sveikutės,
aš po intensyvo

užvakar vakare ir naktį stresiuko buvo. Vakare dingo pienas

kaip tik pas rugpjūtinukes nusistebėjau, kaip taip gali būti ir eilinį kartą prisišnekėjau. Pasėdėjau per ilgai prie kompo, leliai po lauko abu užsinorėjo valgyt ir dar nebuvau nutraukus, tik pradėjus, o jie rėkt,aš susinervinau..ir nebėga. visai. Daviau iš krūties, neužteko jiems, bet vos vos pasiramino, vėl traukt- mažai, nu aišku, ne tragedija, turiu prisišaldžius nemažai, atrodo, nei labai supanikavau, nei ką..paskui taip tai normaliai, tai mažai, visą naktį dažnai kėliausi, kitas dalykas- jiems, amtyt, augimo šuolis, daug ir reikia, jau apie pusantro litro reikia nutraukti.. Žodžiu

O dar dičkė..kaimynės gimtadienis..kviečia nakvoti, kiemo draugės nakvoja, na, išleidom..dar su tais papciais užsiėmę buvom, supakavau nakčiai, galvoju, na smagu, pižamų vakarėlis pas draugę..bet kad tie mūsų kaimynai..

vaiko gimtadienis virto didžiausia pjanke, traukiu pieną 1.30 (dar nebuvau prigulus), girdžiu, kieme balsai, vaikų irgi..einu į kiemą klausyti per tvorą, kas darosi,suprantu,kad visi girti, vaikai nemiega..susinervinau, nu atsiprašau, dar 7 metų nėra, ankstoka tokie baliai, ir iš viso, aš tų žmonių nepažįstu, ką aš žinau..žadinu vyrą, kad eitų parsivesti

nueina 2 val nakties, tie jau atsiprašinėja, kad jau jungs muziką ir eis miegoti, o panos, atseit, nuo 12 paguldytos, vyras nueina į vaikų kambarį, ta, aišku, į ašaras, niekur neis..na, tėtukas išaiškino, kad jei dar nemiegos, ateis ir išsineš, tai atseit nuėjo miegoti..3 val

ryte grįžo laiminga kaip rublis, kad labai fainai buvo.. vyrui sakau, palauk, netruks laikas praeiti, va taip prie visokių klubų trinsimės drebėdami, nemiegojimas su leliukais atrodys juokas
Vakar draugai su dvynukais buvo atvažiavę, šiandien dukriukas dar vienoj stovykloj, o mes į TA važiavom (gi mėnesiukas mums

), priaugo leliai po kilą per 2,5 sav.

, mažei su bambyte problemos, o šiaip nieko, kraujo tyrimo neėmė, gavo po skiepą, berniukui, sakė, reikės kartoti echoskopiją dėl cistų galvytėje, tikiuosi, viskas bus gerai..
Natalijai jau geriau su pienuku (susirašėm SMS), tikiuosi, tik gerės
Cygnus, kaip įdomiai,dauguma nemoka gulom, o tau sėdom neišeina, gal paimi nepatogiai, neturi žindymo pagalvės?
Visoms užsikonservavusioms

vis tiek pagimdysit
Yggdrasil, jau norėjau skelbti paiešką, smagu, kad prisidavei, kaip gyveni, gal jau žinai, kas pilvelyje gyvena?
Sakot, supermama aš. Ne... gerai, kai supertėtis šalia yra, tai lengva ja ir būti..kažkaip mano požiūris šį kartą kitos, ir tai veikia..
Dėl išėjimo - nu man seniau vieną dieną namie išbūt jau būdavo iššūkis, jau kitą būtinai turėdavau išeiti. Tai dabar bent savaitgaliais..
Po cezario mėnesį lovoj..na, jeigu komplikacijos, gal..šiaip tai neįsivaizduoju, aš jau iš viso pamiršau