Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

Dekui labai uz info,taigi nusprendem su vyru kad skola sutarsim kad veliau atiduoti ir darysime siuos tyrimus su malda,akd jie parodys jog viskas musu stebukleliui gerai ir kad nebereikes jokiu VVT ir nervu thumbup.gif Dabar tik ryt pasuksiu Serapinui nes jis man pasake pasirodyt rugsejo 1 ir krauja paiims,o man tada bus tik 9sav.ir 6 dienos.Baisu kad nebutu per anksti. Bandysiu aiskintis.
Aciu labai labai thumbup.gif
Ramios nakteles brangiosios nestuke.gif ir nerealiosios mamytes wub.gif
Atsakyti
Cituoju ; ''<Žinutė iš lainos: šiandien 19.20 gimė mažius - 3280g, 52 cm ūgio. Aš kolkas int.terap.skyriuj.''>
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonCheri: 18 rugpjūčio 2014 - 21:00
QUOTE(MonCheri @ 2014 08 18, 21:56)
Žinutė iš lainos: šiandien 19.20 gimė mažius - 3280g, 52 cm ūgio. Aš kolkas int.terap.skyriuj.
user posted image

Wow !!! Super greituke Laina 4u.gif Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 08 18, 21:56)
Cituoju ; ''<Žinutė iš lainos: šiandien 19.20 gimė mažius - 3280g, 52 cm ūgio. Aš kolkas int.terap.skyriuj.''>
user posted image

Oho,kokia greituole musu Laina,as maniau kad ji gal krepsini ziuri lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ji jau maziuka turi wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinimai naujai mamytei ir dagu sveikateles jos sirdziukui wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikinimai lainai sulaukus sūnelio! Gražaus laiko džiaugtis vienas kitu 4u.gif

Atsakyti
Vau tikrai greita musu Laina thumbup.gif bet ji tikrai buvo supernestuke, tai ir super pagimde, bus ir supermama thumbup.gif thumbup.gif
Idomu ar naturaliai gimde ar visgi CP smile.gif
MonCheri, dekui uz naujienas 4u.gif
p.s o as jau beveik viska i lagamina susidejau, truksta tik siokiu tokiu smulkmenu ir dar viska reikes isrusiuoti -kas gimdyklai, kas palatai smile.gif jauciuosi tarsi akmuo nuo krutines nukrito, nebus dabar streso biggrin.gif o kas jau gimde ar emete i ligonine kokiu paluciu pasitiesti ar tik tu vienkartiniu g.gif

Papildyta:
Dabar jau Ingbri eile atejo, o tada mes su Gufetta blink.gif jetus negaliu patiketi, kad tiek nedaug liko doh.gif
Atsakyti
OOOh sveikinimai musu super Lainai 4u.gif taip greit apsisuko, int. terapijos skyriuj, tai matyt visgi CP g.gif kazi ar buvo taip baisu kaip gasdinos biggrin.gif nors nemanau, ji gi pas mus super motera bigsmile.gif laukiam naujienu mirksiukas.gif

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 08 18, 19:11)
Kai sprendziau ar daryt ,buvau pas genetika konsultacijai nuejus , tai sake imant vandenis tiesiogiai kraujo papuola i vandenis ir tt . Jei lelius butu pliusas ,gautusi oi negerai... Sake tokiu atveju tik su labai didele rizika daro vvt .

tik del to g.gif uztai matyt nieko ir nesake man, nes cia paprasciausiai visoms imunoprofilaktika daro, kaip ir bet kokio kraujavimo atveju g.gif

QUOTE(Renalta @ 2014 08 18, 19:25)
As po keliu dienu keistos savijautos vakar irgi kelis daiktus i lagamina imeciau, siandien gal dar ka idesiu 

man dar truksta sliauztinuku, kur mama issiunte is LT, nes cia toks daiktas tik su rankovem egzistuoja, o ligoninese karsta doh.gif tai tureciau gaut ryt poryt, tada staigiai viska isskalbiu (aisku lis visa savaite, tai nedzius doh.gif ) ir jau tada busiu kaip ir gatava bigsmile.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 18, 19:48)
Na,pinigelius buvom pradeje rinkti kad skolom atiduoti uz IVF kiek likom blush-anim-cl.gif2 Bet vardan tokio tikslo tikrai reikia daryti ir vyras sako kad darysim tada jei reikia.

jetus kaip gaila, kad net dabar negali atsipalaiduot ir tu pinigeliu vaikuciui palaikyt, bet ka darysi jei reik doh.gif amzius aisku ne rodiklis, 35 yra tiesiog slenkstis, bet juk per nakti niekas nepasikeicia - Italijoj kalbama netgi panaikint amziu kaip indikacija ir siulyti VVT tik jei yra kitu indikaciju g.gif
ir kaip visada neteisybe - net ir tokiam brangiam testui is musu moteru nuleidineja krauja, o diedui uztenka paspjaudyt lotuliukas.gif

QUOTE(Renalta @ 2014 08 18, 22:45)
Dabar jau Ingbri eile atejo, o tada mes su Gufetta  :blink jetus negaliu patiketi, kad tiek nedaug liko 

blink.gif tu cia rimtai? gal yra norinciu uzlist pries mus? bigsmile.gif lotuliukas.gif MB tai vaiksto ir kliedi kad jau nori vaiko cia ir dabar (ir taip jau kelinta savaite blink.gif ) tai vis tramdau, sakydama, kad prisikalbes doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 08 18, 22:56)

Patys didžiausi sveikinimai Lainai12 ir jos sūneliui wub.gif 4u.gif
Didžiausi baisumai jau praėjo, dabar tik į priekį 4u.gif
Daug sveikatytės, stiprybės ir pienelio 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:
Dabar jau Ingbri eile atejo, o tada mes su Gufetta blink.gif jetus negaliu patiketi, kad tiek nedaug liko doh.gif
[/quote]
Teisybe sakai Renalta, net nesitiki, man dar taip gera pabuti 2/1. smile.gif Sveikinimai Lainai susitikus su suneliu. 4u.gif Kitty, tau stiprybes ir istvermes, bet tu ,saunuole, tikrai susitvarkysi smile.gif
Atsakyti
Sveikinu Laina! Lengvo atsigavimo ir daug pienelio!
Atsakyti
Labas rytas, nakti vel priepuolis buvo bet tik vienas ir toks ilgokas verysad.gif kaip paruosamajam saremiui manau per ilgas, skausmas truko tikrai apie 10 min. doh.gif dar ryte meslungis taip sutrauke viena koja, ten teko sokti is lovos. Dabar sedziu kaip apspangusi nieko daryti nenoriu, vakare statybininkai atvaziuos reikia galutinai apsispresti ka norime keisti, o as noriu grazinti visus namus, o laiko nera doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

LAINAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Greitai ji čia biggrin.gif Renalta, Ingbri, Gufetta - jūs dar laikot kojas suspaustas nono.gif:

Afrodite, matau, apsisprendei - sėkmės 4u.gif
Atsakyti