Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

QUOTE(Renalta @ 2014 08 14, 15:52)
Laba diena,
As visiskai pritariu Lainai, prie kiekvieno vaiko turi būti skirtingas priejimas. Turime mes gimineje viena toki pvz. gero auklejimo tai dabar bijo naktimis miegoti  verysad.gif
O as su prastomis naujienomis,po vakarykscio TA esu lyg nesava  verysad.gif Gyd. jau siule gultis i ligonine, nes kaklelis visiskai sutrumpejes ir pradejo atsiverti, vaikas jau visai zemai, vos pamatavo galvyte, matuojant tonus gimda sutrauke n-kartu, visi tyrimai prasti (hemoglobinas zemas, slapime vel cukrus, spaudimas zemas, o pulsas be proto aukstas ) doh.gif .O dar delnai ir pedos eme vakarais ir naktimis niezteti, tai siandien pridaviau krauja kepenu fermentams. Jeigu dar cia bus blogai  doh.gif Pirmadieni bus atsakymai del fermentu ir streptokoko tepinelio.Is Vilniaus neleido niekur isvykti, gulimas rezimas, nors as nepasakyciau, kad ypac blogai jauciuosi, manau tai normali  nestuke.gif busena  smile.gif Liepe visiskai atsisakyti saldumynu, valgyti dietini maista, bet man sunkiai sekasi, dar tik antra diena o as jau sienom lipu  doh.gif Gine labai tikisi, kad bent isnesiociau iki 37 sav. siandien kaip tycia turejome vaziuoti i rimta vyro darbovietes baliu (Kupiskio raj.), vyra isleidau, nes negalejo nevaziuoti, as laukiu mamos su sese, nes tokioje situacijoje bijau viena nakvoti  verysad.gif
Geros naujienos tokios, kad mazius atitinka pagal savaites gal kiek mazesnis, vandenu dar jam pakanka, sirdies darbas irgi geras  smile.gif

Vajei... laikykis dar,nebyrek 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 13, 10:22)
Cygnus, o nebandei suvystyt mažiukės? suvystai į dekutį, rankos nesimakaluoja ir lelius toks lengviau paimamas, ne guminis. as taip prisitaikiau, tai viena ranka laikau prie papo, kita- valgau, geriu, kokius daiktus padelioju, va dabar čia rašau  lotuliukas.gif . Galiu sėdėt, stovėt ar vaikščiot. O ir padėt į lovytę patogu, dekis lieka šiltas, daugiau šansų "apgaut", kad dar pas mamą.

Nu tikrai gal mačytų bigsmile.gif reiks pabandyt suvystyt rolleyes.gif Mums prasidėjo pilvuko bėdos, tai jau mamkai tenka vakarais gerai pasportuot kol nuraminu mažytę.. schmoll.gif šiandie trys savaitėlės kaip tik mums wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 14, 14:50)
Mano siurbeliukei jau nuo kazko berimas.  verysad.gif
Ir dar taip liudna, kad vezime jai nepatinka...

Žinok maniškei taip pat vežime nepatinka schmoll.gif jeigu įkeli miegančią tai dar gali kažkur išeit pasivaikščiot, bet jei pasikračius vežimui jinai prabunda tai būna - greičiau greičiau greičiau lekiam namo biggrin.gif nes tokį aliarmą sukelia doh.gif Ir bėrimų pas mus yra - ant žandukų ir smakriuko tokie spuogiukai, bet sesutė nuramino mane, kad čia riebaliniai tiesiog dariniai ir viskas normalu, ne nuo maisto mano suvalgomo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2014 08 14, 14:52)
O as su prastomis naujienomis,po vakarykscio TA esu lyg nesava  verysad.gif

Renalta mergyt, laikykis unsure.gif saugok save ir savo mažiuką, viskas bus gerai. Net jei ir dabar tavo mažutis sugalvot atkeliaut - palaikys gydytojai kokią savaitėlę inkubatoriuj ir galėsit keliaut sau laimingi namučio wub.gif
Atsakyti
Manau, pagarba maisoma su baime. Netikiu, kad pagarbos galima isreikalauti prievarta. Svarbi mintis apie praleista proga.. O del trimecio- kas cia neitiketino.. Maniske tokio amziaus ne tokiu ismastydavo..

ai,gana, miargai, likim prie savo nuomones kiekviena, nebeturiu laiko diskutuot:) ka tik isleidau vyra i kelione, likau viena, tai tokia itampa siek tiek apemus. Nieko, praeis.

