Aš irgi prisiruošiau pafotografuoti savo naudojamus produktus, bet kaip tyčia, diena tokia apsiniaukusi, o
aifonui tada nelabai kokios nuotraukos gaunasi...
Na bet anyway, štai mano rutina:
Rytas:
PC Hydralight One Step Cleanser ►Olay Antiwrinkle tonkas ► PC 2% BHA gelis ► Elizabeth Arden Overnight Success serumas arba Olay 3point serumas ► PC maitinančią kaukę naudoju paakiams, kaklui kaip kremą(PC rekomenduoja ją kaip labai gerą treatmentą akims) ► Olay Regenerist Flawless Skin kremas kaklui ►La Roche Possay effaclar duo kremas
Vakaras:
Daug panašumų...
Olay drėgnos servetėlės jautriai odai, kurios kaip tyčia baigėsi, bet jas naudoju nuolat ► PC Hydralight One Step Cleanser ►Olay Antiwrinkle tonkas ► PC 2% BHA gelis ► Elizabeth Arden Ceramide Capsules serumas ► PC kaukė akims vietoj kremo ► kaklui kaip ir iš ryto-Olay arba PC ►kartais PC retinolis, bet tada nenaudoju BHA ► La Roche Possay effaclar duo kremas
Porą kartų per savaitę:
Mac šveitiklis arba tiesiog kava sumaišyta su PC prausikliu.
Neutrogena Visibly Clear molio kaukė su saliciliu - man agresyvoka, anksčiau turėjau Nuxe valančia molio kaukę, žymiai geriau, na bet dabar šią sunaudosiu. Erzina šaldantis efektas.
Carita Progressif anti-rides micro peeling- nulupama "atjauninanti" kaukė
Matis Reponse Vitalite - drėkinanti kaukė su Vit C
Papildyta:P.s.Pamirštas Carmex balzamas, nepasakyčiau, kad patinka, vis dar nerandu "to vienintelio" lūpų balzamo