Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

QUOTE(Wiliux @ 2014 08 10, 23:16)
Kiskius nerašo, tai gal jau?

Deja dar ne jau rolleyes.gif ir nepanasu, kad greitu laiku kas vyktu doh.gif buvau TA, kaklelis sake visiskai nepasiruoses, kaip koks men iki gimdym o dar butu unsure.gif vienintelis sansas sake, nebent vandenys nubegs smile.gif treciadieni vel eisiu matuoto tonu ir ziuresim ka tada sakys, gine nusiteikus dar leist savaite panesiot blink.gif as visai nenusiteikus tiek nesiot rolleyes.gif pagal echo terminas turejo but 08 08, pagal mmm siandien smile.gif placenta jau III lygio, bet kraujotaka virksteles gera, vandenu i mazesne puse (10.5), bet dar norma, vaikas duodas kaip isprotejes - tai lyg ir viskas gerai rolleyes.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 09, 10:10)
Nesuskaitau visko, mamytes, atsiprasau. Afrodites kruopai buckis per pilva, laikykis maziuk, auk ir stiprek smile.gif

As tai gavau per galva uz visas idealizacijas, isivaizdavau, kad jau ko ko, bet pieno turesiu. O nei velnio, nepareina. Maze zindzia, bet neuzveda. Svorio neteko virs puses kg, namo neisleido, bet siandien jau 100 g atgavo, tai gal jau isleis. Asaru tiek vakar buvo, negaliu. Dar dukra sunervino, paprasiau pagalbos, o jai svarbiau jos interesai. Gerai, kad vyras atsigavo, tai dviese vis sokinejam, nes reikia istisai primaitint is svirkstuko misiniu, tai jis gamina misini, padavineja po mililitra, o as vis kabinu ant papo, miegojau jau nuogais speniais i virsu,nes neimanoma prisiliest. Dar nesislapino, nors jau trys su puse paros...
Siusiuta vieta skauda, sedet neina, tai maitinu stovedama, nes gulint dazniausiai nenori imti. Nu zodziu. Bet siaip ji tokia gerute, kantri. Vakar buvo vangoka, siandien jau daugiau pasidairo. Kaifuoju, zinokit, nubuciuoju, uostau ir svaigstu is meiles...

Vajej Nataliukai kad tik pieno fabrikiukas užsikurtų unsure.gif glausk dažniau mažytę nuogą prie nuogo savo kūno unsure.gif kiek domėjausi tai skatina pieno gamybą, kartu bandykit miegot lovoj, leisk mažytei valgyt iš tavęs kad ir nėra pienuko - "užsisakys" taip pienuko jinai sau. O speniukų netepi niekuo? man Garmastan tepaliukas pradžioj kai jautrūs speniukai buvo padėjo. Ir svarbiausia pasistenk nesinervuot - žinau kad sunku, daug emocijų, rūpesčių, dar vyras apsirgo ir t.t.. Bet reikia dėl tavo mažytės. Ir man visko buvo po gimdymo - iš pradžių galvojau kad susirgsiu depresija, nes ašaros pačios bėgdavo nesuprasdavau kodėl..

O man su maitinimo pozom liūdnai - tik gulint išeina, o atsisėdus nu nemoku ir viskas doh.gif o galvoju kaip reiks jei kažkur svečiuos maitint g.gif
Atsakyti
sveikutės,

