Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 08 12, 18:42)
Dar langu plovima galima paminet su ranku pakilnojimais  smile.gif 

na as jau su pirma taip prisicirkinau unsure.gif aciu nebenoriu schmoll.gif gulejau GN, diena leido namo pabegt, pasokinejau ant kamuolio, gryzus i GN laiptais pavaiksciojau (dar draugei pasiguodziau, kad neveikia, tai ji man sako kas antra reik lipt, nu ir paklausiau doh.gif ) - rezultatas - vakare nebera judesiu, blogi tonai, extra CP ir vaisiaus hipoksija unsure.gif aisku viskas del to, kad virkstele apsisukus buvo, bet jei nebuciau cirkinusis taip, gal ji nebutu uzsismaugus unsure.gif si kart geriau ramiai sulauksiu savo laiko rolleyes.gif

QUOTE(laina12 @ 2014 08 12, 21:15)
jeckau, nezinau kas su dukra darosi. pasidare tokia bjauri, atsikalbineja, visokiais nelabai graziais zodziais ant manes pasako supykus, neklauso, vaiposi  doh.gif  cia paskutini menesi sitaip.

Mano 2 k mazesne, bet paskutine savaite irgi nebesusinekam doh.gif as tai sieju su gyvenimo pokyciais - pardavem buta, pirkom nauja, kol ta remontavomes gyvenom 3 men pas uosviene, dabar pries savaite persikelem jau i savo buta, vel vaikui adaptacija, o cia dar sese turi gimt ant dienu (pakankamai gerai tai supranta), o dar ir mama su teciu laukime, garantuotai tas nerimas persiduoda ir vaikui smile.gif bet manau praeis tas etapas rolleyes.gif ir taviskei manau praeis tas etapas ir be psichologu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Jungiuosi ir aš į Jūsų šaunų būrelį paskutiniams mėnesiukams ax.gif

Nuo pirmadienio dekrete mirksiukas.gif , tai daugiau laiko bus, nes šiaip tik ryte geriant kavą būdavo laiko Jus paskaityti, na dar savaitgaliais kartais doh.gif
o ir klausimų artėjant tai wub.gif dienai vis daugiau kyla doh.gif
ir dėl rinkimosi tarp cezario ir natūralaus gimdymo blush2.gif Aišku, pas mane problemos su širdute, tai nėštumo pabaigoje ir medikai matyt savo žodį tars, bet ir pačiai kažkaip norėtųsi būti pasiruošus vienam, ar kitam sprendimui blush2.gif
ir daug kitų klausimų kyla doh.gif bet gal eigoje bendraujant mirksiukas.gif

Kitty sveikinu ir aš Tavo mažuliukus wub.gif su mėnesiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 08 12, 20:26)
na as jau su pirma taip prisicirkinau  unsure.gif aciu nebenoriu  schmoll.gif gulejau GN, diena leido namo pabegt, pasokinejau ant kamuolio, gryzus i GN laiptais pavaiksciojau (dar draugei pasiguodziau, kad neveikia, tai ji man sako kas antra reik lipt, nu ir paklausiau doh.gif ) - rezultatas - vakare nebera judesiu, blogi tonai, extra CP ir vaisiaus hipoksija unsure.gif aisku viskas del to, kad virkstele apsisukus buvo, bet jei nebuciau cirkinusis taip, gal ji nebutu uzsismaugus  , si kart geriau ramiai sulauksiu savo laiko 

Mano 2 k mazesne, bet paskutine savaite irgi nebesusinekam  doh.gif as tai sieju su gyvenimo pokyciais - pardavem buta, pirkom nauja, kol ta remontavomes gyvenom 3 men pas uosviene, dabar pries savaite persikelem jau i savo buta, vel vaikui adaptacija, o cia dar sese turi gimt ant dienu (pakankamai gerai tai supranta), o dar ir mama su teciu laukime, garantuotai tas nerimas persiduoda ir vaikui  smile.gif bet manau praeis tas etapas  rolleyes.gif ir taviskei manau praeis tas etapas ir be psichologu  mirksiukas.gif

kiskiau, bet tu zinojai, kad virkstele uzsisukus buvo? unsure.gif

na, labai noreciau tiket, kad cia laikinas etapas toks pas dukruze. paprasciausia, kad jau nebezinau, ko imtis verysad.gif na, laikas parodys...

