Sveikos
šiandien visi buvom pas tėvus išvažiavę, dukrytė į draugės gitmadienį ėjo, netoli ten, aš į kirpyklą pagaliau nuėjau šaknų atsidažyt, nes jau negalėjau į save žiūrėti, visai gerai išvyka pavyko.
Dėl cezario ir leliukų..tikrai jums linkiu,kad gautumėte ant krūtinės, jei tai įmanoma, galbūt Vilniuje kitaip,galbūt tam pasiruošia, aš techniškai nelabai įsivaizduoju, na, aišku, ne paskutinėj vietoj ir tai, kad mano gimė neišnešioti, iš karto neonatologai, inkubatoriai ir t. t., bet ir su dičke ne kitaip buvo.. ant krūtinės negali paguldyti, nes ta krūtinė realiai uždengta, juk čia pat pilvas, kuris atvertas ir ten kuičiasi keli gydytojai, na, nebent ūgis 2 metrai, gal tada

, man dar valandą atsiurbinėjo, gydytojams įtampa, tikrai neatsitrauks dešimčiai minučių, kad su vaiku pabūtum, prie galvos nuolat dirba anesteziologas, aš silpau, vis dėjo deguonies kaukę, leido morfijų, tas drebulys krėtė taip, kad atrodė, dantys išbyrės, rankų nejudini, pribadytos kateterių, lašina lašelinės, nu koks ten vaiko "paėmimas"

Gal jums bus kitaip, linkiu to
Laina, NIEKO klinikose nereikėjo. Įklotų ( ir tų ne iš karto, įdėjo palą į klyną ir reanimacijoj keitė tas palas, įklotus naudojau nuo kito ryto, kai jau nuėjau į wc, kai kateterį išėmė, vaikams sauskelnių reikėjo, kojinyčių ir viskas, daugiau visiškai nieko. Absoliučiai viską davė. Apie pleistrus tai nekalbu, kas čia, k aro lauko ligoninė, pleistrų kažkur neturi?
Afrodite

Kaip miela, kad vardai patinka
Natalija, jei nori išsaugot pienuką, labai patariu nusitraukinėti, jei dar neišeina pientraukiu - rankom

Vietoj mišinuko duotum nutrauktą pienuką su švirkštu, o palaipsniui viskas išsispręstų, juk man lygiai taip pat buvo..
Ana- Marija, tikiuosi, išsisprendė su hcg ir tikiuosi, kad rezultatas nudžiugins
Ingbri, Renalta