Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

Neįsivaizduoju kaip reikės auginti beibį tokiame karštyje...kaip nesušutint? O jei kirps (greičiausiai kirps), tai kaip su tom siūlėm ir įklotais? Neviltis visiška dėl to karščio... Aš tai sėdžiu po vėjeliu, o vaiką gi negalima bus taip vėdint? Vyras sukruto dėl kondiškės...bet kažin ką čia spės...

Šiaip aš mėgstu saulę. Bet ne tokį karštį...

Saule7, nu jėga, koks šaunuolis berniukas, apsivertė thumbup.gif Gerk magnį ramiai. Įsivaizduok, kiek mineralų išprakaitojam...reikia papildyt.

myliuku, sveikinimai su gražia TA 4u.gif smile.gif Kaip gerai, kai viskas gerai smile.gif

Išvaliau šaldytuvą. Išardžiau visas plastmeses, geležiukus, išmirkiau visas dalis dezinfekciniame tirpale...Dabar blizga, kvepia, jėga. Durna mintis aplankė...tvarkaus kaip prieš mirtį doh.gif

Naktį vėl kančia. Dingo mūsų gatvėje elektra. Kai taip nutinka ima įkyriai pypsėt signalizacijos pultas. Kokias dvi valandas... Prakaitas pylė, po to vėl tie badymai į dugną, ėjimas į wc kas pusvalandį. Ir nuėjus žiaurus spaudimas. Net išgirdau kaip traška kaulai...brr... Paryčiais atvėso, tai išsiparpiau thumbup.gif

Tiesa, laina12, aš tikiuosi gimdyt susitarus, bet jei nebus mano ginės Kaune, tai nebus.

Ėdu ir aš. Per savaitę dar plius du kg. Aišku, gal skysčiai, bet vistiek... g.gif Prisipjausčiau arbūzo gabaliukų ir laikau kameroj... mmm, kaip smagu graužt tokį ledą... wub.gif

Atsakyti
Nu va, per karščius visom apetitas biggrin.gif
Mūsų beibiai su bodžiais vežime, ant vėjo tikrai nelaikom, maitinu tik namie. Na, bet maniškiams gi griežtesni reikalavimai.

Klinikose bus tikrai tvanku, pasiimkit daugiau drabužių,kad turėtumėt,ką persirengt.
Atsakyti

Įkėliau kelias foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 30, 16:48)

wub.gif wub.gif wub.gif

Ir taip karšta, o nuo tokio vaizdo galutinai ištirpau... wub.gif Kokie grožiai, Kitty, ech...O tu tai iš viso supermama tikrąją to žodžio prasme thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kitty, labai grazios foto ... aplamai, labai grazi motera esi. ir dabar po gimdymo - is viso, kaip modeliukas smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios 4u.gif
Dabar tik nerandu būdo pereiti prie MĖ dietos doh.gif reikia įsispirt kažkaip...
Atsakyti
kitty kokie groziukai,kazkaip isivaizdavau juos mazesnius wub.gif

pasirodziau ir as savo dukrytes wub.gif
Atsakyti
Labas mergaites. Labai nedrasiai ir as jungiuosi prie Jusu smile.gif.

Mano nestuke.gif 5 savaiteles, vakar gydytojas patvirtino, kad maziukas gimdoje. Kazkaip sunku tuo labai patiketi, ir tuo labiau issivajoti, nes juk dar tiek visko gali nutikti...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 30, 17:48)

Kokie leliai wub.gif Baltučiukai pūkuočiukai smile.gif O tu, mama, kaip panienka atrodai.
Atsakyti
Labukas,

Nekenčiu širšių... pilnas kiemas, pilni namai..vakar įsisegė, bliam, kaip sutino, koja baisi,raudona, didžiausias guzas, niežti... va ir dabar viena apie veidą sukasi,nu ir ką daryti doh.gif

QUOTE(Bry. @ 2014 07 31, 10:37)
kitty kokie groziukai,kazkaip isivaizdavau juos mazesnius wub.gif

pasirodziau ir as savo dukrytes  wub.gif

Ačiū, na, jau rytoj trys savaitės rolleyes.gif buvo mažesni, mažiukas labai kūdutis buvo, bet tuo metu gulėjo inkubatoriuje, kažkaip nefotkinom. O dabar užmetė abu svoriuko, manau, nes valgo tai blink.gif

QUOTE(Rutuliukas27 @ 2014 07 31, 11:15)
Labas mergaites. Labai nedrasiai ir as jungiuosi prie Jusu smile.gif.

Mano  nestuke.gif  5 savaiteles, vakar gydytojas patvirtino, kad maziukas gimdoje. Kazkaip sunku tuo labai patiketi, ir tuo labiau issivajoti, nes juk dar tiek visko gali nutikti...

Sveikutė, džiaugiuosi, viskas bus gerai, ta baimė nedingsta,bet išmoksti su ja gyventi 4u.gif

QUOTE(Neverk @ mama,2014 07 31, 11:41)
Kokie leliai wub.gif Baltučiukai pūkuočiukai smile.gif O tu, mama, kaip panienka atrodai.

Ačiū,
Iš tolo raukšlių nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas visoms
na, siandien keliaus 5.00, atsportavau, nusimaudziau, pasidariau slapimo meginis (aciu die , siandien gavosi puikiai biggrin.gif - o tai amzinas stresas) . nuveziau mama i klinikas (nes koja operavo) ir pati apsilankiau nesciuju prieziuros kabinete. Siandien tai taip maloniai pabendravom su akusere. dar liepe karta apsilankyt, jei zinoma nesubyresiu anksciau laiko... Lyg ir viskas neblogai. Na, subyret dar nenoriu , minimum iki karsciu pabaigos schmoll.gif Bet cia jau ne vien nuo manes priklauso. unsure.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 30, 21:26)
Dabar tik nerandu būdo pereiti prie MĖ dietos doh.gif  reikia įsispirt kažkaip...

tai kad tu kudena, kitty mirksiukas.gif kas cia dar per ME dietos tau? manau, kaciukai viska isciunkia is taves, ka suvalgai mirksiukas.gif Ir kaip minejau, super atrodai thumbup.gif

QUOTE(Rutuliukas27 @ 2014 07 31, 11:15)
Mano  nestuke.gif  5 savaiteles, vakar gydytojas patvirtino, kad maziukas gimdoje. Kazkaip sunku tuo labai patiketi, ir tuo labiau issivajoti, nes juk dar tiek visko gali nutikti...

sveika prisijungus, ir zinoma, sveikinimai 4u.gif
negalvok jokiu blogu dalyku, viskas turi but gerai 4u.gif
Atsakyti
Na stengiuosi stengiuosi neprisigalvoti nesamoniu. kazkaip reikia nusistatyti, kad reikia dziuagtis laukti ir tiketis, kad viskas bus gerai. Kazkaip manau, kai jau isgirsiu sirdute plakancia ar gausiu genetikos tyrimus tik tada jau tikrai patikeisu, kad ir man pagaliau pavyko smile.gif nestuke.gif
Atsakyti