QUOTE(Renalta @ 2014 08 14, 15:52)
Laba diena,
As visiskai pritariu Lainai, prie kiekvieno vaiko turi būti skirtingas priejimas. Turime mes gimineje viena toki pvz. gero auklejimo tai dabar bijo naktimis miegoti
O as su prastomis naujienomis,po vakarykscio TA esu lyg nesava
Gyd. jau siule gultis i ligonine, nes kaklelis visiskai sutrumpejes ir pradejo atsiverti, vaikas jau visai zemai, vos pamatavo galvyte, matuojant tonus gimda sutrauke n-kartu, visi tyrimai prasti (hemoglobinas zemas, slapime vel cukrus, spaudimas zemas, o pulsas be proto aukstas )
.O dar delnai ir pedos eme vakarais ir naktimis niezteti, tai siandien pridaviau krauja kepenu fermentams. Jeigu dar cia bus blogai
Pirmadieni bus atsakymai del fermentu ir streptokoko tepinelio.Is Vilniaus neleido niekur isvykti, gulimas rezimas, nors as nepasakyciau, kad ypac blogai jauciuosi, manau tai normali
busena
Liepe visiskai atsisakyti saldumynu, valgyti dietini maista, bet man sunkiai sekasi, dar tik antra diena o as jau sienom lipu
Gine labai tikisi, kad bent isnesiociau iki 37 sav. siandien kaip tycia turejome vaziuoti i rimta vyro darbovietes baliu (Kupiskio raj.), vyra isleidau, nes negalejo nevaziuoti, as laukiu mamos su sese, nes tokioje situacijoje bijau viena nakvoti
Geros naujienos tokios, kad mazius atitinka pagal savaites gal kiek mazesnis, vandenu dar jam pakanka, sirdies darbas irgi geras
As visiskai pritariu Lainai, prie kiekvieno vaiko turi būti skirtingas priejimas. Turime mes gimineje viena toki pvz. gero auklejimo tai dabar bijo naktimis miegoti

O as su prastomis naujienomis,po vakarykscio TA esu lyg nesava

Geros naujienos tokios, kad mazius atitinka pagal savaites gal kiek mazesnis, vandenu dar jam pakanka, sirdies darbas irgi geras

Vajei... laikykis dar,nebyrek