laba mergicos
vakar is kauno grizau tik puse devyniu vakaro, tai kol issikroviau smutkes, teko eit praustis ir miegot

. Bet uztai pasigirsiu, kad TA lyg ir normaliai praejo, tiksliau echo. Mazius zemyn galva, sveria apie 2500g, su grazia riesta nosyte

Aisku, ryt dar eisiu i ta nesciuju prieziuros kabineta, reiks nest slapimo tyrima (vien pagalvojus, siurpas krecia - neduok die, vel nesteriliai padarysiu

) . ir ta akusere 'bjaurioji'

na, kaip nors
dar vakar apsikirpau, nusidaziau plaukus. duos dievulis, tai dar karta spesiu iki gimdymo susitvarkyt
QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 22, 09:33)
Per daug optimistiškai buvau nusiteikus, eilinį kartą gavau per galvą už posityvą
kitty, ot suds

, laikykis

sveikatos tau.
QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 22, 10:31)
Pas mus kažkokios peripetijos.
nu tikrai, kazkokios anomalijos.
QUOTE(Wiliux @ 2014 07 22, 10:59)
Kaip įdomiai su tuo kalciu...., man ginė kaip tik dozę padvigubino nuo 37 savaitės. Gal dar kas galėtų užklausti? Užklausiu dar vgn penktadienį...Ingbri gal žinai kodėl negalima?
na, ir man sake gine, kad sukauleja kaukoles siules pas vaikiuka, ir sunkiau gimdymas vyksta.
QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 22, 15:02)
Tik dabar kažkaip perskaičiau, kad
laina12 dviračiu važinėjasi... Bože moj, aš ant jo net neužlipčiau...
O jūs nepasidarėt nesgrabailos? Nu man viskas iš rankų krenta, amžinai apsidrebiu rūbus. Kai indus plaunu, tai po to grindis reikia šluostyt. Niekad tokia nebuvau, pakęst negaliu tiesiog...
be problemu zinok

ir uzlipu, ir minu
ne, as zinokit, nepasidariau nesgrabaila. aplamai, as kazkokia netipiska nescioji, tai faktas

.
QUOTE(Cygnus @ 2014 07 22, 18:47)
Aš dar du viename

bet jau atsibodo kankintis, eisiu pasivaikščiot maž pavyks užvest visą varikliuką netyčia.. kaip tik naktis, taip aš kankinuos su skausmais, bet taip ir nutyla viskas.. vėl atrodo jau jau - ir vėl negimdau
Visoms linkėjimai
QUOTE(Cygnus @ 2014 07 23, 07:51)
Na merginos, važiuosim į ligoninę jau - nutarėm, kad užteks čia delst, nebegalima juokaut
Laikykit už mus kumštukus
oooo, kokios zinios, laukiam laukiam, mes ziniu is tavy laukiam
lengvai ir sklandziai

kadangi mano plaukuosena trumpa, tai negaliu pasileist kasu