Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

QUOTE(kiskius @ 2014 08 09, 18:26)
manau priklauso nuo ligonines  mirksiukas.gif pas mus ir nuskausminamuju duoda kiek reikia po operacijos ir pleistru deda kiek reikia  smile.gif
man kai su pirmaja dare CP tai reikejo tik rubeliu vaikui daugiau nieko  schmoll.gif man savo reikmenu prireike tik palatoj kai jau leido stotis, istrauke kateteri t.y. po puses paros  4u.gif

tai va, mane butent klinikos domina rolleyes.gif
siaip , kiek gulejus (aisku , ne po gimdymo), tai visko uztekdavo, nieko pirktis nereikejo. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
šiandien visi buvom pas tėvus išvažiavę, dukrytė į draugės gitmadienį ėjo, netoli ten, aš į kirpyklą pagaliau nuėjau šaknų atsidažyt, nes jau negalėjau į save žiūrėti, visai gerai išvyka pavyko.

Dėl cezario ir leliukų..tikrai jums linkiu,kad gautumėte ant krūtinės, jei tai įmanoma, galbūt Vilniuje kitaip,galbūt tam pasiruošia, aš techniškai nelabai įsivaizduoju, na, aišku, ne paskutinėj vietoj ir tai, kad mano gimė neišnešioti, iš karto neonatologai, inkubatoriai ir t. t., bet ir su dičke ne kitaip buvo.. ant krūtinės negali paguldyti, nes ta krūtinė realiai uždengta, juk čia pat pilvas, kuris atvertas ir ten kuičiasi keli gydytojai, na, nebent ūgis 2 metrai, gal tada doh.gif , man dar valandą atsiurbinėjo, gydytojams įtampa, tikrai neatsitrauks dešimčiai minučių, kad su vaiku pabūtum, prie galvos nuolat dirba anesteziologas, aš silpau, vis dėjo deguonies kaukę, leido morfijų, tas drebulys krėtė taip, kad atrodė, dantys išbyrės, rankų nejudini, pribadytos kateterių, lašina lašelinės, nu koks ten vaiko "paėmimas" doh.gif Gal jums bus kitaip, linkiu to 4u.gif

Laina, NIEKO klinikose nereikėjo. Įklotų ( ir tų ne iš karto, įdėjo palą į klyną ir reanimacijoj keitė tas palas, įklotus naudojau nuo kito ryto, kai jau nuėjau į wc, kai kateterį išėmė, vaikams sauskelnių reikėjo, kojinyčių ir viskas, daugiau visiškai nieko. Absoliučiai viską davė. Apie pleistrus tai nekalbu, kas čia, k aro lauko ligoninė, pleistrų kažkur neturi? blink.gif

Afrodite 4u.gif Kaip miela, kad vardai patinka blush2.gif 4u.gif

Natalija, jei nori išsaugot pienuką, labai patariu nusitraukinėti, jei dar neišeina pientraukiu - rankom 4u.gif 4u.gif Vietoj mišinuko duotum nutrauktą pienuką su švirkštu, o palaipsniui viskas išsispręstų, juk man lygiai taip pat buvo..

Ana- Marija, tikiuosi, išsisprendė su hcg ir tikiuosi, kad rezultatas nudžiugins 4u.gif

Ingbri, Renalta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 09, 20:50)
šiandien visi buvom pas tėvus išvažiavę, dukrytė į draugės gitmadienį ėjo, netoli ten, aš į kirpyklą pagaliau nuėjau šaknų atsidažyt, nes jau negalėjau į save žiūrėti, visai gerai išvyka pavyko.

Laina, NIEKO klinikose nereikėjo. Įklotų ( ir tų ne iš karto, įdėjo palą į klyną ir reanimacijoj keitė tas palas, įklotus naudojau nuo kito ryto, kai jau nuėjau į wc, kai kateterį išėmė, vaikams sauskelnių reikėjo, kojinyčių ir viskas, daugiau visiškai nieko. Absoliučiai viską davė. Apie pleistrus tai nekalbu, kas čia, k aro lauko ligoninė, pleistrų kažkur neturi? blink.gif

smagu, kad jau normaliai i 'zmones' iseini. as pamenu, menesi ar pora tai niekur , isskyrus pas mama ir nevaziavau. nebuvo nei nuotaikos nei sveikatos doh.gif
Tikiuos, si karta bus viskas kitaip. nebusiu tokia pasimetus biggrin.gif

o, aciu uz atsakyma. Persikraustysiu tases tada truputuka. visgi linkstu link cezario. Dar pirmadieni uzsuksiu i nesciuju prieziuros kabineta, su ta fainaja akusere pasikalbet. Pasitarsiu, kur ir kaip kreiptis, jei veikla anksciau prasidetu. na, ir siaip, gal kokiu patarimu duos rolleyes.gif