aš po intensyvo doh.gif užvakar vakare ir naktį stresiuko buvo. Vakare dingo pienas blink.gif kaip tik pas rugpjūtinukes nusistebėjau, kaip taip gali būti ir eilinį kartą prisišnekėjau. Pasėdėjau per ilgai prie kompo, leliai po lauko abu užsinorėjo valgyt ir dar nebuvau nutraukus, tik pradėjus, o jie rėkt,aš susinervinau..ir nebėga. visai. Daviau iš krūties, neužteko jiems, bet vos vos pasiramino, vėl traukt- mažai, nu aišku, ne tragedija, turiu prisišaldžius nemažai, atrodo, nei labai supanikavau, nei ką..paskui taip tai normaliai, tai mažai, visą naktį dažnai kėliausi, kitas dalykas- jiems, amtyt, augimo šuolis, daug ir reikia, jau apie pusantro litro reikia nutraukti.. Žodžiu doh.gif O dar dičkė..kaimynės gimtadienis..kviečia nakvoti, kiemo draugės nakvoja, na, išleidom..dar su tais papciais užsiėmę buvom, supakavau nakčiai, galvoju, na smagu, pižamų vakarėlis pas draugę..bet kad tie mūsų kaimynai.. doh.gif vaiko gimtadienis virto didžiausia pjanke, traukiu pieną 1.30 (dar nebuvau prigulus), girdžiu, kieme balsai, vaikų irgi..einu į kiemą klausyti per tvorą, kas darosi,suprantu,kad visi girti, vaikai nemiega..susinervinau, nu atsiprašau, dar 7 metų nėra, ankstoka tokie baliai, ir iš viso, aš tų žmonių nepažįstu, ką aš žinau..žadinu vyrą, kad eitų parsivesti doh.gif nueina 2 val nakties, tie jau atsiprašinėja, kad jau jungs muziką ir eis miegoti, o panos, atseit, nuo 12 paguldytos, vyras nueina į vaikų kambarį, ta, aišku, į ašaras, niekur neis..na, tėtukas išaiškino, kad jei dar nemiegos, ateis ir išsineš, tai atseit nuėjo miegoti..3 val doh.gif ryte grįžo laiminga kaip rublis, kad labai fainai buvo.. vyrui sakau, palauk, netruks laikas praeiti, va taip prie visokių klubų trinsimės drebėdami, nemiegojimas su leliukais atrodys juokas doh.gif
Vakar draugai su dvynukais buvo atvažiavę, šiandien dukriukas dar vienoj stovykloj, o mes į TA važiavom (gi mėnesiukas mums rolleyes.gif), priaugo leliai po kilą per 2,5 sav. blink.gif , mažei su bambyte problemos, o šiaip nieko, kraujo tyrimo neėmė, gavo po skiepą, berniukui, sakė, reikės kartoti echoskopiją dėl cistų galvytėje, tikiuosi, viskas bus gerai..

Natalijai jau geriau su pienuku (susirašėm SMS), tikiuosi, tik gerės 4u.gif

Cygnus, kaip įdomiai,dauguma nemoka gulom, o tau sėdom neišeina, gal paimi nepatogiai, neturi žindymo pagalvės?

Visoms užsikonservavusioms 4u.gif vis tiek pagimdysit 4u.gif smile.gif

Yggdrasil, jau norėjau skelbti paiešką, smagu, kad prisidavei, kaip gyveni, gal jau žinai, kas pilvelyje gyvena? 4u.gif

Sakot, supermama aš. Ne... gerai, kai supertėtis šalia yra, tai lengva ja ir būti..kažkaip mano požiūris šį kartą kitos, ir tai veikia..
Dėl išėjimo - nu man seniau vieną dieną namie išbūt jau būdavo iššūkis, jau kitą būtinai turėdavau išeiti. Tai dabar bent savaitgaliais..

Po cezario mėnesį lovoj..na, jeigu komplikacijos, gal..šiaip tai neįsivaizduoju, aš jau iš viso pamiršau irnesakyk.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
Bandau ir as prie Jusu po truputi jungtis, nors baimes kazkaip pilnos kelnes blush2.gif
Trumpai papasakosiu kas ir kaip - po IVF 2011 ir keliu bandymu su snaigutem sulaukem savo dukrytes, o dabar susirupinom del kompanijos jai.. biggrin.gif
Jau pavasari turejom IVF, taciau nepavyko, dabar nusprendem bandyti su snaigutem ir ... pavyko ne siaip sau, o net du mazylius turiu pilvelyje.. thumbup.gif
Jau ir savaiciu ne taip mazai (10 prasidejo), taciau niekaip negaliu nusiraminti - ar tikrai viskas gerai, kad tik nieko nenutiktu ir pan... tkriausiai todel, kad esu turejusi nesivystanti, taciau tada viskas gana anksti nutruko.
Tai turiu ta proga klausima - ar verta isigyti ta aparaciuka vaikeliu sirdelem klausyti? gal butu ramiau? Bet va ramybes neduoda, ar tikrai jie nekenkia, o ir ar pavyks man susigaudyti tarp dvieju sirdeliu.. doh.gif
Sekmes visoms!!!
O KittyKitty ypatingi linkejimai, nes is kiekvienos jos zinutes bandau ateiciai patirties pasisemti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2014 08 11, 17:22)
Bandau ir as prie Jusu po truputi jungtis, nors baimes kazkaip pilnos kelnes  blush2.gif
Trumpai papasakosiu kas ir kaip - po IVF 2011 ir keliu bandymu su snaigutem sulaukem savo dukrytes, o dabar susirupinom del kompanijos jai..  biggrin.gif
Jau pavasari turejom IVF, taciau nepavyko, dabar nusprendem bandyti su snaigutem ir ...  pavyko ne siaip sau, o net du mazylius turiu pilvelyje..  thumbup.gif
Jau ir savaiciu ne taip mazai (10 prasidejo), taciau niekaip negaliu nusiraminti - ar tikrai viskas gerai, kad tik nieko nenutiktu ir pan... tkriausiai todel, kad esu turejusi nesivystanti, taciau tada viskas gana anksti nutruko.
Tai turiu ta proga klausima - ar verta isigyti ta aparaciuka vaikeliu sirdelem klausyti? gal butu ramiau? Bet va ramybes neduoda, ar tikrai jie nekenkia, o ir ar pavyks man susigaudyti tarp dvieju sirdeliu..  doh.gif
Sekmes visoms!!!
O KittyKitty ypatingi linkejimai, nes is kiekvienos jos zinutes bandau ateiciai patirties pasisemti  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Smagu ,kad musu daugeja thumbup.gif

