Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

Labas rytas,
Oi Kitty, kaip cia tai taip viskas bangoms, kaip sakoma viena nelaime siuo atveju nesklandumas po viena nevaiksto doh.gif Reikia tiketis, kad greitu laiku temp. praeis, svarbiausia ras priezasti.Gerai, kad maziams viskas gerai thumbup.gif
Dkny777, , del liemeneles ir man buvo kilusi i Gariunus palekti, dabar tikrai vaziuosiu smile.gif o tu ju radai ten pastatuose ae lauko paviljonuose, bijau, kad viso turgaus neapeisu doh.gif
Ingbri, gyd. kaz ka sau po nosim suburbuliavo ir nepasake ko rado ar ketonu ar cukraus, o as ir nepaklausiau doh.gif Tik pasitikslino ar GTT buvo geras, tai as ir pagalvojau apie cukru g.gif Zodziu, ketvirtad. kartosiu slapima tada bus matyti.
o bepantin toks pats efektyvus speneliams kaip lanolinas ? g.gif radau keliose internet parduotuvese tai jo kaina oho, kai kur 40 g.-50 lt, kitus 100 g. -50 lt blink.gif
Papildyta:
Merginos, dekui nuraminote 4u.gif reikes tik kiek pasisaugoti, kad anksciau laiko nepagimdyciau, labai dar noriu pasidziaugti vasara, atostogomis biggrin.gif
Atsakyti
Ojei, Kitty, nu kas per plem, nesikeikiant... unsure.gif verysad.gif Gal tikrai nuo papulių ir pagydys greitai? Nu jo, kažkaip sunku su tuo optimizmu, kai vis kas nors koją pakiša... Sveik greičiau, mama 4u.gif

Pamiegojau tik ryte pora valandų, neįmanomai karšta. Geriau jau tegu dar tupi mano pana pilve, nes tokiam bute leliukui nieko gero... Kondiškės taip ir neįsitasėm.

Pas mus kažkokios peripetijos. Prasidėjo nuo perdegusio arbatinuko. Tada dužo žvakidė, sulūžo garažo vartai, vyrui vėl dantis skauda, šiąnakt pasikasiau ranką ir užpyliau lovą krauju (turėjau daug metų tokį raudoną darinuką-taškelį, tai jis per naktį į kažkokią pūslę virto). Tada šiandien vyras ėjo išvaryt man mašiną iš garažo ir grįžo pranešt, kad ratas nuleistas. Jau nežinau ko dar laukti, nes tokios virtinės retai į gerą. Tikiuosi, kad vyras neatkris su dantimis kaip praeitą kartą. Na, ta proga užsisakysim automatinius vartus. Vyras tikisi, kad visi bendrijoje pamatys, susižavės ir tada pasirašys bendrus vartus automatinius užsakyt. Auklėjamaisiais tikslais, žodžiu biggrin.gif Nes pas mus niekam nieko nereikia - nei remontų, nei vartų, nei renovacijos... cool.gif

Eisiu šiandien pas savo gine ir aš. Tikiuosi viskas ok. Vakar pana mane neramino iki vidurnakčio. O tada prasidėjo kardebaletai iki ryto...

Ačiū už info apie kalcį, nežinojau, kad nebegalima gert.

Liemenėlę vieną nusipirkau nėštumo metu, kitas pirksiu jau kai pradėsiu maitint, nes neaišku koks bus dydis. Ir atiduotų turiu, gal prisitaikysiu jas. Speneliams turiu bepanthen ir natūralaus lanolino, kurį pirkau vilnai lanolinizuot.

Vaikštau po namus, ieškau ką čia dar išmetus. cool.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kitty o aš kaip tik prisiminau šį rytą tavo viltį, kad antradienį paleis... labai gaila, sveik greičiau!
Kaip įdomiai su tuo kalciu...., man ginė kaip tik dozę padvigubino nuo 37 savaitės. Gal dar kas galėtų užklausti? Užklausiu dar vgn penktadienį...Ingbri gal žinai kodėl negalima?
Renalta neberavėk jau daržų, net ir kai ketvirtadienį gerus tyrimus pamatysi wink.gif
Žiūrėjau vis pagarbiai į Natalijos V liniuotę, taip atrodė nedaug jai liko. O tada netyčia savo pamačiau - tik savaitę atsilieku biggrin.gif. Taip greit tas laikas bėga, pasižadėjau sau ryt būtinai daiktus į ligoninę susikauti.
Atsakyti
labutis 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 22, 10:33)
tą krūtį nuolat terorizuojam dabar,šildom, traukiam, sėdžiu su balandėliais smile.gif , nežinau, ar tie kopūstai padeda, bet...

