Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 22, 13:28)

Mano krūtis neraudona, dėl to ir nedavė antibų, sakė, kad nėra uždegimo, tik užsistovėjimas. Tempa kol kas nekyla, bet crb dar pakilo. Na, bet jis inertiškas...

Kitty 4u.gif Nu blyn nesiseka ... laikykis 4u.gif

QUOTE(Renalta @ 2014 07 22, 14:05)
Kur pamatysiu "papinykus" stosiu ir klausiu  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 22, 15:02)
O jūs nepasidarėt nesgrabailos? Nu man viskas iš rankų krenta, amžinai apsidrebiu rūbus. Kai indus plaunu, tai po to grindis reikia šluostyt. Niekad tokia nebuvau, pakęst negaliu tiesiog...

drinks_cheers.gif as ir tokia pat... nespeju skalbti savo drabuziu doh.gif
QUOTE(Wiliux @ 2014 07 22, 15:20)
Bet tikrai ryt jau susidėsiu ir drabužėlius išsiskalbsiu. Pažadu smile.gif

lotuliukas.gif Ziurek ,kad be tases netektu vaziuoti ...

Panos ar daret 3d echo ? Verta g.gif As praita kart truputi nusivyliau ,tai dabar mastau ar daryt ???
Atsakyti
Beje,nestukes,labai rekomenduoju hot milk liemeneles maitinancioms.Nu superiniai.Ismeciau visus turetus pries juos,nes nepalyginsi.LT gal yra,bet ji ir ne,tai tikriausia reiktu per tarpininkus ar siaip gal kuri kompanija siustu?

Kitty,sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Labas pūškuotukės mirksiukas.gif

Aš dar du viename rolleyes.gif bet jau atsibodo kankintis, eisiu pasivaikščiot maž pavyks užvest visą varikliuką netyčia.. kaip tik naktis, taip aš kankinuos su skausmais, bet taip ir nutyla viskas.. vėl atrodo jau jau - ir vėl negimdau doh.gif

Visoms linkėjimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 22, 14:02)

O jūs nepasidarėt nesgrabailos? Nu man viskas iš rankų krenta, amžinai apsidrebiu rūbus. Kai indus plaunu, tai po to grindis reikia šluostyt. Niekad tokia nebuvau, pakęst negaliu tiesiog...

Maniau as viena tokia, viskas krenta is ranku, baigiu puse indu isdauzyti doh.gif siandien mylimiausia dubeni sudauziau verysad.gif pilna ju namuose , bet tas buvo patogiausias, mieliausias verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 07 22, 14:48)

Panos ar daret 3d echo ? Verta  g.gif  As praita kart truputi nusivyliau ,tai dabar mastau ar daryt ???

Pradzioje labai norejau, bet kai savo maziu matau kas menesi, kad ir paprasto echo metu, persigalvojau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2014 07 22, 17:47)
Labas pūškuotukės  mirksiukas.gif

Aš dar du viename rolleyes.gif bet jau atsibodo kankintis, eisiu pasivaikščiot maž pavyks užvest visą varikliuką netyčia.. kaip tik naktis, taip aš kankinuos su skausmais, bet taip ir nutyla viskas.. vėl atrodo jau jau - ir vėl negimdau  doh.gif

Visoms linkėjimai  4u.gif

Pradzioje laikome kojas sukryziavusios, kad tik isnesiotume, veliau negalime ju iskrapstyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2014 07 22, 17:47)
Labas pūškuotukės  mirksiukas.gif

Aš dar du viename rolleyes.gif bet jau atsibodo kankintis, eisiu pasivaikščiot maž pavyks užvest visą varikliuką netyčia.. kaip tik naktis, taip aš kankinuos su skausmais, bet taip ir nutyla viskas.. vėl atrodo jau jau - ir vėl negimdau  doh.gif

Taigi, gerai įsitaisius mergina ir neskuba. Bet įtampos prideda tas laukimas... O jei dar ir skausmai užeina, tai iš viso... doh.gif Man nieko, nu kietėja daug ir dažnai, bet maudžia tai nestipriai.