susinervavojus dar saldainiu nomeda priedziau doh.gif emocinis edimas , vadinasi. jau buvau su situo reikalu susitvarkius atrodo, ale va, islindo vel doh.gif

QUOTE(papūgiukė @ 2014 08 12, 20:29)
Jungiuosi ir aš į Jūsų šaunų būrelį paskutiniams mėnesiukams :

Nuo pirmadienio dekrete  mirksiukas.gif , tai daugiau laiko bus, nes šiaip tik ryte geriant kavą būdavo laiko Jus paskaityti, na dar savaitgaliais kartais  doh.gif
o ir klausimų artėjant tai  wub.gif dienai vis daugiau kyla doh.gif
ir dėl rinkimosi tarp cezario ir natūralaus gimdymo  blush2.gif Aišku, pas mane problemos su širdute, tai nėštumo pabaigoje ir medikai matyt savo žodį tars, bet ir pačiai kažkaip norėtųsi būti pasiruošus vienam, ar kitam sprendimui
ir daug kitų klausimų kyla  doh.gif bet gal eigoje bendraujant 

sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 08 12, 21:42)
kiskiau, bet tu zinojai, kad virkstele uzsisukus buvo?  unsure.gif

zinojau unsure.gif bet visi sake, kad nieko tokio, tipo nieko nereiskia ir puse tokiu vaiku buna doh.gif ir nezinojau, kad tas mano skatinimas gali taip paveikti ir buti susijes unsure.gif dabar esu tuo isitikinusi smile.gif o ir dabar neaisku kaip ten su ta virkstele g.gif 2 gyd ziurejo, abi sako lyg ir eina pro kakliuka, bet neapsisukus, o su pirmaja jau nuo kokios 27 sav sake, kad 2 k apsisukus unsure.gif
Atsakyti
laba nuo ryto
blem, prigasdinai kiskiau, mane. Vakar kazko nedaug judejo mazius, siandien nuo ryto prabudau, tylu... baksnojau baksnojau pilva, pradzioj is viso nieko, paskui taip labai jau letai, sujudejo unsure.gif . nesakau, kad nekruta, na bet labai jau kazko vangiai. gal anksti, prabudau 6 ryto, ale visi miegai islakste.
fu, va, rasant biski pabangavo pilvas ...na, gal nieko. taip nesinori i ta priemimo skyriu lekt . Kazin, kas per specai cia jonavoj dirba, nes i kauna tai neleksiu gi. unsure.gif

kiskiau, a kaip pas tave reikalai? gal ledai pajudejo?
williux ? ku ku ? rolleyes.gif

kaip naujosios nestukes laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laina12: 13 rugpjūčio 2014 - 06:05
QUOTE(laina12 @ 2014 08 13, 08:04)
kiskiau, a kaip pas tave reikalai? gal ledai pajudejo?

Ir as pabudau 6 yrto biggrin.gif nes nubego vandenys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 08 13, 07:08)
Ir as pabudau 6 yrto  biggrin.gif nes nubego vandenys  bigsmile.gif

na, tada dar kart - lengvai, greit ir sklandziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-marija @ 2014 08 12, 07:25)

Labai labai užjaučiu, mieloji. Tušti tie žodžiai, bet be tikėjimo mes nulis, todėl tikėk, kad mažiukui dar kažko prisireikė tame kitame pasaulyje, jis susitvarkys visus reikalus ir dar sugrįš pas tave... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(laina12 @ 2014 08 12, 10:42)

sakai negalima pamirst g.gif zinok, siuo klausimu pas mane visiska amnezija  doh.gif
o ka rasai apie gimdyma, tai man is viso kosmosas  blink.gif as jo bijau. ir aisku, cp bijau. o liko tiek mazai ... neisvengiamybe fear.gif