Natalija, tai gali buti hormoninis berimas, ir maniskiams buvo, valosi organizmas, adaptuojasi, dar nepanikuok. Del vezimo irgi dar gali viskas keistis, ir ne karta. Nepanikuok dar, pamatysi, su laiku gal kitaip atrodys.

Renalta, uzjauciu, sekmes bet kuriuo atveju.

vyras pasieme plansete, rasau per telefona, kompas kitam aukste, zodziu, neissemiamas diskusijas baigiu, gal is viso prie sm neprieisiu:) gero jums ilgojo savaitgalio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingbri @ 2014 08 14, 16:42)
Sveikutes  4u.gif
Seniai buvau forume ir ziuriu kiek naujienu, daug nauju nestukiu ir mamyciu, sveikinu visas labai  smile.gif
Kitty tavo mazuliukus su 1 men.  smile.gif
As tai vis dar atsiputus, net tases nesusidejus pilnai, jau pradejau panikuot, kad nespesiu, bet rankos dar nekyla  doh.gif Labai laukiu kitos sav.eisiu pas savo gyd., gal ir pas mane kaklelis jau trumpeja, nes paruosiamieji jau prasidejo. Bet gimdymui dar moraliskai nenusiteikus, taip gera dar pabuti nesciai  smile.gif

aciu tau 4u.gif fainai,kad megaujiesi, linkiu dar pasidziaugti kuri laika.

gera buvo su vyru namie tas pora savaiciu.. Kuitemes abu. Saugu, ramu. Terasoj kavos isgerdavom, filma maitindami paziuredavom, nakti pasikeisdavom. Liudna man siandien. Zinau, praeis, tiesiog.. Pokyciai...
Atsakyti
Labu. Rugpjūčio 13 d. 1:40 gimė mūsų mažoji wub.gif Vakare pradėjau jausti maudimą papilvėje, po valandos nubėgo vandenys. Iš karto išvažiavom į gimdymo namus. Gimdos kaklelis vis tiek nebuvo pasiruošęs ir dėl visų rizikų sutarėm daryti cezarį (atvažiavo mūsų gydytoja). Trumpai Lainai apie cezarį: Pats cezaris nebaisus. Truko gal 40 min. Po pirmų 10 užgimė vaikutis, apžiūrėjo gydytojas ir gavau ant krūtinės. Pabuvo gal 5-7 min. Tuo metu mane toliau tvarkė, o taip trumpai buvo, nes vaikų gydytojas turėjo labai daug gimdyvių. Naktį praleidau intensyvios priežiūros palatoje, o 6-7 h atnešė vaikelį. Atsigavimas matyt priklauso nuo organizmo. Aš sunkiai atsigaunu, reikia nuskausminamųjų. Už tai mažoji jaučiasi puikiai. Gimė 56 cm, 3,95 kg. Esame labai laimingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 08 14, 21:47)
Labu. Rugpjūčio 13 d. 1:40 gimė mūsų mažoji  wub.gif Vakare pradėjau jausti maudimą papilvėje, po valandos nubėgo vandenys. Iš karto išvažiavom į gimdymo namus. Gimdos kaklelis vis tiek nebuvo pasiruošęs ir dėl visų rizikų sutarėm daryti cezarį (atvažiavo mūsų gydytoja). Trumpai Lainai apie cezarį: Pats cezaris nebaisus. Truko gal 40 min.  Po pirmų 10 užgimė vaikutis, apžiūrėjo gydytojas ir gavau ant krūtinės. Pabuvo gal 5-7 min. Tuo metu mane toliau tvarkė, o taip trumpai buvo, nes vaikų gydytojas turėjo labai daug gimdyvių. Naktį praleidau intensyvios priežiūros palatoje, o 6-7 h atnešė vaikelį. Atsigavimas matyt priklauso nuo organizmo. Aš sunkiai atsigaunu, reikia nuskausminamųjų. Už tai mažoji jaučiasi puikiai. Gimė 56 cm, 3,95 kg. Esame labai laimingi  wub.gif