Kitty- su menesiuku porele wub.gif 4u.gif Kaip laikas greitai lekia ...
Atsakyti
sveikutes, vienos grizta is atostogu, kitos (as) isvaziuoja ax.gif

Kuriam laikui dingsiu 4u.gif

Turbut bus daug leliuku per ta laika, visoms lengvo, greito gimdymo 4u.gif

QUOTE(Wiliux @ 2014 08 10, 22:42)
tai kai jau visai ne kas šunį vedžiojant buvo, sakiau gal nieko tas cezaris  lotuliukas.gif

viduriu paleidimas geras zenklas bigsmile.gif

Jeigu gyvenat tame paciame mieste, kur gimdysit, tai nebutina tu daiktu daug pasiimt wink.gif Visko vyras gali kita diena atvezti, t.y. pampersu ir dar ko truks ax.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 11, 16:58)
priaugo leliai po kilą per 2,5 sav. blink.gif , mažei su bambyte problemos, o šiaip nieko, kraujo tyrimo neėmė, gavo po skiepą, berniukui, sakė, reikės kartoti echoskopiją dėl cistų galvytėje, tikiuosi, viskas bus gerai..

su broliuku viskas bus gerai 4u.gif
oho po kila, sveikinam 4u.gif

del kaimynu gimtadienio, tai hm g.gif Tai jis vaiku buvo ar suaugusiu, na, keistai zmones svencia...

QUOTE(Rinti @ 2014 08 11, 18:22)

Trumpai papasakosiu kas ir kaip - po IVF 2011 ir keliu bandymu su snaigutem sulaukem savo dukrytes, o dabar susirupinom del kompanijos jai..  biggrin.gif
Jau pavasari turejom IVF, taciau nepavyko, dabar nusprendem bandyti su snaigutem ir ...  pavyko ne siaip sau, o net du mazylius turiu pilvelyje..  thumbup.gif

sveika prisijungus, lengvo nestumo 4u.gif

Mano 12 sav. TA gera, raukslyte ismatavo, nosyte grazi ir nemaza wub.gif Tai dabar nezinau, darytis Prisca ar ne, nes jau paskutines dienos tuoj bus, kai I trimestro dar galima. Pagalvosiu cool.gif
Atsakyti
laba, ne per seniausia is kauno parsibasciau. ale ir karsta siandien. aciu die, paskutine tokia diena. Maze pas odos nuveziau, nusalde karpas ant paduko, daugiau gal ir nebereikes thumbup.gif Paskui mama veziau i perrisimus, paskum i maxe apsipirkt. O nuo triju bandziau pas akusere papult. ir snipstas - atostogauja, pasirodo. tai su rezidente pasnekejom, pamatavo spaudima, paklause sirdute ir viskas. Na, arba susitiksim su akusere termino diena , arba jau nebesusitiksim biggrin.gif

dar griztant vos avarijos nepadariau. viens asilas nustumt bande i sona, parodes posuki, o as pasitraukiau ir vos spejau sustabdyt, nes is trecios juostos dar viena masina bande pasukt kairen. tai dejau ant stabdziu, ir aciu die, spejau i sona pasukt .gerai, kas gerai baigiasi.