Kitty, laikykis 4u.gif as su siaubu prisimenu kruties uzdegima, atsikeliau ryte su 40 C kreciama drebulio unsure.gif Cia tikrai liudniausia, ka is maitinimo galiu prisiminti 4u.gif
O ka daryti, tai kiek atsimenu pries maitinima dedavau karsta, ji issipusdavo ir pienas suplusdavo. Po maitinimo- saldydavau, krutis sumazedavo g.gif Bet mano ta ''uzdegimine'' krutis net vysniavos spalvos buvo unsure.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 22, 11:31)
Pas mus kažkokios peripetijos.

tikrai, buna tokiu dienu. Ir po viena tokie lepsusai nevaiksto doh.gif 4u.gif

Kalbat apie Bepanten. Man labiau padejo tokie kompresiukai vienkartiniai, atsimenu, pirkau Camelia vaistinej. Idomu, ar yra dar ju pirkti. Iskart po maitinimo atklijuoji viena ir dedi iskart toki pleistriuka su vaistais, gerai saldydavo zaizda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mika...: 22 liepos 2014 - 10:21
QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 22, 09:31)
Uzjauciu, Natalija, del tokios lavinos nesekmiu  4u.gif Reikia tiketis, kad tik tokie mazmaziai vargins, o ne kokios rimtos bedos  smile.gif Visas kartu uzjauciu del karsciu, manes jie kol kas nevargina, o namuose is viso net vesu 23 laipsniai biggrin.gif 
Sekmingos TA mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2014 07 22, 09:59)

Kaip įdomiai su tuo kalciu...., man ginė kaip tik dozę padvigubino nuo 37 savaitės. Gal dar kas galėtų užklausti? Užklausiu dar vgn penktadienį...Ingbri gal žinai kodėl negalima?
Renalta neberavėk jau daržų, net ir kai ketvirtadienį gerus tyrimus pamatysi wink.gif

O Ca nerekomenduojama, nes jis kietina kaulus, tada bus sunkiau gimdyti smile.gif Keista, kad tau paskyre daugiau, gal labai didelis trukumas g.gif
Labai jau nagai knieti del darzu, negaliu ziureti i apzelusius doh.gif gerai, kad sestad. isvaziuojam savaitei prie juros, nematysiu, tuo metu mama su sese pas mus atostogaus gal jos padarys man siurpriza ir nuraves lotuliukas.gif
Kaip keistai pacitavo Natalijos posta doh.gif ten mano zodziai o rodo kaip jos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2014 07 22, 10:25)
Labas rytas,

Dkny777, , del liemeneles ir man buvo kilusi i Gariunus palekti, dabar tikrai vaziuosiu smile.gif o tu ju radai ten pastatuose ae lauko paviljonuose, bijau, kad viso turgaus neapeisu  doh.gif

ne pastatuose, o kur eiles, kazkur ten per viduri, eiles nepasakysiu, bet reikia paklausineti, man atrodo jos tas liemeneles maitinancioms giliau kabina,galima nepamatyti, reikia teisiog is karto klausti
Atsakyti
Ačiū, panos 4u.gif
Mika, apie Multimam kompresus kalbi? Yra jų.

Mano krūtis neraudona, dėl to ir nedavė antibų, sakė, kad nėra uždegimo, tik užsistovėjimas. Tempa kol kas nekyla, bet crb dar pakilo. Na, bet jis inertiškas...
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2014 07 22, 11:38)
ne pastatuose, o kur eiles, kazkur ten per viduri, eiles nepasakysiu, bet reikia paklausineti, man atrodo jos tas liemeneles maitinancioms giliau kabina,galima nepamatyti, reikia teisiog is karto klausti

Kur pamatysiu "papinykus" stosiu ir klausiu biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš apie Multimam kompresiukus girdėjau gerų atsiliepimų. Gal reikia apsirūpint? g.gif

Tik dabar kažkaip perskaičiau, kad laina12 dviračiu važinėjasi... Bože moj, aš ant jo net neužlipčiau... doh.gif

TA geras. Streptokokas neužaugo. Gimdyt nesiruošiu. Mažoji neįprastai aukštai, sunku net svorį įvertint. Tad kentės dar mano šonkauliai mažiausiai savaitę. Vandenų mažėja, bet dar norma. Galvytė didesnė už vidutinę, bet pilvelis nėra labai didelis. Šlaunikauliai ilgi, gal nebus riebi, tik ilga. Dabar tik tyrimus pakartot ir dieną po termino ateit. Nu, kad nebūtų ta pati istorija, kad taip savaime ir neprasidės... schmoll.gif Nenoriu skatinamųjų, bet kur tie mūsų norai...