Emm.. Šiaip kalbėjau apie paskutines penkiolika minučių biggrin.gif Prieš tai buvusių šešių, o labiausiai paskutinių trijų valandų tai tiesiog stengiuosi nebeprisimint lotuliukas.gif
Bet va pogimdyvinis periodas ir visokie klyno reikalai (Siūlės ir hemorojus) tai bjauru. Susiuvo tokioj keistoj vietoj, galvoju, ar tik neatgavau nekaltybės ir dar amžinos doh.gif Dar labai smarkiai kraujuoju, tai atrodau klaikiai nuvargus, paakiai juodi, su dukra kraujavau irgi ilgai ir gausiai, matyt toks organizmas. Geriu toliau tecnofer, daug skysčių, kažkada ims gerėt. Bet vakar išėjom pasivaikščiot, tai kai užlipau iki mūsų aukšto, kad pasipylė...Jau nekalbu apie tai, kad darosi, kai žindau.. verysad.gif

QUOTE(kiskius @ 2014 08 13, 06:08)

Wow, sklandaus gimdymo, sveiko leliuko. Kad kuo lengviau lengviau lengviau 4u.gif

papūgiuke, sveika atvykus smile.gif

Tai ar bus norinčių tvarkyt temutę? Aš visai iškritau iš įvykių ir nebesusigaudau kiek čia mamų. Reikia kažkaip sąrašą sutvarkyt. Gal atsižymėkit naujos mamos dar kartelį su termino data ir lytim, jei žinoma.

KittyKitty, kokie paaugę leliai bigsmile.gif Ir berniukas (jei nieko nepainioju) su mano Ele labai panašūs, tik maniškė mažiau plaukų turi ir jie tamsūs. Įdėsiu vieną foto iš trečios dienos. Fotosesijos su pilvu taip ir nepasidariau, tai įmesiu vieną tokią krūtą iš gimdyklos lotuliukas.gif

Mano panikė naktim duoda pamiegot, tenka ją prikelt, kad pašert. O dienos metu tai aš lieku su viena ranka. Kita laiko vaiką prie papo. Ištisai, non-stop. Vežime nelabai patiko, teko įduot žinduką, nes nu nenešiosiu gi lauke su papu burnoj. Paėmė tą žinduką, labai nustebau. Grumuliavo grumuliavo, raukėsi, akis pūtė, urzgė, bet galiausiai gavom pasivaikščiot. Matyt, teks imtis tos gumos laikas nuo laiko.
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 13, 08:20)
Emm.. Šiaip kalbėjau apie paskutines penkiolika minučių . Prieš tai buvusių šešių, o labiausiai paskutinių trijų valandų tai tiesiog stengiuosi nebeprisimint 
Bet va pogimdyvinis periodas ir visokie klyno reikalai (Siūlės ir hemorojus) tai bjauru. Susiuvo tokioj keistoj vietoj, galvoju, ar tik neatgavau nekaltybės ir dar amžinos.  Dar labai smarkiai kraujuoju, tai atrodau klaikiai nuvargus, paakiai juodi, su dukra kraujavau irgi ilgai ir gausiai, matyt toks organizmas. Geriu toliau tecnofer, daug skysčių, kažkada ims gerėt. Bet vakar išėjom pasivaikščiot, tai kai užlipau iki mūsų aukšto, kad pasipylė...Jau nekalbu apie tai, kad darosi, kai žindau.. 

Tai ar bus norinčių tvarkyt temutę? Aš visai iškritau iš įvykių ir nebesusigaudau kiek čia mamų. Reikia kažkaip sąrašą sutvarkyt. Gal atsižymėkit naujos mamos dar kartelį su termino data ir lytim, jei žinoma.