laikykites merginos.
kazi kaip ten williux?
Atsakyti
Čia aš, be pokyčių. Niekas nevyksta, absoliučiai jokių gimdos susitraukimų, tempimų, kietėjimų ar pan. Remiasi vaikutis į apačią, bet vyras juokauja - patikrina, kad kieta ir praėjimo nėra ir vėl pilvo viršų spardo.
Buvom pas draugus aplankyti jų trijų savaičių dukrytės. Gavom pačių mažiausių rūbelių ir apsiraminau šiek tiek. Antras vaikutis pas juos, ramūs tėvai, vaikas irgi ramus. Kažkaip nuteikė, kad viskas bus gerai, susitvarkysim ir pan. Tik vaikutis tai mažutėlis, o jau tris savaites augo... na daug labai baimių paskutiniu metu. Dabar daug susiję, kad tik viskas su vaikučiu gerai būtų. Nedarėm vvt, tik detalius echo pas genetikus, norėčiau dabar kaip Laina turėti vvt tyrimą... nedaug laukti liko smile.gif
Natalija labai linkiu, kad susinormalizuotų pieno gamyba.
Laina, o ką Tu papildomai dediesi kaip cezariui? Aš tik dantų šepetuką, muilą ir žurnalus sugalvojau. Nes greičiausiai reiks nakvoti išvakarėse ligoninėje.
Kitty na jūs ir aktyvistai: tai pas Jus svečiai, tai patys į svečius. Atsigriebsi už sėslų nėštumą smile.gif
Kiskiau kaip Tavo sveikata? Ar vyksta kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 08, 17:30)
Guffeta su atostogomis tave thumbup.gif

QUOTE(Renalta @ 2014 08 08, 20:48)
su atostogom  4u.gif as iki 34 sav. jau nesugebeciau net sedeti darbe,o ka jau kalbet apie darba  doh.gif saunuole tau medalis ant kaklo  first.gif ploja.gif

Dekui dekui panos bigsmile.gif man dar taip neįtikėtina kad pirmadieni nereiks keltis thumbup.gif: kad snd visa diena lovoj prasivoliojau doh.gif:

vargsiuke Natalija, gal dar atsiras pienuko g.gif man irgi idomu, ka zindymo spec sako g.gif

Kitty tai super, jau šitaip atsigavus thumbup.gif: mano sese po cp tai mėnesį is lovos nesikele doh.gif: ir aisku pas ja tik vienas lelius buvo!

Jetus paskaitau kaip jus i ligonine ruosiates, tai nyku pasidaro. Cia VISKĄ reik savo turėt! Neisivaizduoju kokio cemodano reik nes vien jau pamperiai vaikui ir sau pačiai kiek vietos užima!
Atsakyti
labu visoms,
kad ir tingedama (visgi sventa diena biggrin.gif ), atmyniau savo treniruokli, issimaudziau. vanduo tai superinis siandien - atveses, palyginti su praejusiom dienom. Ka, liko atkentes siandien ir rytoj karscius (kaip tycia dar rytoj visa diena kaune turesim su maze maltis doh.gif ) ir ateis normalus vesesni orai thumbup.gif nebus baisu ir subyret biggrin.gif

QUOTE(Wiliux @ 2014 08 09, 23:11)
Čia aš, be pokyčių. Niekas nevyksta, absoliučiai jokių gimdos susitraukimų, tempimų, kietėjimų ar pan. Remiasi vaikutis į apačią, bet vyras juokauja - patikrina, kad kieta ir praėjimo nėra ir vėl pilvo viršų spardo.
Buvom pas draugus aplankyti jų trijų savaičių dukrytės. Gavom pačių mažiausių rūbelių ir apsiraminau šiek tiek. Antras vaikutis pas juos, ramūs tėvai, vaikas irgi ramus. Kažkaip nuteikė, kad viskas bus gerai, susitvarkysim ir pan. Tik vaikutis tai mažutėlis, o jau tris savaites augo... na daug labai baimių paskutiniu metu. Dabar daug susiję, kad tik viskas su vaikučiu gerai būtų. Nedarėm vvt, tik detalius echo pas genetikus, norėčiau dabar kaip Laina turėti vvt tyrimą... nedaug laukti liko

Laina, o ką Tu papildomai dediesi kaip cezariui? Aš tik dantų šepetuką, muilą ir žurnalus sugalvojau. Nes greičiausiai reiks nakvoti išvakarėse ligoninėje.

na, matyt dar ne laikas maziui pasirodyt, tai ir sedi sau ramus mirksiukas.gif
as tai truputi nerimauju - su maze tai is viso pasimetus buvau, nezinojau ka su tuo vaiku daryt doh.gif gerai, kad vyrui ne pirmas vaikas jau buvo biggrin.gif . Dabar gal ramiau, bet jauciuos viska pamirsus doh.gif visgi bus lygiai 6 metai praeje.

williux, jei genetikai ziureje, tai viskas turi but gerai, nepergyvenk mirksiukas.gif

o del tases i ligonine - tai imu viena tase i gimdykla (na i cp) ,kita tase jau i palata. Bet ta gimdyklos tase reiks perkraustyt turbut, jei cp . Ten desiu tik pampersiuku pora, vilnones kojinynes, kepuryte ir gal sliauztukus maziui. O sau - tinklines kelnaites ir iklotu gal (nors kaip kitty sake, duoda palas pradzioj). nes ir naktinius savo tik palatoj gal reiks turet. tai viska , kas atlieka- perdesiu i palatos tase.