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 08 11, 12:18)
Sveikutes  Parsibastau po atostogu    Toliau sekmingai storeju 
  Visu labai pasiilgau. Kaip gyvenat ? Ka praleidau ? Einu bent kiek temutes paskaityt ,reiks daug vytis jauciu 

aha, stai kur buvai prapuolus tiek laiko biggrin.gif pasakok, kur, su kuo , kaip ir pan biggrin.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 11, 12:22)
Idomu,kaip Lainai12 sekasi?

aciu kad idomaujies. neblogai siaip. nenoriu subyret dar, nes sia savaite turi sveciu atvaziuot - drauge grizus is UK atostogoms su seima . tai nori arkliukus, avinelius, karvytes jos mergicos apziuret. sakiau, ilgai netempkit, nes... biggrin.gif

QUOTE(kiskius @ 2014 08 11, 15:20)
Deja dar ne jau  ir nepanasu, kad greitu laiku kas vyktu  buvau TA, kaklelis sake visiskai nepasiruoses, kaip koks men iki gimdym o dar butu  vienintelis sansas sake, nebent vandenys nubegs  treciadieni vel eisiu matuoto tonu ir ziuresim ka tada sakys, gine nusiteikus dar leist savaite panesiot  : as visai nenusiteikus tiek nesiot  pagal echo terminas turejo but 08 08, pagal mmm siandien . placenta jau III lygio, bet kraujotaka virksteles gera, vandenu i mazesne puse (10.5), bet dar norma, vaikas duodas kaip isprotejes - tai lyg ir viskas gerai 

na, bele mazius ten gerai jauciasi biggrin.gif . o tai svarbiausia. ir negali zinot , gal ims ir prasides veikla staigiai. cia nenuprognozuosi. As , kadangi pas gine buvau tik liepos 22 diena, tai daugiau nieko ir nezinau, nei apie placenta, nei apie vandenis unsure.gif kazkokia nesamone, kai pradejau lankytis tam nesciuju prieziuros kabinete o ne tiesiai pas kmuk ginekologus unsure.gif

QUOTE(Cygnus @ 2014 08 11, 15:35)
O man su maitinimo pozom liūdnai - tik gulint išeina, o atsisėdus nu nemoku ir viskas  o galvoju kaip reiks jei kažkur svečiuos maitint 

o man kaip tik su dukra buvo taip, kad mokejau tik sededama doh.gif tai nakti turedavau atsisest, nesieidavo , kaip kad kitos pasakoja - papas i burna ir as miegu biggrin.gif... Tiek, kad to maitinimo tik pora menesiu tebuvo...

QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 11, 15:58)
aš po intensyvo :

Vakar draugai su dvynukais buvo atvažiavę, šiandien dukriukas dar vienoj stovykloj, o mes į TA važiavom (gi mėnesiukas mums ), priaugo leliai po kilą per 2,5 sav. blink.gif , mažei su bambyte problemos, o šiaip nieko, kraujo tyrimo neėmė, gavo po skiepą, berniukui, sakė, reikės kartoti echoskopiją dėl cistų galvytėje, tikiuosi, viskas bus gerai..

oho, tu vis su nuotykiais blink.gif biggrin.gif
o maziai - saunuoliai, gerai auga thumbup.gif

QUOTE(Rinti @ 2014 08 11, 17:22)
Bandau ir as prie Jusu po truputi jungtis, nors baimes kazkaip pilnos kelnes

Jau pavasari turejom IVF, taciau nepavyko, dabar nusprendem bandyti su snaigutem ir ...  pavyko ne siaip sau, o net du mazylius turiu pilvelyje..

Tai turiu ta proga klausima - ar verta isigyti ta aparaciuka vaikeliu sirdelem klausyti? gal butu ramiau? Bet va ramybes neduoda, ar tikrai jie nekenkia, o ir ar pavyks man susigaudyti tarp dvieju sirdeliu.. 

sveika prisijungus. dar viena dvynuku mamyte thumbup.gif
del aparaciuko, tai negaliu patart. neturejau, nebandziau... unsure.gif bet labai linkiu, kad kuo maziau nervu ir streso butu per tuos likusius nestumo menesius mirksiukas.gif
Atsakyti

Laina 12 - Juodkrantej atostogavom tongue.gif O telefonus ir internetus mes visad namie paliekam , geriau pailsim be technikos lotuliukas.gif ypac vaikams naudinga tongue.gif

Bry, Kitty - o jau leliuku grozis wub.gif wub.gif wub.gif

Imeciau ir as pora fotkiu i albuma , nes visai nebeatnaujinu... kazkaip greit tas laikas lekia... atrodo ka tik po ivf nervinaus ,o ryt tik 100 dieneliu iki finiso lieka blink.gif
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif

