Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiauti baigusios

Sveikutes,as taip pat per darbus neturiu kada,bet vis ikisu nosyte passiziuriu,DEM stiprybes,teveliui sveikatos.Kokioj provincijoj gyveni,kad apie klinikas kalbi,as ir is provincijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 09 25, 10:08)
Sveikutes,as taip pat per darbus neturiu kada,bet vis ikisu nosyte passiziuriu,DEM stiprybes,teveliui sveikatos.Kokioj provincijoj gyveni,kad apie klinikas kalbi,as ir is provincijos drinks_cheers.gif

Bet tu tai malačius, jokios slaptavietės nėra, čia temos susidubliavo.... galvojau iš juoko nukrisiu nuo taburetės biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai, kad zmones is kosmoso, nusipeza:) kokios dar cia slaptavietes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Kaip smagu , kad nors ir retai, bet uzsukame pabendrauti mirksiukas.gif

Dem labai graziai atrodei ir laikykis, pasirodo ne man vienai siunte Dievulis isbandymus. Kas musu nesunaikina, tas padro mus stipresniais. Mane ir po vestuviu uzpuole nesekmiu virtine, bet kaip as sakau, po juodu dienu visada isaus sviesus rytojus mirksiukas.gif Ikeliu ir as savo bei vyro snukeli, negaliu nepasirodyti, kokias maikutes mes gavome prie dovanos, man jos labai patinka blush2.gif

http://www.part.lt/i...89ffc150d32.JPG
Atsakyti
Denira super atrodet,o maikutes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o as dar nuotrauku nelabai turiu tik viena imeciau i pastuka su pabroliais antra diena
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 09 25, 09:37)
Denira super atrodet,o maikutes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o as dar nuotrauku nelabai turiu tik viena imeciau i pastuka su pabroliais antra diena

Aciu uz pagyras blush2.gif , Lendu ziuret smile.gif Pas mus tu nuotrauku gal 1500, laabai daug,
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 09 25, 10:33)
Ikeliu ir as savo bei vyro snukeli, negaliu nepasirodyti, kokias maikutes mes gavome prie dovanos, man jos labai patinka blush2.gif

Wow, kaip super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 25, 11:48)
Wow, kaip super  wub.gif  thumbup.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oho kokios maikutės thumbup.gif thumbup.gif
Tėtei geriau, grįštu iš darbo ir matau didelę pažangą- žingsnis tvirtesnis, vėl atsirado planai, žvilgsnis gyvas, viena ranka puodelį laiko.... Smaguma wub.gif
Atsakyti
ui jau priplepejot biggrin.gif tik neuzei truputi ilgeliau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ingisee @ 2014 09 25, 10:32)
Tai, kad zmones is kosmoso, nusipeza:) kokios dar cia slaptavietes drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 09 25, 10:33)
Laba diena 4u.gif

Kaip smagu , kad nors ir retai, bet uzsukame pabendrauti mirksiukas.gif

Dem  labai graziai atrodei ir laikykis, pasirodo ne man vienai siunte Dievulis isbandymus. Kas musu nesunaikina, tas padro mus stipresniais. Mane ir po vestuviu uzpuole nesekmiu virtine, bet kaip as sakau, po juodu dienu visada isaus sviesus rytojus mirksiukas.gif 

Super parasyta thumbup.gif as tuo paciu vadovaujuos drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Maikutes superines wub.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 09 25, 16:40)
Sveikos 4u.gif
Oho kokios maikutės thumbup.gif  thumbup.gif
Tėtei geriau, grįštu iš darbo ir matau didelę pažangą- žingsnis tvirtesnis, vėl atsirado planai, žvilgsnis gyvas, viena ranka puodelį laiko.... Smaguma wub.gif

smagu girdet geras zinias thumbup.gif sveikatytes daug,daug ... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Vauuuu, koios mes plepios blink.gif Ar tik ne svočios būsim blink.gif
Gerai, keliu temutę į viršų.
savaitgaly buvom seminare "Per juokus į geresnę santuoką". Laaabai patiko. Vyro sesuo padovanojo MB su gimtadieniu. Tai ir aš tuo pačiu prilipau thumbup.gif Super savaitgalį apturėjau wub.gif Po visų bėdų buvo kaip tik atsipūsti doh.gif
Davai, pasikalbam. Klausymukas. Ar nepasikeitė jūsų santykiai su jaunaisiais po vestuvių? Kiek žinau, prieš vestuves buvo kai kam trinties. Pasidalykim savo pastebėjimais. Jei apie mane, tai mes kaip po senovei- rodos nieko lyg ir nebuvę. Gal kad tik įgavom pareigas. Jei anksčiau tiesiog sakydavo: draugai buvo, sutikau tą ar aną, dabar skamba oficialiai: piršlienę sutikau, piršlys buvo užsukęs, pas piršlius kavą gėrėm....Smagu wub.gif Ir dar. Svočių temukėj skundžiausi, kad santykiai darbe su nuotakos mama ne kokie. dabar irgi jaučiasi įtampa, bet atsirado bendra kalbą, pasikalbam, pabendraujam, pasijuokiam. draugės netapom, bet toks ale ryšys atsirado, tokia abipusė jaukuma. Tai irgi gerai.
Nu ką, dabar laukiu vieno- kada jaunieji pasakys, kad pas juos užsuks gandrai bigsmile.gif Žinau, kad planuoja, tai mintyse vis linkiu sėkmės. aną kartą užsuko, o MB ir sako tyliai: lyg pilvukas yra. sakau- nezysk, nėra. O jis vėl man mirksi: geria trejas devynerias, vadinasi, dar nieko. Oi tu seni, seni, palik jaunimą ramybėje. Bet irgi laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 10 09, 18:56)
Vauuuu, koios mes plepios  blink.gif Ar tik ne svočios būsim  blink.gif

Ar nepasikeitė jūsų santykiai su jaunaisiais po vestuvių?

Svočių temukėj skundžiausi, kad santykiai darbe su nuotakos mama ne kokie.

O jis vėl man mirksi: geria trejas devynerias, vadinasi, dar nieko. Oi tu seni, seni, palik jaunimą ramybėje. Bet irgi laukiu wub.gif

Nu tikrai, aš sakau - nespėju skaityt lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Nu kad ne... Kadangi čia mano sesuo, tai kaip iki šiol.. O ir toli tie jaunieji.. Mes Vilniuj, jie Klaipėdoj..

Nu labai smagu skaityti thumbup.gif

Oi geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano jaunieji tai šunim apaugo, ko gero sūnėno/dukterėčios teks luktelt g.gif biggrin.gif
Atsakyti