Mano panikė naktim duoda pamiegot, tenka ją prikelt, kad pašert. O dienos metu tai aš lieku su viena ranka. Kita laiko vaiką prie papo. Ištisai, non-stop. Vežime nelabai patiko, teko įduot žinduką, nes nu nenešiosiu gi lauke su papu burnoj. Paėmė tą žinduką, labai nustebau. Grumuliavo grumuliavo, raukėsi, akis pūtė, urzgė, bet galiausiai gavom pasivaikščiot. Matyt, teks imtis tos gumos laikas nuo laiko.

aaa, aisku viskas su tavim. uztai ir galvoju, kas cia tau uzplauke, kad apie gimdyma taip susnekejai lotuliukas.gif Viskas, pasirodo, cia su tavim tvarkoj biggrin.gif Nieko, atsigausi , kiek dar cia to laiko ir tepraejo mirksiukas.gif O nekaltybe tai cia thumbup.gif

na, del sarasiuko ir temukes tvarkymo, tai naujokeles lai uzsiima, nes 'senosios' tuoj dings is cia i mamyciu skyreli biggrin.gif apsilankysim ir cia, bet ...jau gi ne vieta bus mumiem. cool.gif

ner blogai tos soskytes vaikams, kurie turi stipru ciulpimo refleksa. gi nenesiosi prie papo prisidejus visa diena. mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrodite69, merginos tiesa raso pojuciai tikrai dingsta ir as nuolat panikuodavau, kad jau viskas, o mmm skausmo pojutis irgi lydejo labai ilgai, net pilvui esant dideliam jis uzeidavo doh.gif tikrai cia normalus organzmo prisitaikymo etapas smile.gif
Labas rytas visoms 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(papūgiukė @ 2014 08 12, 19:29)

Sveika prisijungusi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2014 08 13, 06:08)

Tai jau greitu laiku lauksime naujienu thumbup.gif
Papildyta:
natalija, kaip zaviai atrodai su gimdymo marskiniais thumbup.gif o jau mazes grozis wub.gif
Papildyta:
Kokie zavingi Kitty mazyliai, o pati Kitty tai sex mamyte thumbup.gif
Atsakyti

Labutis 4u.gif
Sveikute prisijungusi thumbup.gif
KISKIAU,mergyt viskas pas mane jau atidara ir plaukai palaidi-tad greitai,lengvai ir sklandziai thumbup.gif wub.gif
Natalija,tai uz negerumus daug balioneliu 4u.gif 4u.gif
Laina12,man rodos kad tavo maziukei tiesiog dabar baimiu ir nerimo laikas. Ji matyt protestuodama,nori atkreipti tavo demesi. Manau,kad ji tikriausiai bijo kad naujas seimoje gyventojas bus pats svarbiausias ir ji liks pamirsta.Man rodos kad jai taip sviecia vaikui. Tiesiog baime,kuri tikrai manau su laiku praeis. Juk ji buvo vienintele tavo maziuke.o dabar atsiras kitas...oi,tau tiesiog daug kantrybes reikes,nes glausi viena teks ir kita paglostyt,kad neibutu tik pykcio. blush2.gif
Renalta aciu,vakar tikrai labai issigandusi buvau,maniau kad sustojo jau vystymasis. Bet kai parase kitos mergaites,aprimau.Matai as kiek skaiciau niekur neparasyta apie pozymiu buvimus ir dingimus,tik prie nesivystancio.O man taip ir nutiko,tai tikrai be proto issigandau blush2.gif Oi,kaip faina kad esate jus -nes tik jusu parasymai mane nuramino thumbup.gif Gaila bus kai jus iseisit,o jus mums naujokems tiek daug neaiskumu ir klausimu doh.gif
Ten temos kurimo,as nemoku kurti temutes blush2.gif tai kazkaip nera kaip apsiimt blush2.gif gal atsiras kita naujoke kuri nores ir mokes 4u.gif
Atsakyti

Jungiuosi ir aš į Jūsų šaunų būrelį paskutiniams mėnesiukams  ax.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif

QUOTE(kiskius @ 2014 08 13, 07:08)

thumbup.gif Lengvai ir greitai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksim naujienu .

Labas rytas visoms smile.gif

Atsakyti