Aprispirkinėju šiandien ir suprantu, kad nėra kortelės. Dukra negrąžino blink.gif Gerai, kad turėjau grynųjų. Atiduoda grąžą, monetos lekia iš rankų. Aišku, visų nesusirinkau, nes po kasom palindo. Litai. Kažkodėl susinervinau žiauriai. Tada jau kylu link mašinos ir matau mergaitę, sergančią vėžiu (skaičiau apie ją straipsnį). Tokia graži, šypsosi. Blyn, kaip susigėdau... blink.gif

O jūs nepasidarėt nesgrabailos? Nu man viskas iš rankų krenta, amžinai apsidrebiu rūbus. Kai indus plaunu, tai po to grindis reikia šluostyt. Niekad tokia nebuvau, pakęst negaliu tiesiog...

Wiliux, tai jau susikrauk krepšį, kas ten žino ką mažoji sugalvos. Kažkaip Tavęs neįtraukiau į sąrašą. Kurią dieną terminas nusimato?

Merginos, primenu, mano smegenys nebeveikia, tai ko nėra sąraše - belskitės garsiai. Ir kitą temą teks kurti kažkam kitam, nu nebent turėsiu auksinį vaiką ir nuobodžiausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2014 07 22, 13:38)

o sita gi... as Gariunuose nebuvau 100 metu. O ten del ko vaziuojat, del kainos? del pasirinkimo? ax.gif
idomu, kiek kainuoja liemeneles maitinancioms, as jau ziurejau HM ar kokiam Lindexe. Pirmo nestumo metu pirkausi net Maximoje tokia paprasta medvilnine uz 9.99 Lt. ir keisdavau jas daznai rolleyes.gif Uz tokia kaina negaila nuskalbta ismest rolleyes.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 22, 14:28)
Ačiū, panos 4u.gif
Mika, apie Multimam kompresus kalbi? Yra jų.

aha, apie juos.
Papildyta:
QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 22, 16:02)

O jūs nepasidarėt nesgrabailos? Nu man viskas iš rankų krenta, amžinai apsidrebiu rūbus. Kai indus plaunu, tai po to grindis reikia šluostyt. Niekad tokia nebuvau, pakęst negaliu tiesiog...

as pasidariau pirmomis nestumo savaitemis, bet viska nurasiau tai blogai savijautai rolleyes.gif
Siaubas, viskas krito is ranku, duzo, ka imu- slysta ir krenta, ko anksciau nebudavo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2014 07 22, 15:07)
o sita gi... as Gariunuose nebuvau 100 metu. O ten del ko vaziuojat, del kainos? del pasirinkimo?  ax.gif
idomu, kiek kainuoja liemeneles maitinancioms, as jau ziurejau HM ar kokiam Lindexe. Pirmo nestumo metu pirkausi net Maximoje tokia paprasta medvilnine uz 9.99 Lt. ir keisdavau jas daznai  rolleyes.gif Uz tokia kaina negaila nuskalbta ismest  rolleyes.gif

nes tas pats kas parduotuveje, tik pigiau, bent jau 20 lt vietoje 50 negaila ismesti. Maximoje neziurejau, jeigu butu, pagalvociau- kaip supratau ypatingo grozio jos nebuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 22, 15:02)

Wiliux, tai jau susikrauk krepšį, kas ten žino ką mažoji sugalvos. Kažkaip Tavęs neįtraukiau į sąrašą. Kurią dieną terminas nusimato?

Merginos, primenu, mano smegenys nebeveikia, tai ko nėra sąraše - belskitės garsiai. Ir kitą temą teks kurti kažkam kitam, nu nebent turėsiu auksinį vaiką ir nuobodžiausiu  lotuliukas.gif

Mano pilvas nuolat murzinas, maistas krenta ir tiesiai ant pilvo. O tai problema, kai 4 nešiojamus rūbus turi, o skalbimo mašinos po ranka nėra (reikia į Vilnių važiuoti).

Terminas rugpjūčio 12, laukiam mergaitės. Bet gali ir netraukti, kiek gi čia liko smile.gif

Tai va ir aš nesiruošiu gimdyti - kaklelis ilgas, uždaras, kietas, pilvas aukštai, apie gimdos susitraukimus tik girdėjusi. Bet tikrai ryt jau susidėsiu ir drabužėlius išsiskalbsiu. Pažadu smile.gif
Atsakyti