T.P.Keberiokst, o tai kaip pirkt papinyką nepasimatavus? g.gif

Paguodėt, kad ne man vienai viskas iš rankų krenta. Tikiuosi, tai praeis, labai erzina smile.gif

Dar kartą pagal sąrašiuką sužiūrėjau lagaminą, surūšiavau į krepšius "gimdykla", "beibis" ir "po visko", pridėjau ko trūko, ant viršaus prisegiau lapą, kad dar įdet dantų šepetuką, šukas, šlepetes. Kad kritiniu atveju nepamirščiau ar kad vyras žinotų. Viskas, pasirengiau.
O vyrelis su dantimis kamuojasi, reikia lupt karūnėlę, pas specą paklius jau tik po visko. Tikiuosi, nešūkausim gimdykloje abu. doh.gif

Kaip sustoti ėst? g.gif Baigiu uždust, bet nenuraminu alkio jausmo...
Atsakyti
niu as pirkau...paziurek kur "what is my size" gali issimatuot ir bus aiskiau.
Ir siaip jie maloniai priglunda,niekur neisirezia,bet ne per laisvi.ir kokybiski ir grazus smile.gif

http://www.hotmilkli...oducts/luminous

as is figleaves perkuos jei ka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 22, 21:44)
Taigi, gerai įsitaisius mergina ir neskuba. Bet įtampos prideda tas laukimas... O jei dar ir skausmai užeina, tai iš viso...  doh.gif Man nieko, nu kietėja daug ir dažnai, bet maudžia tai nestipriai. 

Atrodo seniau taip viskas aišku buvo kada važiuot į tą ligoninę, nu bet nebesuprantu visai doh.gif

vėl kaip naktis taip jau jau važiuosiu ir va vėl ryto sulaukiau smile.gif

Kaip ten patyrusios man patars - kada jau reik važiuot unsure.gif ? gimdos susitraukimai su skausmu nugaroj arba pilve užeina, bet tai kas 10 min, tai kas 6 blink.gif tai nugaroj padygsi staigiai, tai apačioj "tenai", tai kažkokios išskyros pasirodo, tai jau vėl nebėr blink.gif

Na šiandien po pietų einu pas gydytoją, tai gal pažies tiksliau viską jei ištempsiu..

Atsakyti
Na merginos, važiuosim į ligoninę jau - nutarėm, kad užteks čia delst, nebegalima juokaut mirksiukas.gif

Laikykit už mus kumštukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2014 07 22, 22:45)
niu as pirkau...paziurek kur "what is my size" gali issimatuot ir bus aiskiau.
Ir siaip jie maloniai priglunda,niekur neisirezia,bet ne per laisvi.ir kokybiski ir grazus smile.gif

http://www.hotmilkli...oducts/luminous

as is figleaves perkuos jei ka...  ax.gif

Fainos liemenėlės thumbup.gif Aš triumph vieną turiu, buvo labai patogi, kol šonkauliai neišsiplėtė. Tada nusipirkau praplatintoją, bet jau dabar nelabai patogi. Gal vėl susiaurėsiu? Nes kitaip nebetilpsiu nei į vieną suknelę...

Cygnus, nabagėlė, iš lėto tau įsivažiuoja. Visi požymiai aiškus, bet taip gali dar kelias dienas tęstis... Na, gydytoja pažiūrės kaklelį šiandien ir žinosi. Šiaip sąrėmiai turi būti reguliarūs, arba vandenys nubėga arba kamštis išeina - tada važiuoji.
Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2014 07 23, 06:51)
Na merginos, važiuosim į ligoninę jau - nutarėm, kad užteks čia delst, nebegalima juokaut  mirksiukas.gif

Laikykit už mus kumštukus  wub.gif

Pasileidžiam viską, atsipalaiduojam ir laukiam tavo dukrytės atvykstant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2014 07 23, 07:51)
Na merginos, važiuosim į ligoninę jau - nutarėm, kad užteks čia delst, nebegalima juokaut  mirksiukas.gif