QUOTE(Gufetta @ 2014 08 09, 23:27)
Dekui dekui panos man dar taip neįtikėtina kad pirmadieni nereiks keltis thumbup.gif: kad snd visa diena lovoj prasivoliojau doh.gif:

Jetus paskaitau kaip jus i ligonine ruosiates, tai nyku pasidaro. Cia VISKĄ reik savo turėt! Neisivaizduoju kokio cemodano reik nes vien jau pamperiai vaikui ir sau pačiai kiek vietos užima!

gufetta , su tom atostogom tave 4u.gif jau dabar pasilepink nuo dusios mirksiukas.gif

tai kad ir pas mus beveik viska reik savo turet. du didelius maisus susikroviau visko doh.gif
na, isskyrus kad gausim gal naktinius seksovus i operacine ir palu biggrin.gif , visa kita - teks atsivezt.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Oho,kokia SUPERMAMA musu Kitty biggrin.gif Saunu kad taip iseina suktis thumbup.gif
Natalija, as nelabai jau prisimenu su pieneliu kaip man buvo bet linkiu kad uzsikurtu tavo pieno fabrikelis 4u.gif
Jetus,man praeis beveik 16 metu po patirties su dukrele,as nieko neatsimenu,absoliuciai nieko doh.gif Aisku,gal paskui vel isijungs tas mechaninis motinystes instinktas, bet dabar tai sedziu ir stengiuos sukaupti info blush2.gif
WILIUX, manau nei vienai ramu nebuna pries gimdyma. Visos maziau ar daugiau pergyvenam del mazylio. O del vvt,tai dare tau detaluji genetini echo ir viskas ok.Taip kad ramiai del to. Mano drauge viena maziuka prarado po vvt,tai kai laukes po tos netekties ji nebesidare nei prisca, nei vvt tik detaluji genetini echo ir nerealiai grazia mergyte turi wub.gif Bus ir tau viskas gerai mirksiukas.gif Dabar tik linkiu kad veikla prasidetu ir sekmingai pagimdytum 4u.gif 4u.gif
LAINA12,ziurek ir kita savaite dar pravaiksciosi nestuke.gif mirksiukas.gif
Ana- Marija tikiuos,kad greitai prisijungsi prie musu grupeles.Man liudna bus, va paneles greit visos iseis i mamyciu pokalbelius ir uztils temute ax.gif
GUFFETUK,dabar tai ilsekis pagal pilna programa lotuliukas.gif juk greit apie tai tik pasvajoti galesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš be pokyčių. Jau atrodo pilvą maudė, bet ne - vidurius paleido lotuliukas.gif tai kai jau visai ne kas šunį vedžiojant buvo, sakiau gal nieko tas cezaris lotuliukas.gif
Aš taip pat su dviem tašėm. Viena į operacinę ir mažas lagaminas į palatą. Bet tam palatiniam daugiausiai mažosios rūbai, pampersai, palutės.
Guffeta kaip Tau smagu - dar tik pati atostogų pradžia. Pasiilsėk iš širdies.
Atsakyti
pas mane irgi lyg be pokyciu... vakare biski issigandau, radau trupineli gleiviu ant ikloto, bet labai mazai. tai mazum, dar nepajudejo ledai, dar noriu ateinancia savaite pabut du viename biggrin.gif
ryt popiet pas akusere nuleksiu. paziuresiu, ka sitoji paporins.

laukiu griztant mazes - su tevu nuleke dar i tvenkini isimerkt. o tamsu jau. as patingejau. aplamai, per tuos karscius ziauriai aptingau. gerai, kad sitai jau pacioj nestumo pabaigoj...
na, ka, lauksim naujienu is jusu mergicos. vat, idomu, kuri cia pirma pabyresim biggrin.gif

reik skelbt totalizatoriu biggrin.gif
Atsakyti
Kiskius nerašo, tai gal jau?
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif Parsibastau po atostogu ax.gif Toliau sekmingai storeju ax.gif
Visu labai pasiilgau. Kaip gyvenat ? Ka praleidau ? Einu bent kiek temutes paskaityt ,reiks daug vytis jauciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 08 11, 12:18)
Sveikutes  4u.gif  Parsibastau po atostogu  ax.gif  Toliau sekmingai storeju  ax.gif
  Visu labai pasiilgau. Kaip gyvenat ? Ka praleidau ? Einu bent kiek temutes paskaityt ,reiks daug vytis jauciu  blush2.gif

Sveikute sugrizusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O man atrodo kad Kiskius jau savo stebukleli laiko ant rankeliu,o ir netrukus WILIUX pranes stulbinancia naujiena thumbup.gif
Idomu,kaip Lainai12 sekasi?
Natalija kaip tu? Kaip sveikateles jusu abieju wub.gif
Atsakyti