ar tinka akių makiažo valymui, t.y. ar negraužtų kiek jautrių akių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 14 gruodžio 2014 - 12:08
Pradžioje valau su drėgnom servetėlėm, kurios nepateko į kadrą, nes kaip tik baigėsi-naudoju Olay jautriai odai.Tada du kartus plaunu su PC prausikliu. Jei reikia, vėl naudoju drėgnas servetėlės. Šiaip dažausi kasdien-pudra, šešėliai, pravedimas, tušas, antakių pieštukas ir t.t., tikrai gerai nuplauna makiažą ir visiškai nesausina odos.
Anksčiau pirkdavau akių makiažo valiklį, bet įsigijus šį prausiklį man nebeliko poreikio.
Akių nedirgina smile.gif
Atsakyti
Mitwouko, kokio tipo jusu veido oda ir kaip jums PC BHA gelis? Ir ar pastebejote kokia nors nauda ar pokycius naudojant PC krema paakiams?
Atsakyti