Lauksim ziniu.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
laba mergicos
vakar is kauno grizau tik puse devyniu vakaro, tai kol issikroviau smutkes, teko eit praustis ir miegot biggrin.gif . Bet uztai pasigirsiu, kad TA lyg ir normaliai praejo, tiksliau echo. Mazius zemyn galva, sveria apie 2500g, su grazia riesta nosyte biggrin.gif Aisku, ryt dar eisiu i ta nesciuju prieziuros kabineta, reiks nest slapimo tyrima (vien pagalvojus, siurpas krecia - neduok die, vel nesteriliai padarysiu doh.gif ) . ir ta akusere 'bjaurioji' schmoll.gif na, kaip nors
dar vakar apsikirpau, nusidaziau plaukus. duos dievulis, tai dar karta spesiu iki gimdymo susitvarkyt biggrin.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 22, 09:33)
Per daug optimistiškai buvau nusiteikus, eilinį kartą gavau per galvą už posityvą

kitty, ot suds verysad.gif , laikykis 4u.gif sveikatos tau.

QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 22, 10:31)
Pas mus kažkokios peripetijos.

nu tikrai, kazkokios anomalijos. blink.gif

QUOTE(Wiliux @ 2014 07 22, 10:59)
Kaip įdomiai su tuo kalciu...., man ginė kaip tik dozę padvigubino nuo 37 savaitės. Gal dar kas galėtų užklausti? Užklausiu dar vgn penktadienį...Ingbri gal žinai kodėl negalima?

na, ir man sake gine, kad sukauleja kaukoles siules pas vaikiuka, ir sunkiau gimdymas vyksta. unsure.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 22, 15:02)
Tik dabar kažkaip perskaičiau, kad laina12 dviračiu važinėjasi... Bože moj, aš ant jo net neužlipčiau...

be problemu zinok biggrin.gif ir uzlipu, ir minu biggrin.gif

ne, as zinokit, nepasidariau nesgrabaila. aplamai, as kazkokia netipiska nescioji, tai faktas biggrin.gif .

QUOTE(Cygnus @ 2014 07 22, 18:47)

Visoms linkėjimai  4u.gif

QUOTE(Cygnus @ 2014 07 23, 07:51)
Na merginos, važiuosim į ligoninę jau - nutarėm, kad užteks čia delst, nebegalima juokaut 
Laikykit už mus kumštukus 

oooo, kokios zinios, laukiam laukiam, mes ziniu is tavy laukiam bigsmile.gif
lengvai ir sklandziai mirksiukas.gif kadangi mano plaukuosena trumpa, tai negaliu pasileist kasu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2014 07 23, 06:51)

Labas rytas,
Laikom laikom kumstukus 4u.gif gal jau ledai pajudejo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2014 07 23, 08:20)
laba mergicos
vakar is kauno grizau tik puse devyniu vakaro, tai kol issikroviau smutkes, teko eit praustis ir miegot biggrin.gif . Bet uztai pasigirsiu, kad TA lyg ir normaliai praejo, tiksliau echo. Mazius zemyn galva, sveria apie 2500g, su grazia riesta nosyte biggrin.gif  Aisku, ryt dar eisiu i ta nesciuju prieziuros kabineta, reiks nest slapimo tyrima (vien pagalvojus, siurpas krecia - neduok die, vel nesteriliai padarysiu  doh.gif ) . ir ta akusere 'bjaurioji'  schmoll.gif  na, kaip nors

Su gera Ta wub.gif
Papildyta:
Pastebejau, kad man rytais sunku isivaziuoti, sedziu kaip apspangusi doh.gif siandien reikia daug reikalu nuveikti, o taip nenoriu is namu kojos kelti verysad.gif
Vakar ziaukciodama iveikiau 3 l vandens, tai rezultatas- bemiege naktis, nes kas pradzioje kas 30 min. veliau kas val. i tulika laksciau gun_bandana.gif vienu metu maniau kibira prie lovos atsinesti lotuliukas.gif pagal plana dar ir siandien reikia 3 l isgerti, o nezinau kaip seksis, jau vien i vandeni ziurint pykina fear.gif
Atsakyti