SVEIKINAME TAVE SIRDELE SU MAZYLES GIMIMU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Nors kokia ten maziuke,oho kokia didcke.Susigraudinau, guliu ir verkiu is laimes. Jums noriu palinketi tikrai labai daug sveikatos, kuo daugiau ramybes, kad dazniau tik sypsotumeis ir butumet visi labai laimingi. Sveikinimai tapus mamyte ir aisku sveikinimai ir jaunam teveliui wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Yeeessss clap.gif clap.gif
Atsakyti

Afrodite kaip tu saulele
Atsakyti
labas rytas. Zoline smile.gif o taip buvau nusiteikus mazaja i darzeli isvezt doh.gif visai galva susisuko. Na, nieko, tetis darbe siandien iki pietu tik, tai paskui jie abu labai daug kartu buna (ir draugauja, ir pykstasi biggrin.gif ).

Labu. Rugpjūčio 13 d. 1:40 gimė mūsų mažoji  wub.gif Vakare pradėjau jausti maudimą papilvėje, po valandos nubėgo vandenys. Iš karto išvažiavom į gimdymo namus. Gimdos kaklelis vis tiek nebuvo pasiruošęs ir dėl visų rizikų sutarėm daryti cezarį (atvažiavo mūsų gydytoja). Trumpai Lainai apie cezarį: Pats cezaris nebaisus. Truko gal 40 min.  Po pirmų 10 užgimė vaikutis, apžiūrėjo gydytojas ir gavau ant krūtinės. Pabuvo gal 5-7 min. Tuo metu mane toliau tvarkė, o taip trumpai buvo, nes vaikų gydytojas turėjo labai daug gimdyvių. Naktį praleidau intensyvios priežiūros palatoje, o 6-7 h atnešė vaikelį. Atsigavimas matyt priklauso nuo organizmo. Aš sunkiai atsigaunu, reikia nuskausminamųjų. Už tai mažoji jaučiasi puikiai. Gimė 56 cm, 3,95 kg. Esame labai laimingi  wub.gif

Sveikinimai didziausi wub.gif Ohoho, mergaiciuke tokia paauginta jau pas tave, beveik 4 kg cool.gif Linkiu dabar greito atsigavimo mamai, ramybes ir sveikatos visiems seimos nariams 4u.gif

Aciu uz info labai. Na, jau kaip bus, taip. Niekur nedingsiu gi nuo sito. Tik kuo arciau termino diena, tuo man baisiau darosi doh.gif Ant saves jauciu - puola emocinis valgymas doh.gif Jau buvau atsikraciusi sito reikalo, o dabar ir vel. unsure.gif

kazin, kaip kiskius? turbut neturi prisijungimo prie neto. unsure.gif

afrodite, o kaip tavo reikalai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrodite, Laina ačiū! Tikrai Afrodite, kaip Tavo TA?
Renalta laikykis!
Atsakyti