Vis paskaitinėdavau ir pagaliau ryžausi pasiprašyti į jūsų būrelį mirksiukas.gif

Pas mane snaigutė, kuri pavirto į spurdantį berniuką smile.gif
Papildyta:
Mika, kur dareisi TA? Pas ginę ar pas genetikus?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2014 08 11, 19:26)
Labutis visoms smile.gif

Vis paskaitinėdavau ir pagaliau ryžausi pasiprašyti į jūsų būrelį  mirksiukas.gif

Papildyta:
Mika, kur dareisi TA?  Pas ginę ar pas genetikus?

thumbup.gif Smagu tave cia matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2014 08 11, 16:22)

Sveika prisijungusi:-)

Papildyta:
QUOTE(Mika... @ 2014 08 11, 16:56)

Mano 12 sav. TA gera, raukslyte ismatavo, nosyte grazi ir nemaza wub.gif Tai dabar nezinau, darytis Prisca ar ne, nes jau paskutines dienos tuoj bus, kai I trimestro dar galima. Pagalvosiu  cool.gif

Su saunia TA thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2014 08 11, 16:57)

dar griztant vos avarijos nepadariau. viens asilas nustumt bande i sona, parodes posuki, o as pasitraukiau ir vos spejau sustabdyt, nes is trecios juostos dar viena masina bande pasukt kairen. tai dejau ant stabdziu, ir aciu die, spejau i sona pasukt .gerai, kas gerai baigiasi.

Oho kokiu neatsakingu zmoniu kelyje pasitaiko doh.gif as paskutiniu metu labai atsargiai vairuoju, nes nezinia koks beprotis gali koki manevra sugalvot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2014 08 11, 18:26)
Labutis visoms smile.gif

Vis paskaitinėdavau ir pagaliau ryžausi pasiprašyti į jūsų būrelį  mirksiukas.gif

Papildyta:
Mika, kur dareisi TA?  Pas ginę ar pas genetikus?

Oho kiek nauju busimu mamyciu pasirode thumbup.gif reikia reikia mums naujos pamainos biggrin.gif
Papildyta:
Siandien galutinai supratau, kad karstis itakoja mano savijauta biggrin.gif nuvaziavau tyrimu priduoti, tada per kelias parduotuves perejau ir baseine pasitaskiau, tai grizau visiskai issekusi, pikta ir be nuotaikos doh.gif teko paguleti kelias val. tai dabar jau lyg geriau smile.gif
Atsakyti
Ojei, kiek naujų mamų, sveikos atvykusios, labai džiaugiamės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kitty, su menesiuku tavo dvynukus, tikrai, laikas lekia. Tikiuosi, viskas eisis tik geryn ir geryn. Pritraukt pusantro litro??? Man šakės, neina nusitraukt visiškai. Bandžiau, bet vos uždedu pientraukį, ar bandau rankom, kažkas užsispazmuoja. Bet, ačiū Dievui, reikalai taisosi, panelė atgavo 100 gramų ligoninėje, kažkiek padedant mišinukui, ir 100 gramų jau namie per dvi paras be mišinuko. Grįžau namo, po valandos atėjo pienas... smile.gif Dar jo trūksta, mergytė iš tingiųjų, tenka žadinti. Bet jau normaliai šlapinasi. Nu kas galėjo pasakyt, kad verksiu iš laimės dėl šlapio vystyklo? smile.gif

Man atrodo, kad neįmanoma nieko pamiršti, jei jau vieną vaiką užauginai. Viskas atrodo taip natūraliai. Ir taip, jau noriu dar vieno lotuliukas.gif Gimdymo klausimu įvyko reabilitacija, jaučiuosi patyrusi kažką nežemiško, ta būsėna, kuri apėmė stumiant buvo totaliai euforinė ir noriu tai vėl patirti. O tai, ką dabar jaučiu, kai ji šypsosi sočiai snausdama man ant rankų - laimės viršūnė...

Lauksim naujai byrančių smile.gif kiškiau, man gi tas pats buvo, šeštadienį kaklelis visai nepasiruošęs, antradienį viskas ant smūgio įsivažiavo. Tiesa, ananasą valgiau, šokinėjau ant kamuolio ir nu..išbandėm natūralų skatinimo būdą biggrin.gif Matyt, suveikė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija_V: 11 rugpjūčio 2014 - 21:02