Sveikinimai mamytei ir mazajai princesei wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Wiliux, valio, sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Afrodite, visa nakti apie tave galvojsu, parasyk pagaliau, kaip TA...
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif 4u.gif
Atleiskit,kad vakar nebeparasiau kaip TA. Turejau sveciu,uzsisukiau ir nebeparasiau.
Labai dziaugiuos,kad viskas vakar praejo labai gerai. Pirmiausia,tai susitarem su gydytoju,kad jis mane priziures visa nestuma thumbup.gif Na ir tikiuos Cezari darys irgi jis,nes turi lengva ranka (taip sako jo pacientes) mirksiukas.gif I apziura ejom su vyru.Maziukui viskas gerai,sirdute plaka ir gydytojas sake,kad viskas atitinka ir veikia kas ir turetu buti. Kai paklausiau ar atitinka laika,va tada nesupratau jo atsakymo,nes jis sake kad paklaida echo visada imanoma ir buna.O svarbiausi aspektai yra puslytes dydis,trynio maiselio ir plakanti sirdele.Kadangi viskas ok,tai jis sake nesijaudinti. Vyras sedejo prie mano galvos ir buvo be akiniu,tai sake kad nieko nesuprato kai ziurejo echo biggrin.gif Oas maciau ir galvyte ir rankytes ax.gif
Paskui ejom pas ji i kabineta.Apkalbejome mano skausmus,sake kad echo nerodo kad yra kazkokiu negerumu.Sake,kad gali kirksni man tempti ir duoti toki skausma ir t.t.Bet siaip sake kad viskas normalu pas mane,gydymo jokio negali skirti nes ir taip jau viska vartoju.
Is pradziu pasake,kad ateiti po menesio kai bus jau 12sav. Sako uzvesim kortele,darysim tyrimus ir t.t. Bet paskui sako,ateikit po dvieju savaiciu,as suprantu sako,kad praejus tiek ir patyrus persileidima viskas atrodo baisu ir neramu.Tai kad butu ramiau ateikit po dvieju savaiciu.
Pakalbejome ir apie Prisca,jis pritare mano nenorui darytis Prisca tyrimus. Del mano geno mutacijos jis irgi sake ,kad labai pavojinga man daryti VVT. Jis sako,siaip juk nemazai matosi echoskopuojant.
Taigi,pasake kad turiu butinai apsilankyti pas neurologa, endokrinologa ir seimos gydytoja.Aisku ir genetiko konsultacija reikalinga.Sake,kad visus israsus atnesiau jam.
Ai tiesa,sake kad po menesio bandys man tvarkyti dokumentus kad ligoniu kasos kompensuotu heparina leidziama,sako juk isleidziat didelis pinigus. Nors as net nesitikiu,kad jam kazkas pavyks bet vistiek faina kad zmogus nors jau stengias. thumbup.gif
Tai dabar jau turiu darbeliu sarasa. Plius turiu nueiti i darzeli ir pranesti kad nedirbsiu pas juos pora metu tikrai. Noriu susitarti,kad jie man ta vieta palaikytu,nes jau pripratau ir pire kolektyvo ir siaip man labai patinka tas vaiku darzelis pati galvoju ten leisti savo busima maziuka wub.gif
Labai laukiu kol ateis toks laikas,kada jau atsitikus blogumui gelbetu mano maziuka.Nes kai kalbejom vakar su gydytoju,tai jis aiskiai pasake kad viskas ir taip vartojama bei daroma,ir jei kazkas atsitiktu is tikruju gydymo nera.
Tai dabar tiesiog kiekviena diena stumiu ir dekoju Dievuliui.
Del gimdos kaklelio sake,kad dabar kol kas normalu,o ateityje ziuresim ir spresim ka daryti. As irgi skaiciau straipsni kad gimdos kaklelio nepakankamuma gydo leidziamu progesteronu. Tai ziuresiu ka jis veliau sakys ar vistik darysim apsiuvima gimdos kaklelio.
Tai tiek naujienu pas mane mergytes. Glostau savo maziuka,meldziuos ir tikiu kad isnesiosiu ji iki saugaus laiko kai jis gali gimti 4u.gif
RENALTA,as isivaizduoju kaip dabar tau neramu ir baisu, bet juk tiek jau daug isnesiojai ir manau kad jei ir sugalvotu maziukas pasibelsti viskas bus gerai thumbup.gif As pries 15 metu gimdziau 7 menesiu nestumo,juk viskas nebuvo taip patobuleje kaip dabar ir dukra turiu normaliai,gabia ir su charakteriu biggrin.gif Taip,kad bus gerai ir jums viskas,laikom kumscius.O gal ziurek tau suveiks zakon podlasti ir paskui net iskrapstyti bus sunku
Atsakyti
afrodite, super smile.gif
dabar ramybes ir tiktai ramybes smile.gif
Atsakyti